امین ؟؟؟ metal gear اومده که :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امین ؟؟؟ metal gear اومده که :
دست نوکیا درد نکنه خبرای جدید میل میکنه
چند روز دیگه کرک این بازی هم میاد تازه واست میل اومده که متال قراره بیاد؟!؟!؟!؟
جالبه![]()
Last edited by ahmad72; 18-12-2008 at 00:32.
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی ؟؟کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من عقب موندم !!!گرافیکش چطوریاست؟؟به one میرسه؟؟؟
گرافیکش که به one نمیرسه ...... حجمش هم خیلی کمه ....... خیلی هم زود تموم میشه .....البته فعلا trial هست .... این لینکش هست :
دوستان اخبار و عکس های جدید بازی های N-gage رو از کدوم سایت میشه پیدا کرد؟(به غیر از خود سایت N-gage)![]()
من فقط اینو میدونم :
بهترين جا همون بلاگ خود انگيج هست...
متاسفم برای نوکیا!!همین!بازیهای جدید رو گرفتم!اویل و کراش!از همون ابتدای بازی یعنی منوهای اولیه ی بازی افت کیفیت و سبک شدن بازی به چشم میخوره به طوری که من برای بازی کراش احساس کردم جاوا دارم بازی میکنم!!!دالیلش هم فقط یه چیز میتونه!!باشه فروش ان79 و ان85 و ان96 و کلا گوشیهای جدیدش که قدرت پردازش گرافیکی کمتری دارند!همچنین میران rom در برخی گوشیهای ان گیج ساپورت جدیدش پایینتر هست!برای ایجاد تعادل و فروش گوشیهاش و بازی های ان گیج نوکیا دست به این کار زده!!!!شما برای مقایسه فقط منوی (دقت کنید فقط منو!!!)بازی one یا حتی بازیهای اسفالت و جنگ ستارگان و سیستم راش رو با این بازیهای جدید مقایسه کنید!!!جالب فونت نوشتاری منوها در دو بازی کراش و اویل کاملا یکسانه!!!!تنها افکت بازی کراش هم که دود پشت اون ماشین کوچولو هست!!!
بازی کراش رو با sisx مقایسه کنید بد تر شده که بهتر نشده!!!! متاسفم واسه نکیا داره پست رفت میکنه شاید واسه اینه که همه کرک بازی رو دان میکنن و پول نمیدن و نوکیا بودجه واسه بازی ها نمیذاره!!!!!!!!
اگه همین طور پیش بره باید بریم سراغ iphone 3G !!!!!!!!!!!!!!!!!
موافقم...من تا عيد صبر ميكنم...بلكم نوكيا يه كلاينت مخصوص چيپ بده بيرون...اگه نده پول جمع ميكنم يه iPhone يا iPod ميگيرم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)