من از این کرک استفاده میکنم به شما هم توسیعه میکنم از این کرک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جوری همه ی مشکلاتم برطرف شد![]()
من از این کرک استفاده میکنم به شما هم توسیعه میکنم از این کرک استفاده کنید
یه جوری همه ی مشکلاتم برطرف شد![]()
برادار و خواهران محترم
جون مادرتون هرچه تندتر این صیو منو بلند کنید و پرت کنید تو بازی خودتون و زود اون قول زبون نفهم رو نفله کنید و بعد بهم بدیدش
کلی سپاسگذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین حرف شما برای من خیلی درشت بود .حالا این گزینه فیزیک هم که اینقدر مهم نیست به خاطرش لذت بازی کردن رو غقب انداخت + اینکه داریم به مدرسه ها هم نزدیک میشیم .
قیزیچ برای من خیلی مهمه و من ترک تحصیل کردم ، اصلا مدرصه ها باز بشن به جهنم من بازیم رو انجامم .
Last edited by EB00LI SIAH; 11-09-2009 at 09:36.
مگه من چی گفتم ؟این حرف شما برای من خیلی درشت بود .
قیزیچ برای من خیلی مهمه و من ترک تحصیل کردم ، اصلا مدرصه ها باز بشن به جهنم من بازیم رو انجامم .
فقط نظرم رو گفتم ، حالا اگه تو دوست داری برو بازی کن جلوتو نگرفتم .
نه خیر این بتمن واسه ما بتمن بشو نشد ..باید صبر کنیم تا نسخه اصلی بیاد..
فک کنم با evil5 تداخل کنه همه چی قاطی پاتی بشه.
سیو شمارو گذاشتم قبول نکرد...
بفرمائید :اومدی اینجا پست منو خوندی جواب مزخرفات منو دادی ؟
به جاش این سیو رو رد میکردی . تو که جواب چرندیات منو دادی جواب خواصته ام رو هم میدادی دیگه جووون .
ترو خدا یکی هرچه سریعتر این ثیو منو بیچاره رو رد کنه .
http://rapidshare.com/files/278435835/SaveData.rar.html
تذکرهای مدیر هم خطری هستند
اما از این به بعد اگه درخواستی یا کاری داری بهتر با لحن آرومتری بگی قبلا هم به شما گفته بودم .
من چی قکر میکردم چی شد !
این بتمن چرا اینقدر پیر و زشت و چاق و کوتاه هست ؟ البته تو فیلمش هم همینطوری بود اما اون بازیگره کاریش نمیشه کرد ته گیریمش همونه اما تو انیمیشن و بازی که میشد بهتر ساختـــش .
جــوکـــر هم صورتش شبیه لنگه کفش هست ، چقدر درازه و لاغر هیچی بازو نداره .
تازه اون زنجیری ها هم انگار همشون قهرمان بوکس و کشتی کج هستند چه هیکل های قوی دارند اگه اینا تو آرکحام بودند کی وقت باشگاه رفتند داشتند .
منکه از گرافیکش اصلا خوشم نیومد خیلی ضایع هست اما بقیه چیزهاش خوبه .
شما تا حالا کارتون یا کمیک های بتمنو خوندی یا دیدی اگه دیده بودی همچین حرف خنده داری نمی زدی .این مشکلو با باب کین مطرح کن.
شما که از همه چیزش ایراد گرفتی بقیه ای نموند که میگین بقیه چیزاش خوبهولی جوکر رو واقعآ بد ساختن.
من که گفته بودم بازی اصلی همون 25 شهریور میاد, دوستان میگفتن نه بازی اومده
Last edited by Behnam_o2; 11-09-2009 at 14:56.
دوستان می خواستم بگم هرکی که با grapple مشکل داره اگه از کرکی که havas گذاشته استفاده کنه درست میشه من خودم امتحان کردم فقط بلید بازیرو از اول بازی کنی
Last edited by mohammadaliarmin; 11-09-2009 at 15:06.
بابا من این کرک رو دو سه صفحه قبل از دوستمون گذاشتم، اونوقت هنوز با این قضیه مشکل دارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)