سلام . من رو لپ تاپم یک norton internet security نصب بود . الان 30 روزش تموم شده . میشه کرکش کرد ؟؟ یا کلا این رو پاک کنم یکی دیگه نصب کنم و کرک کنم ؟
سلام . من رو لپ تاپم یک norton internet security نصب بود . الان 30 روزش تموم شده . میشه کرکش کرد ؟؟ یا کلا این رو پاک کنم یکی دیگه نصب کنم و کرک کنم ؟
میشه کرک کرد ! تو پست اول روشاش گفته شده من از Norton 2010 Trial Reset 1.7 استفاده کردم 366 روز بهم داد ولی بعضی موقع ها میگه اکسپرید شده ولی با یه ری استارت درست میشه !
من الان توی پاک کردن نرم افزار مشکل دارم کسی میتونه کمک کنه ؟!
سلام...من الان توی پاک کردن نرم افزار مشکل دارم کسی میتونه کمک کنه ؟!
اینو دانلود کن :
【ツ】کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Free 90 Days Norton Internet Security
برگرفته از وبلاگبه آدرس زیر برید و مراحل رو اجرا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Anonymizer; 27-09-2009 at 01:23.
Norton 2010 Trial Reset v2.0
Credits to BOX
دانلود Norton Internet Security™ 2010 همراه با اكانت 3 ماهه
دوستاني كه تمايل به استفاده قانوني 3 ماهه از محصول Norton Internet Security™ 2010 را دارند به لينك زير مراجعه كرده و اين نسخه را دانلود كنند:
سلام ! من برای نوت بوکم که قبلا هم 2009 داشت و اکسپایر شد نسخه اینترنت سکیوریتی رو بگیرم یا نسخه نوت بوک ؟؟
سلام
ميشه بگيد مكان ذخيره اپديت ها روي هارد كجاست.
ميشه ازاشون كپي گرفت و تو ويندوز جديد نصب شده استفاده كرد؟
ممنونم.
سلام .
2 نوع آپديت وجود داره 1-مربوط به خود نرم افزار كه حتما بايد به اينترنت وصل بشيد و دانلود كنيد(در نورتون لايو آپديت اين كارو انجام ميده)
2-آپديت ديتابيس يا همون virus definition database كه ونو ميشه دانلود كرد و نگه داشت و هروقت كه ويندوز ريختي رو نورتون نصبش كني .
سلام
من قبلا از کسپر استفاده میکردم ولی چون کلید هاش سریع عوض میشد رفتن نورتون اینترنت سکیوریتی 2009 برای 3 کاربر رو خریدم
ولی من 2 روز هست دارم هنوز نتونستم آپدیت با خود برنامه انجام بدم
یک آپدیت 50 مگی از خود سایت گرفتم و نصب کردم ولی بازم با خود برنامه تو این 2 روز آپدیت نشده
آیا روش خاصی داره برای آپدیت یا نه ممکن هست تو لیست تحریم آمریکاست اونه آپدیت نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)