اینجا رو چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگید از کجا خریدید و چند؟ (با گارانتی یا بدون آن؟)
=============================================
من امروز رفتم گوشیم رو که اسلایدش لق بود رو به آنجایی که خریده بودم نشون بدم قبلش رفتم تو علاء الدین و چند جا گوشی رو دیدم که هیچ لقی نداشتم و بعد رفتم پیش فروشنده و اون گفت که همه این گوشیها لقی دارند و یک گوشی n85 دیگه رو هم باز کرد ومن دیدم که اونم یکم لقی داره)البته یک مقدار کمتر از گوشی خودم( و بعد به من گفت که گوشیم رو به چند تعمیر کار نشون بدم و من بعد از نشون دادن گوشیم به چند تعمیرکار و فروشنده در علاءالدین اکثر آنها می گفتند که مشکل خاصی نداره و نباید زیاد حساسیت نشون بدم به خاطر همین من دیگه برای عوض کردن آن به مغازه ای که گوشیمو خریده بودم نرفتم
به نظرتون باید می رفتم و گوشی رو هر جوری بود عوض می کردم چون احساس می کنم که لقیش بیشتر شده یا این که باید با همین کنار بیام
![]()
صفحه کلید گوشی برای تایپ مناسب ؟؟؟
من شنیدم از n96 بهتره . کلا خوبه یا نه ؟؟؟
من پدرم اين گوشي را از يكي از دوستانش در تهران خريد و قيمت آن 440 تومان و بدون گارانتي است
1-
N85 من لقیش جوریه که مثل اله کلنگ شده و وقتی که قسمت بالا و پایین اونو آروم فشار می دم بالا و پایین میره آیا واقعا همه N85 ها اینجورین
2-
من می خواهم یکی از بازیهای NGage را رجیستر کنم ولی بعد از وارد کردن کد 15 رقمی آن از من می خواهد که به اینترنت وصل شوم آیا برای فول کردن آن نیاز به اتصال به اینترنت است
از دوستان n85 دار کسی اینو تست نکرد ؟
توی یکی از ایت ها نوشته بود که طرف برای اینکه لقی اسلایدو بگیره کلا اسلایدو باز کرده بود و بعد زیر کوشی جاییکه دو کوشی با هم مماس میشن رو یه نمد نازک چسبونده بود با این طریق درست شده بود این طرفم خارجی بوده دلو جرعت خراب کاری رو داشته هرچی بوده
آره بهتره . تو Review ی سایت gsmarena نوشته بود از N96 بهتره .
کلاً چیز جدیدی نداره ولی گوشی خوبیه . قیمتش هم سرسام آور نیست !
==============================
N85 دار های عزیز !
در آینده ی نه چندان نزدیکمی خوام یکی از این N85 ها رو تصاحب کنم .
از گوشی ای که دارید راضی هستید ؟ نقاط ضعف و قوتش رو از نظر خودتون بگید .
سلام بر اساتید،
در مورد این مشکل overclock شدن cpu در N85 که بعضی فورم ها میگن چیزی شنیدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)