تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 543 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 5427

نام تاپيک: تاپیک ویژه بحث پیرامون گوشی های جدید سونی اریکسون -کانسپت ها و شایعات

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میگما یعنی اینا رو با فوتوشاپ درست میکنن بعد براش مشخصات مینویسن؟ مثل سنایو؟ یا اینکه واقعا دست سازن و عملا وجود خارجی دارن؟
    اینا وجود واقعی دارن ..بعد میان به صورت فوتوشاپی امکاناتشو میگن (البته هنوز معرفی نشده) ...حتی عکس واقعی اون 5 مگاییه هم چند صفحه قبل هست.

تقلبي نيس ولي جنسش آشغال شده
    اصلا دوربيناش كه افتضاحه ... من تازگي ها 3 تاش خريدم كه مي گما!
    ای وای این که خیلی بد شد ..یه راست خورد تو برجکمون ! شاید از فریمورش بوده آپدیت نشده بوده ها؟ ما یه پی 990 این تازگیها که شده بود 280 خریدیدم خیلی خوبم از آب در اومد ..یعنی اول صداش کم بود و بعضی موقع ها ریسیت میشد ولی آپدیت کردیم حل شد یه چیز جیگری شد ...شاید اینم اینطوریه ها ؟

حامد تو تازگیها p1 نخریدی؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بهراد اصلا ریخت n82 آدمو داغون میکنه از لحاظ اعصاب وگرنه چیکار به دوربینش دارم نامرد. اگه اینطوره منم فردا با آواتار و امضای سلطان K800 میام. لامصب مث لوکوموتیو داره کار میکنه(ربطو داشته باشید. بهتون بال داد مثل red bull) از k800 رسیدیم به ردبول
    علی راست میگه. حمید جدیدا این دکمه های p1 هم به زور چپو راست میشه.
    منم هنوز دارم با k800 زور میزنم خودمو میکشم تا زمانی که مایه تیله برسه دستم بعد یه سروسامونی به وضعیت ادوات همراه خودم بدم!
    وضع خرابه آقا خراب

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من p1 جدیدا گرفتم خیلی خوب بود تو تابستان گرفتم...........حمید بگیر اگه ایراد داشت بده به من...........چون من گمش کردم

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

از فریمورش بوده آپدیت نشده بوده ها؟ ما یه پی 990 این تازگیها که شده بود 280 خریدیدم خیلی خوبم از آب در اومد ..یعنی اول صداش کم بود و بعضی موقع ها ریسیت میشد ولی آپدیت کردیم حل شد یه چیز جیگری شد ...شاید اینم اینطوریه ها ؟
    مشكلاي نرم افزاريش آره از فريمور هست ولي مشكل اينه كه گوشيت مال چه منطقه اي باشه
    چون آپديت واسه هر منطقه فرق مي كنه
    من گوشي داييم را آپديت كردم يك چيز ملسي شد(امكاناتش اندكي فرق مي كنه مثل تشخيص دست خط فارسي كه خيلي باحاله و...)
    ولي گوشي يكي از دوستامو آپديت كردم هيچ فرقي نكرد ولي اين يكي دوربينش ميزون تر بود...
    ميگم ... يه ذره شانسي شده !
    علی راست میگه. حمید جدیدا این دکمه های p1 هم به زور چپو راست میشه.
    منم هنوز دارم با k800 زور میزنم خودمو میکشم تا زمانی که مایه تیله برسه دستم بعد یه سروسامونی به وضعیت ادوات همراه خودم بدم!
    وضع خرابه آقا خراب
    ايشالا مايه تيله به من هم برسه يه ايكس ميكسي چيزي بزني به كمر
    آره وضع هم خرابه بد جور
    فعلا داريم رو مخ والده كار ميكنيم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

حمید آمار اون 12 مگاپیکسلیه و اون یکی که سیمبین بودنو نداری؟ چیزا ردیفی بودن
    فعلا داريم رو مخ والده كار ميكنيم
    او که کار روزو شبه. دلم نمیاد K800 بفروشم یه خورده اضاف بشه به پولم. دروغ گفتم زورم میاد 400 بدم بابت گوشی 45 بابت مموری بعد 100 تومن گوشیو مموریو بفروشم. بدبختی x1 هم که SD میخوره. ای تف به این شانس. البته وام دانشگاه هم هست!
    آقا اصلا نظرتون چیه بیایم اینجا مخامونو رو هم بریزیم ببییم چطوری میشه از راه حلال پول درآورد.
    آمریکایا که بحران مالی خفتشونو گرفته راحت تر از ما هستن

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

حمید آمار اون 12 مگاپیکسلیه و اون یکی که سیمبین بودنو نداری؟ چیزا ردیفی بودن
    بدي سوني اريكسون اينه كه زود آمارش درز مي كنه
    مثلا اگه 10 روز مونده به ريليزش معرفيش كنن خيلي بهتره.
    شايد اين گوشي هم از اونايي باشه كه آدمو پير مي كنه تا ريليز بشه
    ای تف به این شانس. البته وام دانشگاه هم هست!
    چند بهتون وام ميدن؟
    آمریکایا که بحران مالی خفتشونو گرفته راحت تر از ما هستن
    آره :دي
    اگه بهرانشون ده برابر هم بشه باز حال و روزشون بهتر از ماست
    آقا اصلا نظرتون چیه بیایم اینجا مخامونو رو هم بریزیم ببییم چطوری میشه از راه حلال پول درآورد
    براي خريد گوشي؟
    تاپيك بزنيم روش هاي كسب درآمد زود بازده براي خريد گوشي هاي گران قيمت
    يا مثلا صندوق وام خريد گوشي هاي بالاي 500 تومن
    با صندوقداري حاج آقا سعيد بارسلونا ! :دي
    زياد كه اسپم نبود؟ :
    قابل توجه سعيد :دي كه مي خاد از راه حلال x1 بخره
    حالا براي اينكه زياد اسپم نباشه
    سوني اريكسون يه مسابقه برگذار كرده كه 7 تا ايكس 1 جايزه ميده
    تا 24 اكتبر هم فرصت داريد تو اين مسابقه شركت كنيد
    9 تا اپيسود (Episode) جاني ايكس را ببنيد و بگيد كه هر اپيسود به چي چيز در X1 اشاره داره

پايه هستيد شركت كنيم
    خدا را چه ديديد شايد خدا نظري بكنه يه x1 به ما برسه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

@سعید_رئال مادرید

دله خوشی داریا اووووووووووووو کو تا 2009 که معرفی بشه.. بینیم یه هفته دیگه چی میشه اصلا چیزی میشه که بشه یا نمیشه که نشه ..شه شه شه

امروز همینجوری رد میشدم به قصد فروش w810 زبون بسته رفتم تو یه مغازه موبایلی .. یارو بعد از کلی گزاشتن عیب رو گوشی گفت 95 تومن ! منم گفتم برو بابا 120 کمتر نمیدم گوشی مالزی باتری کره ای گیر نمیاد الان همش شده چینی ...تازه بهش نگفتم هندزفریشم گم کردم
    بچه ها به نظرتون من اینو چند بفروشم خوبه ؟ هندزفری نداره ..خودم با گارانتی سیتادل خریدم 320 تومن ..

بینیم قسمت میشه p1 بخریم بزاریم تنگ w950 ...هی روزگار .. اگه خوب در نیومد میدم به سلیم .. cda شو که میشه عوض کرد از لحاظ آپدیت مشکلی نداره ..

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

چند بهتون وام ميدن؟
    400تومن پول رایج مملکت
    با صندوقداري حاج آقا سعيد بارسلونا ! :دي
    اینو موافقم. بعد که پولا زیاد شد دیگه با این یوزرم تو p30 نمیام!!!!
    9 تا اپيسود (Episode) جاني ايكس را ببنيد و بگيد كه هر اپيسود به چي چيز در X1 اشاره داره
    ای بابا. با یه همچین سرعتی تا بیام دانلودشون کنمو فکر بکنم ببینم در مورد چی هستن 24اکتبر 2009 هم رد کرده! از هیچی شانس نداریم

سعید_رئال مادرید
    دفه آخرت باشه این اسم مضخرفو میزاری تنگ اسم من. متنفرم از این تیم. اه اه. از تو بعیده حمید
    امروز همینجوری رد میشدم به قصد فروش w810 زبون بسته رفتم تو یه مغازه موبایلی .. یارو بعد از کلی گزاشتن عیب رو گوشی گفت 95 تومن ! منم گفتم برو بابا 120 کمتر نمیدم گوشی مالزی باتری کره ای گیر نمیاد الان همش شده چینی ...تازه بهش نگفتم هندزفریشم گم کردم
    بچه ها به نظرتون من اینو چند بفروشم خوبه ؟ هندزفری نداره ..خودم با گارانتی سیتادل خریدم 320 تومن ..
    تو به قیمت الانش نگاه کن نه اون موقع. منم تا حالا به هیچ خریداری نگفتم که آی سی فلش سوزونده. 6-7بار هم فلش شده و 10 مرتبه هم خورده زمین. با این حال میگن 100 تومن. بخدا زور داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

دفه آخرت باشه این اسم مضخرفو میزاری تنگ اسم من. متنفرم از این تیم. اه اه. از تو بعیده حمید

خودشون اسپم میدن به من میگن اسپم نده
    سعید Speed ت منو کشته

باید هم متنفر باشین.2 ساله دهنتون رو سرویس کردیم(البته حدود 100 ساله ها...فقط 2سال(2005.2006) از زیرش در رفتین...)

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

^^ سامان اسپم نده ..ما اسپم میدیدم حداقل یه ذره به گوشی ربط داره انجمن ورزشی که نیومدیم درضمن همتون سوراخین ...فقط منچستر یونایتد

اینم رنگ جدید صورتی برای c905 :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •