سلام
توی چپتر 2 همون اولش اونجا که تختره افتاده روی زمین باید وارد اون راهرو بشیم ولی یه جعبه گنده جلوشه و نمیشه رو شد باید چکار کنم؟
اصلا نمیپره؟
ممنون
سلام
توی چپتر 2 همون اولش اونجا که تختره افتاده روی زمین باید وارد اون راهرو بشیم ولی یه جعبه گنده جلوشه و نمیشه رو شد باید چکار کنم؟
اصلا نمیپره؟
ممنون
کلید راست ماوس رو در حالی که جعبه رو نشونه گرفتید نگه دارید.
و با زدن کلید F و تکون دادن ماوس, جعبه رو جا به جا کنید و با زدن دوباره کلید F جعبه رو آزاد کنید.
چطوری میتونم کلیدهای arowkey بالا و پایین و چپ و راست رو به بازی اضافه کنم تو قسمت کنترل به هیچ عنوان به جای گزینه های w s a d کاراکنرهای بالا پایین چپ راست arowkey جایگزین نمیشه .
با سلام
مرحله 4 قسمتی که باید بری رو بدنه سفینه تو قضا تا دو قدم راه میری منفجر میشه باید جیکار کنم؟
سلام
برو پشت اون موانعی که روبروت هست سنگر بگیر
البته موقعی که باراش شهاب سنگها اغاز میشه بعد از اون دستگاه که پشتش سنگر گرفتی اکسیژن تازه دریافت کن و بعد تا بارش شهاب سنگ بعدی به راهت ادامه بده
پشت کانال های هوا صبر کنی تا شهاب سنگها تموم بشن
بعد بری همینطوری تا تموم بشه
بازی رو امروز بعد از مدت ها که نصب بود اجرا کردم ...
خیلی سنگینه ... البته Fps رو نگاه نکردم ... ولی سنگین به نظر میرسه ... با کنترلش .. گیم پلی خوبی داره ... فقط حرکات کند انجام میشه ... تا بیاد کاری کنه طول میده ...
گرافیک عالیه ... مخصوصا اونجایی که اول بازی نور افتاب به چشم میخوره ...
ولی واقعا ترس و دلهره آوره ...
مخصوصا صدا گذاری .. البته صدا های اضافی زیاد داره به نظرم ...
موزیک خیلی دیر شروع میشه ... منظورم وقتیکه دشمن حمله کرد شروع میشه در حال که تو گیم های مشابه با دیده شدن دشمن موزک هم ریتمش رو اغاز میکنه ...
این گیم خیلی دیر باید تموم بشه به نظرم ...
اين دو تا رو هم بدونيد بد نيست !!!
1. اگه حرف اول هر 12 چپتر رو بذاريد كنار هم ميشه NICOLE IS DEAD !!
2. "No God, Know Fear... Know God, No Fear" ( يه جمله ي جالب كه رو ديوار يه حمام پر خون نوشته شده بود )
این بازیه هم مارو درست کرده !
آقا اون chapter 7 که آخرش میرسه به اون کره که دو تا آهن یا هر چیزی که هستن هی دورش می چرخن ! اون نمی دونم باید چی کار کنم ؟!!؟!؟ می دونم باید برم رو اون یه بمب کار بزارم ولی هر چی سریع هم که میرم بازم کم میارم و له میشم ! اون دو تا دستگاهی هم که نور می زنن به اون کره هم هرچی سرعتشون رو کم کردم یعنی آرومشون کردم هیچ تاثیری رو حرکت دو تا دسته هایه رویه کره نداشت ! اعصابم بهم ریخت ! اگه راهنمایی نکنین می رم پاکش می کنما!! اگه save game ابتدای chapter 8 هم گزاشتین چه بهتر تا بعد !
ببین برادر djmd شما باید اون دو نوار را بزنین بترکونین!!!بعد برین روی کره منتها باید حرکت کنین اون سمت کره!!!بعد دو تا نوار دیگه را بزنید و بعد اون سمت بمب را کار بندازین و بعد بررگردین از همون جایی که اومیدین!!!
-----------------------------------
No God,Know Fear..No God,Nnow Fear
هر چقدر دارم به این جمله فکر میکنم!!بیشتر احساس میکنم سازنده ها خواستن همون پلاکارت اولیه BioShock را به نوعی در بازیشون پیاده کنن حالا یک جور دیگه!!!
No Gods Or Kings Only Man شما را نمیدونم ولی احساس میکنم تقلیدی صورت گرفته!!!
Last edited by joey jordison; 20-11-2008 at 20:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)