تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 502 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

تعمیرکارا چون بلد نیستند اچ پی رو درست تعمیر کنند این حرف رو می زنند ... توی ایران هیچ تعمیرکار حرفه ای نوت بوک نیست . اگر دقت کنیم تمام جاهایی که موبایل آموزش تعمیر موبایل میدن ، آموزش تعمیر نوت بوک هم میدن !

دوم بحث قطعاته ... اچ پی قطعات اصلی اش مثل دل توی بازار نیست چون تحریم هستیم و هیچ ریسلر رسمی نوت بوک و تامین کننده قطعات نداره !

سوم اینکه اچ پی مراقبت میخواد ... به ضربه حساسه ولی نوت بوک فرساشی مثل دل نیست که بعد مدتی از کار بیفته

من تعصب سر اچ پی ندارم اما اگر بخوام پول بدم بالای یک جنس ، جنسی رو میخرم که از همه لحاظ اول و یک باشه نه صرفا ماندگاری و زیبایی

2. 4 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا شما برای خرید حضوری کدوم فروشگاه را پیشنهاد می کنید؟
    بالاخره نفمیدم این dv5 ها کارت گرافیک مجتمع و انگشت نگار دارن یا نه...
    تو بعضی عکس ها داره و تو بعضی ها نه!

باید برم از نزدیک ببینم چون اصلان اهل بازی(روی نوت بوک) نیستم و فینگر پرینتر هم مهمه....

راستی بعد از جیتکس بخرم بهتره؟

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

آقا شما برای خرید حضوری کدوم فروشگاه را پیشنهاد می کنید؟
    بالاخره نفمیدم این dv5 ها کارت گرافیک مجتمع و انگشت نگار دارن یا نه...
    تو بعضی عکس ها داره و تو بعضی ها نه!

باید برم از نزدیک ببینم چون اصلان اهل بازی(روی نوت بوک) نیستم و فینگر پرینتر هم مهمه....

راستی بعد از جیتکس بخرم بهتره؟
    رو خودش که FP نداره ولی تمام نرم افزارها با آپدیت های FP توش داره.

من هم از اونجایی که خریدم هم از جاهای دیگه پرسیدم ، گفتن FP بدرد نمیخوره و فقط یک امکان ساده هست و برای زیبایی برای همین

هم HP تو سری های جدیدش نزاشته ولی نرم افزار و آپدیتای بایوسش هست که اگه خواستی بعداً راحت میتونی یک صفحه رویی برداری و

FP دارشو بزاری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام
    منم لپتاب گرفتم
    dv5-1199ee
    خیلی نازه خیلی باحاله
    ولی تو پکش هیچ cd ای نیست تو دفتر چه هاشم چیزی ننوشته.
    کیبردشم عربیه ولی در کل خیلی خوبه
    البته تا حالا روشنش نکردم هنوز وقت نشده . برای شارژ اولیه باطری چند ساعت باید به برق باشه؟
    جریان درایو ریکاوری چیه ؟یعنی وقتی خراب شد اونو مثل اولش میکنه مثل وقتی که خریدیم؟ یا برش میگردونه به اخرین تاریخ سالم مثل سیستم ریستور؟
    ممنون اگه کسی سوالیم داره در خدمتم.

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی تو پکش هیچ cd ای نیست تو دفتر چه هاشم چیزی ننوشته.
    ظاهرا كليه لپتاپ‌هاي HP فاقد CD هستند.
    البته تا حالا روشنش نکردم هنوز وقت نشده.
    مبارك باشه ولي واقعا چطور دلت اومد روشنش نكني؟
    جریان درایو ریکاوری چیه؟ یعنی وقتی خراب شد اونو مثل اولش میکنه مثل وقتی که خریدیم؟ یا برش میگردونه به اخرین تاریخ سالم مثل سیستم ریستور؟
    درايو ريكاوري حاوي سيستم عامل و نرم‌افزارهايي هست كه همراه لپتاپ عرضه شده، پس در صورتي كه تمايل به استفاده از سيستم عامل اورجينال و نرم‌افزارهاي ارائه شده با لپتاپ را با تنظيمات پيشفرض داري، در صورت بروز مشكل ميتوني ازش استفاده كني كه البته با توجه به وجود نرم‌افزارهاي حرفه‌اي رايگان در ايران و امكانات نصب سفارشي استفاده از اين روش توصيه نميشه! البته اگر خواستي پاكش كني مقاله زير را بخون و طبق اون يه بكاپ بگير و بعد شروع به نصب سيستم‌عامل بكن.
    ممنون اگه کسی سوالیم داره در خدمتم.
    من ديگه فرصتم تمام شده و بايد هرطور شده يه لپتاپ بخرم، dv5-1060 كه گيرم نيومد، اگر لطف كنيد بگيد dv5-1199ee را چند و با چه گارانتي خريديد و آدرس و شماره تلفن فروشگاه را به صورت خصوصي واسم بذاريد ممنون ميشم!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از T.N.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام
    عزیز من ایران نگرفتم . از نمایشگاه جیتکس گرفتم با دوسال گارانتی و یه پرینتر f2280 hp و یه مقدار خرت و پرت دیگه :تقریبا 1,620,000 تومن.
    من به نرم افزار های رایگان دست رسی ندارم تو خود دفتر چه هاشم نوشته حتما قبل از استفاده و دست کاری یه dvd بکاپ بگرین .حالا چه طوری؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند ماه پيش من يه مانيتور SyncMaster 2232 BW خريدم، يادمه اون زمان هم دو مدل موجود بود، مدل ديگه SyncMaster 2232 GW بود كه 35.000 تومان گرونتر بود و تنها فرقي كه داشت اين بود كه صفحش Anti Glare بود ولي وقتي از نزديك مانيتور ها مقايسه كردم در كمال تعجب ديدم كه SyncMaster 2232 GW كليه نورها را منعكس مي‌كنه در حالي كه SyncMaster 2232 BW هيچ بازتابي نداشت!
    حالا آيا اين مانيتورهاي dv5-1070، dv5-1135 و dv5-1199 كه Anti Glare هستند نيز همين وضعيت را دارند؟ اگر كسي از نزديك مقايسه كرده لطفا منو راهنمايي كنه.
    dv5-1135 نسبت به dv5-1060 تنها در كارت شبكه وايرلس تفاوت داره (كسي ميتونه مقايسشون كنه؟) و همين مانيتور كه نميدونم اصلا به درد ميخوره يا نه؟ و 70.000 تومان گرون تره! آيا ارزشش را داره؟ يا اينكه 400.000 تومان بزارم روش dv5-1070 بخرم؟ آخه dv5-1070 هم چندان مزيتي نسبت به dv5-1060 نداره كه ارزش 400.000 توان را داشته باشه!

!Please help me to choooooooooose

اي خدا چي ميشد ما هم مثل آدم از خود HP خريد ميكرديم با هر كانفيگي كه دلمون ميخواست؟!؟...
    يا چي ميشد اگه اينترنت High Speed بدون ----- داشتيم؟!؟...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه
    این quick play چیه به چه دردی میخوره یا اون ریموت کنترلش؟
    در ضمن اگه بخوام باهاش زیاد بازی کنم و بزارمش رویه میز چوبی مشکل واسش ایجاد نمیشه ؟ اگه خیلی داغ کنه قبل از اینکه خراب بشه خودش خواموش میشه؟
    ممنون
    Last edited by senjin; 25-10-2008 at 14:52.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من به نرم افزار های رایگان دست رسی ندارم تو خود دفتر چه هاشم نوشته حتما قبل از استفاده و دست کاری یه dvd بکاپ بگرین .حالا چه طوری؟
    تو همون لينكي كه واست گذاشتم، كامل و دقيق توضيح داده. اگرم به اينترنت دسترسي داري يعني به نرم‌افزارهاي رايگان هم دسترسي داري مگر اينكه براي جايي كار كني كه كنترل بشي!
    این quick play چیه به چه دردی میخوره یا اون ریموت کنترلش؟
    Quick Play را شرمنده اطلاعي ندارم ولي Remote كه خوب از اسمش پيداست به درد كسايي ميخوره كه با لپتاپ فيلم ميبينند به خصوص اگه به تلوزيون وصلش ميكنيد و از فاصله دور فيلم تماشا ميكنيد.
    در ضمن اگه بخوام باهاش زیاد بازی کنم و بزارمش رویه میز چوبی مشکل واسش ایجاد نمیشه ؟ اگه خیلی داغ کنه قبل از اینکه خراب بشه خودش خواموش میشه؟
    اصلا بعيده اونقدر داغ كنه كه خاموش بشه ولي بله اگه بيش از حد داغ كنه خاموش ميشه، نگران نباش! فقط اگه ميتوني زيرش شيشه بزار و يكم پشتشو بيار بالا، خيلي خنك تر ميشه! يا يه كول‌پد واسش بخر.

12. این کاربر از T.N.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام
    در هر صورت .میشه بگین من چه جوری dvd بکاپ بگریرم؟همون dvd ریکاوری اگه درست گفته باشم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •