این آپدیتها از کجا گیر میاد؟
این آپدیتها از کجا گیر میاد؟
این حرفی که میزنی مال ایرانه که همه چیزش خر تو خره... تو امریکا اینجوری نیست اگر آپدیشو نصب کنین با خرید اورجینالش فرق نمیکنه. ینی اگر غیر از این باشه قانون پدرشونو در میاره.
سلام دوستان من میخواستم بدونم این نسخه نهایی 7 رو تو مشهد از کجا میتونم تهیه بکنم و یک مشکلی که با نسخه rtm داشتم این بود که با وجود کارت گرافیک gts 250 و cpu i7 920 نحوه maximize و minimize پنجره ها با یک جور افت فریم و گیر کردن همراه بود خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید .
دوست عزيز اين كه اپديت نيست اسم يه برنامه است
موفق باشيد
من حداقل 20 تا مشکل داشتم نوی ویندوز 7 rtm ولی الان که نهایی رو ریختم اصلا یادم نمیاد اون مشکلا
چی بود.
یکیش کارت صدام رو نمیشناخت . یکی هم لنم . فکر کنم اگه یادم باشه vga رو هم نشناخت یهنی اینطوری بگم
2 روز نشد پاک کردم xp ریختم.
الان که نهایی رو نصب کردم یه ملیون بهم بدی xp نمی ریزم .
1 مانیتورم رو شناخت 2 کارت گرافیم رو داریور رو خودش پیدا کرد آپدیت کرد . لنم رو آپدیت کرد .
سرعتش 2 برابر xp . یه جور رویاست![]()
شما برنامه Km Player رو نصب کن بهترین پلیری هستش که من تاحالا باهاش کار کردم همه فرمتها رو هم میخونه.. خیالت راحت![]()
من الان یه ویندوز 7 خریدم و نصب کردم از کجا میتونم مطمئن بشم نسخه 22 اکتبر هستش
ميتوني از ورژن مدياپلير متوجه شيمن الان یه ویندوز 7 خریدم و نصب کردم از کجا میتونم مطمئن بشم نسخه 22 اکتبر هستش
موفق باشيد
من هم مشکل شما رو دارم مثل اینکه سون روی سیستم های لگن بهتر جواب میده![]()
من هم مشکل پنجره ها رو داشتم، ولی با دانلود آخرین ورژن درایور کارت گرافیک مخصوص ویندوز سون، مشکل حل شد.
کارت گرافیکم Nvidia 8600 هستش.
در ضمن چرا سایت P30world ویندوز سون نهایی رو برای فروش نمیذاره؟؟؟؟ قضیه مشکوکه!!!
حالا این سایت هایی که شما میگین برای فروش دارن. واقعاً ویندوز نهایی رسمی هستش، یا اینکه همون نهایی قبلیه رو با اون فایل 30 مگابایتی رایت کردن و به عنوان رسمی می فروشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)