جوش های معمولی را با چه کرم یا داروئی میشه از بین برد . ؟
جوش های معمولی را با چه کرم یا داروئی میشه از بین برد . ؟
خیر!خیلی وقتا نمیشه×اگه اسکار باشه اون هم از نوع فرو رفته خیلی وقتا حتی با لیزر درمانی بیشتر از 70% بهبود پیدا نمیکنه!
جای جوش معمولا به رنگ های باقی مونده از جوش میگن که به دو دسته ی ماکول و هیپرپیگمانتاسیون تقسیم میشه!ولی اسکار به جاهای عمیق باقی مانده از جوش های میگن!
جوش های معمولی منظورت چیه رفیق؟
خفیف؟
راستی رفق!تشکر یادتون نره!![]()
آره منظورم خفیف هست .
معمولا آکنه های خفیف(بستگی به نوعش داره)با شستشوی صورت و مصرف آنتی بیوتیک موضعی بر طرف میشه...
تو رو خدا کمکم کنین
رو رانهای پاهام جای جوش مونده که کمی هم برجستگی دارن
هر چی زدم خوب نشدن
غیر از لیزر دیگه چه راهی هست؟
ممنون
ميشه ازشون عكس بندازي تا بيشتر بتونيم كمكت كنيم
سلام من بیشتر از ۲ هفته هست که صابون اکتیوکس استفاده میکنم و جوشام تو این مدت بیشتر شده و صورتم تابلوتر از قبل شده. از وقتی هم که این صابونو به صورتم میزنم ریشم هم نمیتراشم چون فکر میکنم که حساسیت به تیغ دارم.
-آیا مدل صابونه اینجوری که اول جوش های صورتو بیشتر میکنه بعد خوب میشه؟
-آیا حساسیت الکی به خارج میدم و ریشم رو بتراشم فرقی برای صورتم نمیکنه؟
سلام دوست عزیز
من هم صورتم تا اندازه زیادی جوش می زد که یه سالی هست بهتر شده و الان فقط روی لپم (!)جوش (و شاید هم جای جوش)هست که زیرش قرمزه البته کمه ولی همون هم باید نباشه در مورد این روش که گفتی اولا قبل از اصلاح بعد از اینکه بتادین رو روی صورتم مالیدم اونو بشورم یا با همون حالت اصلاح کنم.و بعد از اصلاح نیز بعد از اینکه بتادین زدم اگه خواستم افتر شیو بزنم صورتمو بشورم یا نه؟
به هر صورت متشکر
اهان یه چیز دیگه بهترین افتر شیو برای صورت های کم جوش و صورت های که بعد از اصلاح تا اندازه ای قرمز میشه چیه؟من نظرم روی نیوا است .ین مدل seagull چه خصوصیاتی داره و در چند مدله؟
ممنون
سلام
بله
صد درصد و كاملا بتادين بايد شسته شه...
كلا من افترشيو seagull رو پيشنهاد ميكن بهتون...
تك مدله...
هم لطافت بيشري به پوست ميده...هم قرمزي تا حد خيلي زيادي كاهش پيدا ميكنه و جوش بعد از اصلاح نخواهيد داشت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)