من روشی خیلی ساده ای پیدا کردم برای دانلود تورنت که سرعت دانلود بیشتر بشه در ساعات اداری و فکر میکنم کاملا تاثیر داشته البته چقدرش رو نمیشه دقیق گفت . ولی من سه تا برنامه دانلود تورنت رو با هم باز میکنم و تو هر کدوم 1 فایل میزارم دانلود بشه .
من روشی خیلی ساده ای پیدا کردم برای دانلود تورنت که سرعت دانلود بیشتر بشه در ساعات اداری و فکر میکنم کاملا تاثیر داشته البته چقدرش رو نمیشه دقیق گفت . ولی من سه تا برنامه دانلود تورنت رو با هم باز میکنم و تو هر کدوم 1 فایل میزارم دانلود بشه .
دوست عزیز تاپیک اشتباهی امدی
در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کن.
این روش برای داتک تاثیر داره بعید میدونم ISP های دیگه اصلا نیازی به این کارا داشته باشن .
در مورد اینکه کار می کنه یا نه جواب من منفی است اصلا روی سرویس های ipw چه 128 و چه 256 جواب نمی ده و تجربه من نشون داده که اگر یک تورنت باشه احتمال رسیدن به سرعت های بالاتر توش بیشتره. بحث تورنت مثل دانلود منیجر نیست که بشه از این کارها کرد.
ادامه بحث رو هم خواستی ان تاپیک انجا می دیم
نمی دونم باز کدوم انتن خراب شده ترافیکش امده روی انتن های دیگر اکثرا سرعت شده 2 3 4 البته در صورتی که شانس داشته باشیم و انتن تو کما نره( کی منو چشم زد؟؟)
دوستان این درسته که داتک دانلود از رپید شیر رو در ساعات اداری تا 6 بعدظهر محدود کرده.کسی از پشتیبانی این موضوع رو شنیده؟
اخه من که از صبح تا 5 بعدظهر نیستم خونه.بعدظهرم بخوام تازه شروع کنم به دانلود که نهایتا 1 گیگ بتونم تا شب دانلود کنم.تازه اگه با سرعت ماکسیمم دانلود کنه.شب هم که نمیتونم بزارم دانلود کنه.اگه اینطوری باشه که تا بخوام فایلامو دانلود کنم که طول میشکه.من نمیدوننم داتک اگه محدود کرده پس چرا اسمشو گذاشته 512 نا محدود؟
کسی خبری داره بگه.
به نظرتون اگه محدود کنه.میارزه از صبح بزارم با سرعت 10-20 دانلود کنه تا موقعی که بیام یا اینکه بزارم موقعی که میام بزارم با سرعت 50 تا 70 دانلود کنه؟
Last edited by sms11; 04-11-2008 at 23:12.
دوستان این درسته که داتک دانلود از رپید شیر رو در ساعات اداری تا 6 بعدظهر محدود کرده.کسی از پشتیبانی این موضوع رو شنیده؟
اخه من که از صبح تا 5 بعدظهر نیستم خونه.بعدظهرم بخوام تازه شروع کنم به دانلود که نهایتا 1 گیگ بتونم تا شب دانلود کنم.تازه اگه با سرعت ماکسیمم دانلود کنه.شب هم که نمیتونم بزارم دانلود کنه.اگه اینطوری باشه که تا بخوام فایلامو دانلود کنم که طول میشکه.من نمیدوننم داتک اگه محدود کرده پس چرا اسمشو گذاشته 512 نا محدود؟
کسی خبری داره بگه.
من رو آنتن 50 معمولا هستم
256 دارم و سرعتم معمولا رو 30 هست
با اکانت از رپید 30 میگیرم زمانشم فرقی نداره
ممنون دوست عزیز اما من منظورم دوستانی بود که Adsl دارن.دوستان کسی خبری نداره؟
راستی اینم بگم که من اکانت دارما.فکر نکیند با فری میگم سرعتش کمه
من 256 دارم هم از راپيد در تمام ساعات راحت ميگيرم هم اگه تورنت seed ش خوب باشه با سرعت 28 29 هم گرفتم اگرم خوب نباشه چند تا فايل تورنت رو كنار هم ميزارم تا از تمام پهناي باند استفاده كنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)