شما میری توی سایتشون و پیش شمارهتون را وارد میکنین میفهمین که ایا اصلا منطقه شما تحته پوششه یا خیر؟؟؟
اون بقیه موارد هم باید از کسانی که تو شهرتون هستن بپرسین
شما میری توی سایتشون و پیش شمارهتون را وارد میکنین میفهمین که ایا اصلا منطقه شما تحته پوششه یا خیر؟؟؟
اون بقیه موارد هم باید از کسانی که تو شهرتون هستن بپرسین
باور نداری برو تو سایتشون ببین
25000 ماهیانه
7500 واسه یک گیگ
3000 آبون ماه تلفن
بقیه اش هم 6% مالیات و از این حرفها
شما کدوم شهرین؟؟؟
کسی هم جواب مارو نداد.....
چراغش شروع میکنه چشمک زدن.... و دوباره وصل میشه (چراغ لینکش!!!!)
بعد میتونم دوباره کانکت بشم....
==============
الان گذاشتم انتی ویروس فول اسکن کنه تا الان هم 3 درصد پیش رفته و 7 ویروس و 1 تروجان پیدا کرده به علاوه یک network attack پیدا شده
و سطح crticality رو هم زده very dangerous یکی هم زده highly dangerous
نظر شماها چیه؟؟؟؟
رانژه کردن خط ما که 6 روز بیشتر کارنداشت شما گویا با داتک یه نمه پدر کشتگی داریا]
چراغ لینک باید همیشه روشن باشه یعنی وقتی مودم رو روشن میکنی اولش چشمک میزنه بعد که ثابت میشه نباید خاموش و یا چشمک زن بشه حالا اگر چراغ ثابته برادبندت قطع میشه یاچی؟
ببین این فلشهایی هستن که تو تسکبار بالا و پایینن...
اونا اتصلاشون قطع میشه.......
یه لحظه میزنه tryning و چند بار چشمک میزنه تا وصل بشه...
(فکر کنم مشکل ویروسه....حالا شماهم نظرتون را بدین که ویروس میتونه اینکارو کنه یا نه؟؟؟)
البته ممکنه بعضی مودمها فرق داشته باشه ولی اکثرت اینه
چراغ لینک قبل از رانژه : چشمک می زند و خاموش می شود
چراغ لینک بعد از رانژه : چشمک می زند و بعد ثابت روشن می ماند
وقتی ثابته شما به صورت معمولی باید کانکت شید برای دسترسی به اینترنت( مگر اینکه تنظیمات دیگری انجام داده باشید)
میگم که ثابته ولی وقتی تو نت هستم یه دفعه دیسکانکت میشه و اون چراغه شروع میکنه به چشمک زدن و پس از چند ثانیه ثابت میشه......
میخوام بدونم دلیل این قطع شدن چراغ لینک چیه؟؟؟؟ ویروسه؟؟ یا چیزه دیگه؟
البته از صبح تا الان دیگه دیسکانکت نداشتم (از وقتی اون 7 ویروس و تروجان را حذف کردم)
مال من هم یه مدت همین طوری بود. گاهی تا چند بار که مودم رو از اول نصب میکردم اینطوری میشد.
تنظیمات روو دستی کردم دیگه قطعی ندارم.
اگه هم نمیخای دستی کنی یه چند لحظه مودم رو خاموش کن یا به حال خودش بزار درست میشه
نمیتونم با اطمینان بگم ولی این بیشتر به سخت افزار بر میگرده ... شک دارم ربطی به ویروس داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)