شما وارد اکانت جی میل شو و این مراحل را برو:
Setting----> Forwarding an Pop
بعدش هم جلو Forwarding این گزینه را تیک بزن: Forward a copy of incoming mail to
و آدرس ایمیل یاهوت را زیرش بنویس
شما وارد اکانت جی میل شو و این مراحل را برو:
Setting----> Forwarding an Pop
بعدش هم جلو Forwarding این گزینه را تیک بزن: Forward a copy of incoming mail to
و آدرس ایمیل یاهوت را زیرش بنویس
من تازگی ها تو Hotmail وقتی وارد SkyDrive میشم در قسمتRecent Folder نمیتونم به فولدر هایی که ایجاد کردم دسترسی داشته باشم کسی از دوستان این مشکل رو نداشته؟؟؟
یک سوال داشتم چطور می تونم محیط میل یاهو رو از کلسیک خارج کنم و (این جدید باشه ) که راحت تر و سریع تر؟
دوست خوبم كمي بگرديد گزينه اي مثل go to New Yahoo پيدا كنيد.زير logout اگه اشتباه نكنم.مي خواستم برم تو ميلم محل دقيقش رو نشون بدم به علل سياسي فعلا صفحه ياهوميل بالا نمي ياد! شرمنده اينطوري آدرس دادم تقصير من نيست...
ببخشید اگه سوالم ربطی نداشت ولی گفتم اینجا بکس بیشتر با یاهو آشنای دارن
دوستان من توی هاهو پروفایل امروز یه چند نفر رو اد کردم ولی مثلا بهد از اد کردن 5 نفر هر کی رو می هوان انورت کنم این ارور رو می ده کسی می تونه کمک کنه از دوستان
------------------
راستی رفیق اونم خواستم جدید کنم قسمت مایل رو تون گذینرو پیدا نکردم اینم عکس رفیق ببین از رو این عکس می تونی بگی کجاست
![]()
Last edited by starn; 21-06-2009 at 11:48.
مثل این که تو ایران فقط من از هات میل استفاده میکنم...
[QUOTE]دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم بخاطر مشکلاتی باشه که اینروزها یاهو پیدا کرده به دلایلی که خودتون بهتر میدونید...
شما کافیه وقتی تو میل هستی بری قسمت sent, spam و یا inbox اگر دقت کنی سمت راست بالای میل ها عبارت upgrade to the all new yahoo! Mail هست کلیک میکنی...همینراستی رفیق اونم خواستم جدید کنم قسمت مایل رو تون گذینرو پیدا نکردم اینم عکس رفیق ببین از رو این عکس می تونی بگی کجاست
![]()
اینم عکسش:
![]()
لطفا این پست توسط مدیران محترم حذف شود
Last edited by danavan; 25-06-2009 at 22:14.
آقا تو یاهو کلاسیک این مسنجره چیه اخیرا اومده سمت چپ صفحه ؟ چه جوری میشه از شرش خلاص شد ؟
سلام دوستان ، تازگی ها با مسنجر که میلم رو باز می کنم (یـاهو) پیغام میده که شما توسط یک کامپیوتر دیگه ساین این کردید ، در حالی که مطمئنم کسی پسورد من رو نداره ، با این حال پسوردم رو عوض کردم ، اما بازم برای بار دوم این پیغام رو داد ، (هر دفعه نمیده این پیغام رو ، تاحالا دوبار بیش تر نداده) ممکنه به علیت همین قاطی های تخیلی اخیر مسنجر باشه یا اینکه مطمئنن پسوردم رو یکی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)