سلام
من امسال تازه میخوام انتخاب رشته کنم و بین رشته های مهندسی موندم که برای کدومشون کار بیشتره و بیکاری توی کدوم بیشتره.
ممنون
مهندسی عمران
مهندسی برق
مهندسی مکانیک
مهندسی شیمی
مهندسی نفت
مهندسی کامپیوتر
مهندسی دلالی
مهندسی دزدی
سلام
من امسال تازه میخوام انتخاب رشته کنم و بین رشته های مهندسی موندم که برای کدومشون کار بیشتره و بیکاری توی کدوم بیشتره.
ممنون
به این خبر خیلی مهم توجه کنید
دانشگاه صنعتی شریف توجه دانشجویانی که رتبه کشوری آنها بین 1 تا 150 می باشد را به این نکته جلب می نماید:
چنان چه در هر رشته این دانشگاه توسط سازمان سنجش قبول اعلام شوند می توانند با تکمیل فرم انتخاب رشته از همان ابتدای ورود به دانشگاه به هر رشته دیگر که مورد علاقه آنها باشد تغییر رشته داده ثبت نام نمایند.
برای این که خدتون خبرو ببینید برید به سایت دانشگاه شریفwww.sharif.ir و لینک چرا برترین ها شریف را انتخاب می کنند
بچه ها این خیلی مهمه مخصوصا امسال که ظرفیت برق و مکانیک شریف کم شده اگه شما رتبتون این طوریه این کار بکنید برای بقیه هم که سهمیه ای ندارن و حقشون ضایع می شه کمک بزرگیه تا اونا هم به دانشگاهی که حقشونه برن.
سلام.من تازه عضو شدم.یه سوال دارم:
من دارم وارد سال دوم نظری میشم.باید تا سهروز دیگه انتخاب رشته کنم.ولی هنوز بین رشته ی تجربی و ریاضی سردرگمم.خواهشششششششششش میکنم هرچه زودتر کمکم کنید.
من به دروس شیمی وزیست و ریاضی به یک اندازه علاقه دارم و بعد از اون به فیزیک علاقه دارم.درهر سه درس در سطح عالی هستم و در فیزیک در حد 18.5 تا 19 هستم.الویت بندی خود مدرسه برای من این است که:الویت اول تجربی و الویت دوم ریاضی است.
حالا من چه کار کنم؟من از شما نمیخواهم که بگویید کدام رشته بروم بلکه میخواهم راهنماییم کنید.فقط خیلی سریع.![]()
منم اولویتی که مدرسه برام گرفت، تجربی بود. اما من چون به زیست علاقه ندارم، رفتم ریاضی. حالا هم خیلی راضی هستم ازش.سلام.من تازه عضو شدم.یه سوال دارم:
من دارم وارد سال دوم نظری میشم.باید تا سهروز دیگه انتخاب رشته کنم.ولی هنوز بین رشته ی تجربی و ریاضی سردرگمم.خواهشششششششششش میکنم هرچه زودتر کمکم کنید.
من به دروس شیمی وزیست و ریاضی به یک اندازه علاقه دارم و بعد از اون به فیزیک علاقه دارم.درهر سه درس در سطح عالی هستم و در فیزیک در حد 18.5 تا 19 هستم.الویت بندی خود مدرسه برای من این است که:الویت اول تجربی و الویت دوم ریاضی است.
حالا من چه کار کنم؟من از شما نمیخواهم که بگویید کدام رشته بروم بلکه میخواهم راهنماییم کنید.فقط خیلی سریع.![]()
البته شما که به هرسه درس علاقه داری، فکر کنم از حالا ببینی میخوای چی بخونی تو دانشگاه بهتره. منم بیشتر واسه کامپیوتر اومدم ریاضی. شما به دروس پزشکی بیشتر علاقه داری یا مهندسی؟
سلام...بچه ها بین مهندسی معماری و مهندسی صنایع کدومو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
تنکس![]()
اگه من بودم صنایع رو انتخاب می کردم.
پاک شود..............
Last edited by @R3Z; 10-08-2009 at 19:48.
آيا مي توان با داشتن كارشناسي ارشد حقوق بين الملل(عمومي ‘خصوصي) كار حرفه اي حقوقي مرتب با رشته ‘البته غير دولتي در سطح داخلي يا بين الملل داشت؟
دوستان سلام .
می خواستم ببینم ، کسی میتونه اطلاعاتی رو در ضمینه ی رشته ی مهندسی شهرسازی در اختیار من قرار بده . اصلا رشته ی جذابی هست یا نه ؟ واسش کار پیدا میشه یا نه ؟
به لینک های زیر مراحه کنین پاسختون توش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)