ویندوز هم نیست بخاطر 16 میلیون که فکر نمی کنم.........................چون ملت برا ویندوز تو 256 هزارتاش موندن
ویندوز هم نیست بخاطر 16 میلیون که فکر نمی کنم.........................چون ملت برا ویندوز تو 256 هزارتاش موندن
امیر جان شرمنده.من این پستت رو ندیدم وگرنه تاپیک نمیزدم....یعنی چند ساعت قبل اینکه این پست رو بزنی میخواستم خبر M880 رو تو تاپیک بزنم.ولی فروم خراب بود و در حال بازسازی(حدود 20 ساعت در حال باز سازی بود)
بعد هم که درست شد دیگه من به اینجا سر نزدم و این پستت رو الان دیدم...
من که بی صبرانه منتظر معرفیشم(Kc910 یادم دفت.فقط خدا کنه بی سیستم عامل باشه ...)
سامسونگ هم خودشو مسخره کرده بیشتره گوشی هاش از تقلید گوشی های آیفون و مطرح است
تقلید ؟ تقلید ؟ کدوم گوشیش تقلید هست ؟ یکیشو بگو تا حسابی باهات یه بحث داغ بکنم ببینم حرف حسابت چیه !!حالا به فرضم که تقلید باشه !! باز یه سر و گردن از کارخونه گوشکوب سازی بالاتره !!!
![]()
آخه تقلید کار میمونه
همین گوشی های صفحه بزرگ نظیر i900
خداییش به نظر تو گوشی با اون همه امکانات ور باید چطوری طراحی میکرد؟
دیگه امروزه تکنولوژی مهمه
یه چی می گیا آیفون که الان 1 ساله اومده تو بازار چجوری سامسونگ همه گوشی هاش تقلید از اونه
در ضمن گوشیهای مطرح؟؟؟؟
منظورت گوشی های se هستش
از سامسونگ مطرح تره ؟؟؟؟
ببین برادر یا خواهرم..................من یادم هست که تو یه مجله تو همین اینترنت خوندم که نوشته بود شرکت اپل واسه این این گوشی رو زد که باعث تحریم شرکت های دیگه و پیشرفت این صنعت بشه.............
تقلید کجاش بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه تقلید باشه
درسته که صفحش بزرگه ولی خب هر گوشی با صفحه ی بزرگ میشه تقلید از ایفون؟؟؟؟فقط برا اینکه ایفون اولین گوشی بود با این مدل قیافه.ولی خیلی از گوشیا هستند که قبل از ایفون تولید شدند که اگه 3 الی 4 تا از
وسایلش شون رو کنار هم بزاری میشه شبیه ایفون.............این بحث مال بچه هاست که میگن تقلید مال .........
من میگم اگه تقلید کرده دمش هم گرم چون بهتر از ایفون رو زده................
کره جنوبی توی الکترونیک و مکانیک پشیزی از خودش تکنولوژی نداره
میدونید چرا؟
چون هنوز مثل ژاپن رشد نکرده
یعنی قدرت ترک کردن تقلید رو نداره
مثلا در i900 مکان دوربین دکمه منوی اصلی شمش های فلزی بغل گوشی همگی از آیفون تقلید شده است مهمتر از اون تقلید گذاشتن حافظه 8 گیگ مثل آیفون روی گوشی
و بدتر از اون که واقعا سامسونگ رو مقلد محصولات آمریکایی کده ic های این گوشی و بقیه مدل ها در آمریکا طراحی میشن
شما راست میگی ....!!!!!!!!کره جنوبی توی الکترونیک و مکانیک پشیزی از خودش تکنولوژی نداره
میدونید چرا؟
چون هنوز مثل ژاپن رشد نکرده
یعنی قدرت ترک کردن تقلید رو نداره
مثلا در i900 مکان دوربین دکمه منوی اصلی شمش های فلزی بغل گوشی همگی از آیفون تقلید شده است مهمتر از اون تقلید گذاشتن حافظه 8 گیگ مثل آیفون روی گوشی
و بدتر از اون که واقعا سامسونگ رو مقلد محصولات آمریکایی کده ic های این گوشی و بقیه مدل ها در آمریکا طراحی میشن
اگه این جوریه ایفون خودش از نوکیا و .... تقلید کرده و گوشی زده چون کارش اصلا موبایل نبوده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)