سلام
من بازیو تازه گرفتم . البته این همه تاخیر در گرفتن به خاطره پروژه های دیگه ای بود که داشتم. گرافیک بازی جالبه و از همین ابتدا مشخصه که بازیه پیچیده ایه .
سلام
من بازیو تازه گرفتم . البته این همه تاخیر در گرفتن به خاطره پروژه های دیگه ای بود که داشتم. گرافیک بازی جالبه و از همین ابتدا مشخصه که بازیه پیچیده ایه .
چه باحال ... میشه همه اینارو با خودمون همراه کنیم ؟ اگه بمیرن چی میشه ؟ باز هم میتونیم بیارمشون ؟
عجب بازیه باحالی ساختن ...
من تو سایت گیم اسپات تو بازیهای pc و xbox360 بهش رای دادم با توجه به اختلاف رایی که با بقیه بازیها داشت تو اون قسمتها اول میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی بدون شک بهترین بازی سال Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بصورت عادی نمیتونی همشون رو داشته باشی ولی با چیت میشه.
من الان jericho و clover و RL-3 و dogmeat رو با خودم دارم.
اکثر جاها اصلا یه تیر هم شلیک نمیکنم!![]()
نمیدونم اگه اینا باهام نبودن چطوری میخواستم این همه دشمن رو بکشم!![]()
سلام.
خیلی ممنون میدونم توضیح دادید فقط میخوام بدونم من که مرحله ی اصلی زیاد نرفتم میتونم سگ را پیدا کنم یا نه؟؟
![]()
بله می تونید دوست عزیز.
من نه تنها مادرشو نجات ندادم بلکه خودشم کشتم!butch deloria :
دوست قدیمیتون از vault 101 ! اگر در اول بازی مادرشو نجات داده باشید در trouble on homefront زمانی که به vault 101 بر می گردید و quest را تمام می کنید بطوریکه rebel ها زنده بمونند و vault 101 تخلیه بشه شما می تونید در muddy rudder تو rivet city پیداش کنید اما برای اینکه بتونید قانعش کنید که همراهیتون کنه باید کارمای neutral باشید. اگر بالاتر یا پایینتر برید نمیشه.
من ار بچگی باهاش مشکل داشتم تو تولد 10 سالگیمم خیلی غرولند می کرد باهاش یه کم مشت پرونی کردم!
ازتون عاجزانه در خواست کمک می کنم!
خواهس می کنم کمک کنید!
من الان در پی ایستگاه رادیویی گالاکسی هستم!
از هر جایی رفتم پیداش نکردم
دور تا دورش توسط خرابهها محاصره شده
فککردم شاید از ایستگاه مترو بشه بهش رسید
داخل ایستگاه مترو پر از انسانهای رادیو اکتیو شده بود یکی از یکی ترسناک تر! رزیدنت اویل باید بیاد لونگ بندازه!!!
همه اون مسیر مترو رو طی کردم دیدم بن بسته
النم روفتم وارد یه ساختمون شدم پره از روبات
همه رو کشتم فک کردم طبقه اخرش ایستگاه رادیوییه ولی تا اخرش که رفتم دیدم هیچ خبر نیست
الان تقریبا از زمان دادن آخرین پستم تو این تاپیک نه قبلیش تا حالا دارم یه کله بازی می کن اما پیداش نمی کنم
خواهش می کنم کمک کنید!
کمک!
کمک!
کمک!
بابا کمک!
من می خوام زود تر تمومش کنم جی تی ای بخرم آخه این درسته با100 ساعت گیم پلی که این بازی داره منه بد بخت تو مرحله دومش 10 ساعت گیر کنم؟
بچه ها یکی یه ترینر درست حسابی نداره که بشه این پولو زیاد کرد. می خوام چندتا از این گاردا رو با خودم همراه کنم.
میبخشید شاید یکم مسخره به نظر بیاد ولی من تو بازی اثری از این رباته ندیدم این کیه؟؟؟!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)