تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 211 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من بازیو تازه گرفتم . البته این همه تاخیر در گرفتن به خاطره پروژه های دیگه ای بود که داشتم. گرافیک بازی جالبه و از همین ابتدا مشخصه که بازیه پیچیده ایه .

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم مثل بقیه هستم لوس نکن منو مرسی بازم
    در مورد friends یا companion :

butch deloria :
    دوست قدیمیتون از vault 101 ! اگر در اول بازی مادرشو نجات داده باشید در trouble on homefront زمانی که به vault 101 بر می گردید و quest را تمام می کنید بطوریکه rebel ها زنده بمونند و vault 101 تخلیه بشه شما می تونید در muddy rudder تو rivet city پیداش کنید اما برای اینکه بتونید قانعش کنید که همراهیتون کنه باید کارمای neutral باشید. اگر بالاتر یا پایینتر برید نمیشه.

charon :
    به عنوان bouncer در ninth circle در underworld کار می کنه. می تونید contractشو بخرید از ahzrukhal به قیمت 2000 cap یا 1000 تا اگر barter بالای 50 داشته باشید. یا greta را برای employerش در carol's place بکشید. او همانند dogmeat بدون در نظر گرفتن اینکه چه کارمایی دارید به شما ملحق خواهد شد.

clover :
    slave ی هست در paradise falls . وقتی با eulogy در مورد body gaurd صحبت می کنید پیشنهاد می کنه که clover را استخدام کنید. Eulogy اونو با قیمت 1000 cap یا 500 تا اگر barter بالایی داشته باشید می فروشه. برای گرفتنش باید evil karma باشید اما اگر بعد good karma یا بالاتر بگیرید باز هم با شما خواهد ماند. اما اگر اخراجش کنید به paradise falls بر می گرده و شما می تونید دوباره بدون اینکه پولی بدید یا کارمای evil داشته باشید دوباره استخدامش کنید ( حتی اگر افراد کل paradise falls را بکشید بازهم شما را همراهی خواهد کرد )

dogmeat :
    همانند1 fallout شما می توانید سگ مخصوص خودتونو داشته باشید! شما می تونید اونو در scrapyard در جنوب minefield پیداش کنید که در حال نبرد با چند rider است و با صحبت کردن می تونید اونو همراه خودتون بکنید و کارمای شما در نظر گرفته نمی شود. به غیر از scrapyard در مناطق مختلف دیگه ممکن است بصورت random ظاهر شود. به جز جنگیدن توانایی گمراه کردن دشمن و پیدا کردن غذا و مهمات را نیز دارد. اگر بمیرد به هیچ عنوان قابل بازگشت نیست.

fawkes :
    super mutant باهوشی که شما در quest بدست آوردن g.e.c.k او را نجات می دهید. Fawkes قبلا زن بوده که بر اثر mutant شدن همانند بقیه meta human ها تک جنسیتی شده. بعد از فرار از raven rock با یک gatling laser قدرتمند به کمک شما خواهدآمد اگر کارمای خوبی دارید می توانید اورا همراه خود کنید در غیر این صورت او اطراف ورودی underworld در حال پرسه زدن پیدا کنید.

jericho :
    یکی از ساکنین megaton که از جنگیدن و از wasteland خسته شده. برای استخدام کردن او باید کارمای منفی داشته باشید و 1000 cap برای supplies بهش بدید. قابلیت پوشیدن power armor هم دارد. سیگاریست و می توانید به او سیگار تعارف کنید. به خاطر این مشکل تنفسی دارد و ممکن است در همراهی کردن شما دچار مشکل شود.

sergeant rl-3
    شما این روبات را می توانید از tinker joe بیرون از robco factory بخرید به قیمت 1000 cap و به شرط اینکه کارمای منفی داشته باشید.

star paladin cross :
    یکی از paladin هایی که قبلا محافظ james پدر کاراکتر بوده و در citidal پیدا می شود. برای recruit کردن او حتما باید کارمای مثبت داشته باشید و این کارو قبل از جنگ با liberty prime انجام دهید.
    چه باحال ... میشه همه اینارو با خودمون همراه کنیم ؟ اگه بمیرن چی میشه ؟ باز هم میتونیم بیارمشون ؟
    عجب بازیه باحالی ساختن ...

داره خودمونی میشه *alimachal*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض Fallout3

من تو سایت گیم اسپات تو بازیهای pc و xbox360 بهش رای دادم با توجه به اختلاف رایی که با بقیه بازیها داشت تو اون قسمتها اول میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ولی بدون شک بهترین بازی سال Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots میشه
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چه باحال ... میشه همه اینارو با خودمون همراه کنیم ؟ اگه بمیرن چی میشه ؟ باز هم میتونیم بیارمشون ؟
    عجب بازیه باحالی ساختن ...
    بصورت عادی نمیتونی همشون رو داشته باشی ولی با چیت میشه.
    من الان jericho و clover و RL-3 و dogmeat رو با خودم دارم.
    اکثر جاها اصلا یه تیر هم شلیک نمیکنم!
    نمیدونم اگه اینا باهام نبودن چطوری میخواستم این همه دشمن رو بکشم!

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چند بار در مورد دوستان توضیح دادم صفحات قبل. برای سگ برید scrapyard جنوب springflield .
    سلام.
    خیلی ممنون میدونم توضیح دادید فقط میخوام بدونم من که مرحله ی اصلی زیاد نرفتم میتونم سگ را پیدا کنم یا نه؟؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام.
    خیلی ممنون میدونم توضیح دادید فقط میخوام بدونم من که مرحله ی اصلی زیاد نرفتم میتونم سگ را پیدا کنم یا نه؟؟
    بله می تونید دوست عزیز.

7. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

butch deloria :
    دوست قدیمیتون از vault 101 ! اگر در اول بازی مادرشو نجات داده باشید در trouble on homefront زمانی که به vault 101 بر می گردید و quest را تمام می کنید بطوریکه rebel ها زنده بمونند و vault 101 تخلیه بشه شما می تونید در muddy rudder تو rivet city پیداش کنید اما برای اینکه بتونید قانعش کنید که همراهیتون کنه باید کارمای neutral باشید. اگر بالاتر یا پایینتر برید نمیشه.
    من نه تنها مادرشو نجات ندادم بلکه خودشم کشتم!
    من ار بچگی باهاش مشکل داشتم تو تولد 10 سالگیمم خیلی غرولند می کرد باهاش یه کم مشت پرونی کردم!

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ازتون عاجزانه در خواست کمک می کنم!
    خواهس می کنم کمک کنید!
    من الان در پی ایستگاه رادیویی گالاکسی هستم!
    از هر جایی رفتم پیداش نکردم
    دور تا دورش توسط خرابهها محاصره شده
    فککردم شاید از ایستگاه مترو بشه بهش رسید
    داخل ایستگاه مترو پر از انسانهای رادیو اکتیو شده بود یکی از یکی ترسناک تر! رزیدنت اویل باید بیاد لونگ بندازه!!!
    همه اون مسیر مترو رو طی کردم دیدم بن بسته
    النم روفتم وارد یه ساختمون شدم پره از روبات
    همه رو کشتم فک کردم طبقه اخرش ایستگاه رادیوییه ولی تا اخرش که رفتم دیدم هیچ خبر نیست
    الان تقریبا از زمان دادن آخرین پستم تو این تاپیک نه قبلیش تا حالا دارم یه کله بازی می کن اما پیداش نمی کنم
    خواهش می کنم کمک کنید!
    کمک!
    کمک!
    کمک!
    بابا کمک!
    من می خوام زود تر تمومش کنم جی تی ای بخرم آخه این درسته با100 ساعت گیم پلی که این بازی داره منه بد بخت تو مرحله دومش 10 ساعت گیر کنم؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بچه ها یکی یه ترینر درست حسابی نداره که بشه این پولو زیاد کرد. می خوام چندتا از این گاردا رو با خودم همراه کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میبخشید شاید یکم مسخره به نظر بیاد ولی من تو بازی اثری از این رباته ندیدم این کیه؟؟؟!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •