کسی نمیتونه در این زمینه منو راهنمایی کنه؟
حدود یک هفته هست که این پست رو فرستادم و هر روز هم میام سر میزنم ، ولی اصلا در موردش هیچ صحبتی نشده.
حدود یک هفته هست که این پست رو فرستادم و هر روز هم میام سر میزنم ، ولی اصلا در موردش هیچ صحبتی نشده.
Last edited by shahram_yy; 24-08-2008 at 12:23.
منظورم من و اقوامم و دوستانم بود. اونهایی که الجی داشتن راضی نبودن. البته نمیخوام تبلیغ کنم یا ذهنیت مردم رو نسبت به الجی خراب کنم. حالا که خودم سامسونگ دارم و سه سال باهاش کار میکنم به هیچ مشکلی بر نخوردم. منظورم این بود.
دوست عزیز اگه من رو میگی ، شک نکن اگه بلد بودم جواب میدادم. از دوستان دیگه تقاضا میکنم جواب بدن.
كسي قيمت 2053bw Samsung رو داره؟
اين مدل بهتره يا 2032gw ؟
كسي قيمت 2053bw Samsung رو داره؟
اين مدل بهتره يا 2032gw ؟
یه نکنه جالب تو این فروم هست
اصلا از گزینه تشکر استفاده نمیشه !!!!!!
ممنون از راهنمييتدوست عزیز توجه کن شما اگه کار با رنگ میکنی بهتره سراغ LCD های حرفه ای باشی که قیمتش میره رو یک میلیون برای سامسونگ (XL20)
در غیر این صورت مانیتورهای حاضر خوب هستن.
یک نکته ی دیگه اینکه ممکنه از کیفیت (در اصل شدت روشنایی) LCD ها با گذشت زمان کاسته بشه ولی پیکسل نمیسوزونه ( ماشین نیست که روغن بسوزونه!)
پیکسل سوخته بر میگرده به کارخانه ی سازنده ی پنل و چیزی نیست که بعد از گذشت زمان پیش بیاد .. از اول هستش.
شما کلا به نظر من دنبال سری EZ از LG باش.
راهمایی کلی تر اینکه دنبال رزولوشن بالاتر با Refresh rate بالاتر باش (چشمت رو کمتر اذیت میکنه)
حالا اين کیفیت (در اصل شدت روشنایی) بعد از چه مدتي شروع به کم شدن ميشه؟
ممکنه بعد از چند سال به يه حدي برسه که ديگه قابل استفاده نباشه؟
چون حداقل روزي 7-8 ساعت با کامپيوتر کار دارم
ميشه چند مدل از همون سري ez رو معرفي کنيد؟ .... تو رنج زير 300 تومن مدلي داره؟
قیمت این مدل 270 هزار تومان است. و قیمت 2032bw ا 260 هزار تومان. gw باید 10 تومان گرونتر باشه.
2053 از نظر ظاهر هم بهتر از 2032 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)