تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 44 از 156 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض بوتیفار: پسرم دانشجوي پزشكي است

جعفر دهقان در سال 1339 در تهران به دنيا آمد و مدرك تحصيلي او ديپلم هنرستان فني است. آغاز فعاليت او به 15 سالگي (سال 1354) بر مي‌گردد، يعني زماني كه در گروه تئاتر مركز رفاه بازي كرد.

در سال 1360، زماني كه جواني 21 ساله بود،همكاري خود را با حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي آغاز كرد و در همان سال فعاليت سينمايي خود را با بازي در فيلم «توجيه» به كارگرداني منوچهر حقاني‌پرست شروع كرد.

در سال 1372، او با بازي در فيلم «حماسه‌مجنون» توانست سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش دوم مرد را به دست آورد. نظر دهقان در مورد بازيگري جالب است: «بازيگري كار سختي است اما اين سبب دور شدن بازيگر از اين شغل نمي‌شود، اگر كسي مي‌خواهد وارد اين عرصه شود، بايد عشق، انگيزه و تلاش داشته باشد. هر چه بيشتر بازي كند، بيشتر احساس نياز به اين شغل مي‌كند.» دهقان در مورد سريال يوسف پيامبر(ص) مي‌گويد: اين مجموعه هم مانند مجموعه‌هاي امام علي(ع)، امام رضا(ع) و اصحاب كهف از فيلم‌هاي ماندگار مي‌شود.

دهقان طي سال‌ها فعاليت هنري خود در پروژه‌هاي زيادي بازي كرده كه به تعدادي از آنها اشاره خواهيم داشت: توجيه، مرگ ديگري، عقود، بلمي به سوي ساحل، پرواز در شب، تيرباران، دستفروش، هراس، بحران، تعقيب سايه‌ها، عمليات كركوك، صليب طلايي، زير آسمان، حماسه مجنون، حمله به اچ سه، بوي پيراهن يوسف، هفت گذرگاه، جهنم سبز، ياس‌هاي وحشي، خلبان، اصحاب كهف، سحرگاه پيروزي، مريم مقدس، بي‌همتا، صنوبر، شهر آشوب كه اين جز كارهاي تلويزيوني او بوده است.ثمره ازدواج او دو فرزند است، يكي پسر به نام سروش كه در رشته پزشكي تحصيل مي‌كند و ديگري دختري به نام سحر كه سال آخر دبيرستان است.

گفتني است جعفر دهقان ستاره سينمايي دفاع مقدس و بازيگر فيلم‌هاي رزمي بود، تا جايي كه او فنون رزمي را در فيلم‌هايي از جمله ياس‌هاي وحشي و شيرهاي جوان به نمايش گذاشت. او به مدت 16 سال به صورت حرفه‌اي رشته‌هاي رزمي را انجام مي‌داد.

رشته ورزشي او رزميران كه نوعي كُشتي كج است، مي‌باشد و دان 2 كمربند مشكي است.

2. این کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

خوب این قسمتش واقعا بی خود ترین قسمتش بود حالم بهم خورد
    بزها اصلا یک ربع شد که نشون داد

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

اقا این مصطفی زمانی خود واقعیش بدون گریم یه پا یوزارسیفه.یه عکس ازش دیدم...دستمو بریدم.....

5. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

اقا این مصطفی زمانی خود واقعیش بدون گریم یه پا یوزارسیفه.یه عکس ازش دیدم...دستمو بریدم.....
    یه عکس دیدی !
    صفه قبل رو ببین ولی گردنت رو نزنی !
    ( من که تو تلویزیون دیدمش دستم رو از آرنج بریدم ! )

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

میونستن زیباتر از اقای مصطفی زمانی پیدا کنن که مجیور نشن بهش رژ لب بزنن !!!

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو سریال که هر چی مو هستش کندن چسبوندن بهش. دیگه جا نداره. خود بازیگر های سریال هم تشخیص نمیدنش. ندیدین این یارو رفت پیش یعقوب گفت از پشت موها معلوم نیستش.

9. این کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض خاطره ایی از سریال یوسف پیامبر از زبان فرج الله سلحشور

یک روز برای فیلمبرداری ابر می‌خواستیم، باور بفرمایید هوا ابری می‌شد. 10 روز برای یک صحنه به آفتاب نیازمند بودیم، این در حالی بود که تمام اطراف ما توفان، برف و باران بود... باور کنید در چنین شرایطی جایی که صحنه در آن قرار بود فیلمبرداری شود، به قطر یک کیلومتر آفتاب بود. شبی که می‌خواستیم صحنه سجده خورشید و ماه و 11 ستاره را فیلمبرداری کنیم، از جایی تماس گرفتند که خواب دیده‌ایم که شما و همسرتان از جایی دارید عبور می‌کنید، در لباس انبیا و ستاره‌ها از آسمان سر راهتان می‌ریزند.
    من یقین دارم که خدا عنایات ویژه‌ای نسبت به اینگونه کارها دارد یا مثلاً صحنه‌ای که 7 سال فراوانی را می‌خواستیم، بگیریم در گرمای 45 درجه مرداد ماه به هوای ابری نیاز داشتیم، عوامل گفتند که ما باران مصنوعی داریم، ابر مصنوعی که نمی‌توانیم بسازیم، پس کار تعطیل است و من گفتم خیر این کارها به ما مربوط نیست ما سرکار حاضر می‌شویم، ابر به ما دادند کار می‌کنیم، ابر نداند کار نمی‌کنیم... ما کارگر هستیم و باید سر کارمان حاضر شویم... رفتیم سر صحنه و چشممان به افق بود، دکورها را که آماده می‌کردیم، جلوی چشم ما لحظه به لحظه ابرها بالا می‌آمدند، کار دکور و.... تمام شد ابر هم جلوی خورشید را گرفت. حال فکر کنید در مردادماه و در آن هوای گرم تابستانی، ابر از کجا آمده... هوای ابری در مردادماه آن هم زمانی که ما می‌خواستیم برای فیلم حضرت یوسف کارکنیم، جای تأمل ندارد...هوای ابری بی سابقه بود... و تمام بچه‌ها بغض کرده بودند و چشم‌ها از اشک پر شده بود و من خطاب به آنها گفتم که شما دارید کتاب خدا را برای بندگانش توضیح می‌دهید.

روزنامه وطن امروز

11. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض درباره کارگردان یوسف پیامبر

نام : فرج ا… سلحشورنيا متولد : 1331 مدرك تحصيلي : ديپلم رياضي
    قبل از انقلاب فعاليت هاي مذهبي در مساجد داشته و با قرآن و اسلام مختصري آشناست از ابتداي سال 1357 با نمايش « حربن يزيد رياحي » در مساجد تهران وارد بازيگري در تئاتر شد و اولين اجراي نمايش او پيش از انقلاب در مسجد جوادالائمه و اجراي دوم در مسجد حضرت علي اكبر با هجوم مزدوران شاه متوقف شد . پس از انقلاب فعاليت هايش را با بازيگري و كارگرداني در تئاتر ادامه داد و درنمايشنامه هاي « پرده برداري ، حصار در حصار ، شب آخر ، تاجر ونيزي »ايفاي نقش نمود كه بعضي از اين تئاترها در قالب تله تئاتر از تلويزيون جمهوري اسلامي ايران پخش گرديد . وي در همة اين آثار ايفاگر نقش اول بوده است مانند « شب آخر ، مرد عمل ، حصار در حصار و ….
    وي اولين كار تصويري خود را با بازي درفيلم « با سقاي تشنه لب » به كارگرداني رسول ملاقلي پور آغاز نمود و از كارهاي ديگر تلويزيوني او ، بازيگري در فيلم كوتاه «مشكات » به كارگرداني حجت الاسلام انصاري - « نخلستان تشنه » به كارگرداني آقاي محمد نوري زاد را مي توان نام برد . اولين كار سينمائي خود را با نام « توبة نصوح » در سال 1360 بازي كرد و بعد از آن در فيلمهائي مثل پرواز در شب ، انسان و اسلحه ، گوركن ، مجاهدتهاي خاموش ، ايوب پيامبر و دنياي وارونه ايفاي نقش داشته كه در همة اين آثار به جز دنياي وارونه نقش اصلي را ايفاگر بوده است .
    در سال 1370 « ايوب پيامبر » را نوشت و به صحنه برد و سپس آن را در قالب يك سريال 5 قسمتي فيلمبرداري و از تلويزيون پخش كرد و در سال 1375 سريال « مردان آنجلس » را در 18 قسمت بر اساس داستان « اصحاب كهف » از قرآن بازنويسي وكارگرداني نمود و در سال 1378 نسخة سينمائي اصحاب كهف را ساخت و در سال 1380 تا 1383 متن سريال تاريخي « حضرت يوسف (ع) » را در 40 قسمت تحقيق و نگارش كرد و از اوائل سال 1383 فيلمبرداري سريال « حضرت يوسف (ع) » را آغاز نمود .
    سلحشور در زمينة تحقيق و نگارش نيز آثاري دارد . متن نمايش ميثاق - ايوب پيامبر- ابتلاء را تاكنون چاپ كرده و متن سريالها و فيلمنامه هاي رستاخيز ( عزيز نبي ) يونس پيامبر و يوسف (ع) و ديوانة عاقل را آمادة چاپ دارد .

13. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

وبلاگ اختصاصی فرج اله سلحشور ، در این بلاگ مراحل ساخت سریال یوسف پیامبر ، پاسخ به برخی ایرادات سریال و ... توضیح داده شده و می تونه مطالب جالبی برای دوستداران این سریال باشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

یک روز برای فیلمبرداری ابر می‌خواستیم، باور بفرمایید هوا ابری می‌شد. 10 روز برای یک صحنه به آفتاب نیازمند بودیم، این در حالی بود که تمام اطراف ما توفان، برف و باران بود... باور کنید در چنین شرایطی جایی که صحنه در آن قرار بود فیلمبرداری شود، به قطر یک کیلومتر آفتاب بود. شبی که می‌خواستیم صحنه سجده خورشید و ماه و 11 ستاره را فیلمبرداری کنیم، از جایی تماس گرفتند که خواب دیده‌ایم که شما و همسرتان از جایی دارید عبور می‌کنید، در لباس انبیا و ستاره‌ها از آسمان سر راهتان می‌ریزند.
    من یقین دارم که خدا عنایات ویژه‌ای نسبت به اینگونه کارها دارد یا مثلاً صحنه‌ای که 7 سال فراوانی را می‌خواستیم، بگیریم در گرمای 45 درجه مرداد ماه به هوای ابری نیاز داشتیم، عوامل گفتند که ما باران مصنوعی داریم، ابر مصنوعی که نمی‌توانیم بسازیم، پس کار تعطیل است و من گفتم خیر این کارها به ما مربوط نیست ما سرکار حاضر می‌شویم، ابر به ما دادند کار می‌کنیم، ابر نداند کار نمی‌کنیم... ما کارگر هستیم و باید سر کارمان حاضر شویم... رفتیم سر صحنه و چشممان به افق بود، دکورها را که آماده می‌کردیم، جلوی چشم ما لحظه به لحظه ابرها بالا می‌آمدند، کار دکور و.... تمام شد ابر هم جلوی خورشید را گرفت. حال فکر کنید در مردادماه و در آن هوای گرم تابستانی، ابر از کجا آمده... هوای ابری در مردادماه آن هم زمانی که ما می‌خواستیم برای فیلم حضرت یوسف کارکنیم، جای تأمل ندارد...هوای ابری بی سابقه بود... و تمام بچه‌ها بغض کرده بودند و چشم‌ها از اشک پر شده بود و من خطاب به آنها گفتم که شما دارید کتاب خدا را برای بندگانش توضیح می‌دهید.

روزنامه وطن امروز

==>==>

16. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •