تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 587 اولاول ... 344041424344454647485494144544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه Ogtay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چگونگی نصب برنامه های Ipa با شرح ساده تر

خب شروع میکنیم :
    1- برای نصب برنامه ها و بازی های Ipa شما ابتدا نیاز به یک فایل دارید به اسم MobileInstallation این فایل رو میتونید از اینجا دانلود کنید .
    همچنین میتونید با اد کردن این سورس در Cydia این برنامه رو نصب کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- پس از دانلود شما میبایست این فایل رو در مسیر مشخصی کپی کنید . برای این کار شما نیاز به برنامه های file Manager برای ایفون دارید که بی دردسر ترین و راحترین اونها برنامه ای به اسم iFun box هست . این برنامه رو از اینجا دانلود کنید

3- بعد از نصب برنامه گوشی رو به usb وصل میکنیم و این برنامه رو باز میکنیم (دقت کنید که گوشی باید jailbreak شده باشه که تو فرایند انلاک انجام میشه )

4- وقتی برنامه ایفون رو شناخت به این مسیر برید و فایل MobileInstallation رو جایگزین فایل اصلی کنید . دقت کنید که MobileInstallation.framework فولدر هست نه فایل خیلی از دوستان این اشتباه رو میکنن

کد:
    System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework
    برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگ اینجا را کلیک کنید.اندازه واقعی تصویر 786x593 و96KB.

5- وقتی فایل جایگزین شد ایفون رو ریستارت میکنید .

6- حالا وقت sync کردن برنامه ها و بازی هامون میرسه که حیاتی ترین بخش هست . خب واسه اینکه ما بتونیم از برنامه ها استفاده کنیم نیاز به 2 چیز هست که هر دو با یک چیز حل میشه و اون هم چیزی نیست جز iTunes Account برای ساختن اکانت itunes اموزش زیر رو مطالعه کنید .
    ساختن اکانت برای appStore

7- خب بعد از ساختن اکانت وارد itunes store میشید و اکانتتون رو sing in میکنید و بعد به app store رفته و یک free app یا یه نرم افزار یا بازی مجانی دانلود میکنید .( برای اینکار میبایست از یه ف ی ل ت ر شکن و یا *** استفاده کنید ) بعد از دانلود نوبت به authorize کردن کامپیوتر میرسه برید به منوی Store -authorize computer رو کلیک کنید .

سپس بار دیگه با همون اکانتی که ساختین وارد شین تا به کامپیوتر شما اجازه sync کردن نرم افزار ها داده بشه . بعد از
    authorize کردن برنامه پیغامی به شما میده که میگه شما مجاز هستید تا 5 نفر از اکانت شما استفاده کنن اگه بیشتر از 5 نفر شد اکانت شما باطل میشه .

8- حالا نوبت به sync کردن برنامه ی مجانی ای میشه که از app store دانلود کردین اپتدا برنامه رو سینک میکنین و چک کنید که برنامه اجرا میشه البته با این روش دیگه او error معروف the application cant open رو نمیده و بعد نوبت به سینک برنامه ها و بازی های ipa میشه وقتی سینک تموم شد ... خب دیگه میتونید حالشو ببرید .

------------

2. 5 کاربر از Ogtay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان یه نکته جالب من ipod م را یه بار دیگه jailbreak کردم بعد تمامی اعداد و روز های هفته را به فارسی نشون میده البته روز های هفته را برعکس (دوشنبه -ه ب ن ش و د) نشون میده.
    ogtay جان یه سوال دیگه وقتی برای بار اوّل تو cydia می ری سه تا گزینه می آد 1.user
    2.hacker
    3.developer
    شما کدوم گزینه را زدی چون من بار اول گزینه ی user را زدم و فکر کنم اشکال نبودن openssh از این باشه ؟
    اگر میشه بگید کدوم گزینه را زدید....
    Last edited by psp2004; 09-03-2009 at 17:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یه نکته جالب من ipod م را یه بار دیگه jailbreak کردم بعد تمامی اعداد و روز های هفته را به فارسی نشون میده البته روز های هفته را برعکس (دوشنبه -ه ب ن ش و د) نشون میده.
    Ogtay جان یه سوال دیگه وقتی برای بار اوّل تو cydia می ری سه تا گزینه می آد 1.user
    2.hacker
    3.developer
    شما کدوم گزینه را زدی چون من بار اول گزینه ی user را زدم و فکر کنم اشکال نبودن openssh از این باشه ؟
    اگر میشه بگید کدوم گزینه را زدید....
    نه عزيز از اون نيست منم همونو انتخاب كردم.
    فارسي نشون دادن ربطي به جيلبريك نداره وقتي برا اولين بار به آيتيونز كانكت ميشي خودكار آيپادو رو ايران تنظيم ميكنه.

5. این کاربر از Ogtay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب خسته نباشی جوون بذار شونه هاتو ماساژ بدم خستگیت در ره

چطوری از دو روش در آن واحد استفاده کردی؟ احتمالا برای همین خیلی خسته شدی

مک روی پی سی هم از اون کارای خسته کنندس که خیلی حوصله میخواد من خودم 6 سال طول کشید تا 4 گیگ لپارد iDeneb رو دان کردم ولی هنوز جرات نکردم بریزمش رو پی سی

قدم بعدی بعد جیلبرک استفاده از قابلیت هاییه که قبل از این محبوس شده بودن و حالا آزاد شدن

سیدیا و متاسفانه برنامه های کرک شده
    راستش اول که برای بردنبهحالتdfu ناشی بازی در میاوردم میرفت تو حالت recovery بعد از یک ساعت و نیم بالاخره تونستم
    بعد تابحال دو راه بود که یکی با خط فرمان بود و یکی همون خط فرمان رو بصورت نرم افزار در آورده بودند.
    برای بار اول با اون نرم افزار شروع کردم که نمیتونست فریمویرو بریزه....
    بعد با خط فرمان شروع کردم که اون نمیتونست فریمور خودشو بریزه بخاطر همین فکر کنم فریم ویر هاشون جابجا کردم ولی باز هم نشد.
    بعد فهمیدم یه برنامه که مال usb بود رو نصب نکرده بودم

.خلاصه نزدیک 4 ساعت مداوم از پشت دستگاه تکون نخوردم

فقط یه سئوال بهد از جیلبریک به منوی من فقط cydia اضافه شده....کارمو درست انجام دادم؟

acro جان بهت تبریک می گم .
    فقط اگر تونستی بدون wifi برنامه روی ipod بریزی یه توضیحی کامل برای ما بزار.همچنین اگر با mac جیلبریک کردی و جواب داد به ما هم یه ندایی بده.
    پویان هستم

من در مورد بدون wi-fi نصب کردن برنامه خیلی گشتم کلی راه بود که همشون باید openssh اول باید نصب میشد

7. این کاربر از Acro-Crown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

پویان جان شما تونستید open ssh را نصب کنید (اصلن توی cydia تونستید پیداش کنید؟)

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فقط یه سئوال بهد از جیلبریک به منوی من فقط cydia اضافه شده....کارمو درست انجام دادم؟

بعد از جيلبريك Cydia و installer به صفحه اول اضافه ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پویان جان شما تونستید open ssh را نصب کنید (اصلن توی cydia تونستید پیداش کنید؟)
    متاسفانه تنها راهش دسترسی به وای فای هست که تا چند روزه آینده امکانش برام نیست
    شاید بخاطر اینکه شما دنبال open ssh میگردید باید دنبال openssh بگردید
    نمیدونم.

من به صفحه اصلیم فقط cydia اضافه شده و فقط جیلبریک کردم یعنی نشده هنوز؟

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خبر رسيده كه ماسكلنرد كار جيلبرك رو يكسره كرده

پس همه به افتخار ماسكلنرد يه كف محمدي بلند:

من خودم هنوز نخوندمش از بچه هاي اون فروم شنيدم

اينجا رو ببينين چيزي سر در ميارين

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست اول مال ماسكلنرده

تا امشب ته توش بايد در بياد

12. 3 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

يه Patch داده گفته بايد دراپش كنيم تو pwnagetool or xpwn فك كنم.من كه با اينا جيلبريك نكردم.آخرشم گفته بايد پچو يكار ديگه كرد.من سر درنيوردم.كاره خودته محمد جان.
    هي روزگار پير شديم انگليسيمونم پريده.

14. این کاربر از Ogtay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

هي روزگار پير شديم انگليسيمونم پريده.
    نه بابا من ازت پير ترم

والا هنوز هيجي نشده 4 5 تا روش جيلبرك كامل تو آيپادتاچ فنز اومده ولي من ميگم ما كه اين همه صبر كرديم يه خورده ديگه هم وا ميستيم تا خود ماسكلنرد يه برنامه بده بيرون

البته تو توئيتر خود ماسكلنرد هم كه برين گفته ميشه از همون برنامه هاي آيپادتاچ فنز استفاده كرد

حالا نميدونم كي ميخواد كوئيك پون رو بدن بيرون ظاهرا خيلي عجله ندارن

اينجا رو هم ببينين توئيتر ماسكلنرده كه جواب سوالاي ملت رو ميده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثلا در جواب كسي كه پرسيده بود آيا ممكنه اپل با آپديت جلوي اين جيلبرك رو بگيره گفته:

they can only fix this hole in hardware. The next at-bat is the new iPhone this summer. Or a hardware respin of current ipt2g.

اونها فقط ميتونن با تغيير سخت افزار جلوي اين حفره رو بگيرن نبرد بعدي، آيفون جديد هست كه در تابستان معرفي ميشه يا يك باز سازي سخت افزاري تو آيپاد تاچ هاي جديد
    Last edited by mamad6280; 11-03-2009 at 17:39.

16. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •