تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 70 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 700

نام تاپيک: Diablo III

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

به هر حال اکثر کاربرا معمولا به نمرات این دو تا مراجعه می کنن , اما دلیل اصلی مراجعه تا اونجایی که من دیدم , دیدن یکجای نمرات سایت های معتبرتر مثل Gamespot و IGN و ... هست و نه صرف نمره ی متا یا
    یه نکته ای که در تکمیل عرایض شما لازم دونستم اضافه کنماینه که کلا مرجع واحدی برای ارزش یابی بازیها مثل فیلم وجود نداره........
    برای فیلم اکثر ملت میرن نمرشو از IMDB می بینن و اگه فیلم درست و حسابی(اکثرا امریکایی)باشه جوایزشم از اسکار تعقیب می کنن........
    ولی برای بازی اینطوری نیس : در مورد امتیاز یکی میره گیم اسپات یکی میره IGN یکی میره META یکی میره گیم اینفرمر(کاملا حالت سلیقه ای و گرایشی داره) و در مورد جایزش هم همینطور ....یکی چون سال قبل بازی مورد علاقش از VGA جایزه گرفته میره سمت اون فلانی میره سمت اعلام جوایز گیم اسپات و ........ .

در کل خواستم بگم این مشکل وجود داره...........

+

در مورد سایتای بزرگ هم اکثر اوقات دیرتر از همه نمره میدن تا میانگین کلی رو ببینن و بر اساس اون نمره بدن(مخصوصا گیم اسپات که تقریبا دیرتر از همه نمره میده اکثر اوقات)

.

2. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

3DJuegos....:9/10
    متا شد..... 88

زبونش اسپانیایی هستش و ترجمه اون قسمتی که بهش 6 داده میشه ((نواوری یا ابداع جدید ))
    ..
    .
    خب ویرایش یک نمره 8 دیگر اضاف شد...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قسمتی از نقد این سایت

Then there’s the fact that Diablo III is an online only game, even if you’re just in it for the single-player. I understand this decision from a business perspective. But I don’t play Diablo III from a business perspective, so it’s a real thumb in the eye to have to suffer through a launch that was exactly like any MMO launch. It’s a sad reality that too many of us have accepted DRM with gritted teeth and open wallets, so this is likely the price of AAA gaming for the foreseeable future. Us sheep get what we deserve, which is a Diablo III, a fine game for playing solo, with all the pitfalls of an online game. So I reserve the right to replace this review with an angry screed if I ever lose my hardcore character to lag

Meta..: 86
    ..
    .

Last edited by Layken; 17-05-2012 at 22:39.

4. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من هیچ خصومتی با بازی ندارم حالا جدیدا 4 تا ترول فان کردم دلیل نمیشه که ترول باشم
    اما یک نکته ای رو بگم : اینجا خیلی جالبه! کلا همه طرفه بادن! یعنی یک موقع وقتی متایه بازی بالا میشه ، میگن برو متا رو ببین! سره Portal 2 میگم تورو خدا فلان اونجاش اینه اونه ، برو متا رو ببین!!!! سره Diablo حالا بعدا میام ایراد بگیرم میگن توهین به مقدسات! کی به متا کار داره و ...
    بعضی بازی ها مستحق ترولند از نظره من ( 100% بحثم در مورده Mass Effect 3 هست ) اما بعضی ها باید فنی انتقاد شن مثله بیش تر بازی هایه بزرگ.
    اون بحث Exclusive PC و ... هم کلا بیخیال شیم بهتره... چیزی که معموله اینکه شاهکار ها معمولا برا کنسول هم میان و دلیل نمیشه یک بازیه انحصاری PC میانگینش کم باشه فقط به خاطره اینکه ماله PCیه! اصلا دلیل منطقی ای من تو این مورد نمیبینم.
    اون 96-97 هم که خوب اغراقه ولی انتظاره 94 - 95 میرفت و میره.
    من خودم جزوه کسایی بودم که نمره رو زیاد قبول نداشتم سره خیلی از بازی ها هم پافشاری کردم ، ولی جذابیت یک بازی هیچ دلیل نمیشه که بازی از لحاظ فنی برتر باشه.( طبیعیه که اگه یک بازیه معروف و جذاب باشه مطمئنن مردم فنش میشن و بعدا اگه بازی سوپر ابر شاهکار هم نشه گیر میدن میگن یک سری چیزا مهم نیست )

Last edited by 779; 18-05-2012 at 02:45.

6. 7 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

بازی کرک شده؟؟؟ الان تو مغاز هها هست؟؟؟ میشه افلاین بازی کرد؟؟؟
    یه ویدئو باحال
    اگه دیابلو 3 دختر بود

8. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام.

کسی هست تهران باشه بازی رو برای من رایت کنه؟ هزینش هم می دم.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بلیزارد در طی حواشی سرورهاش خبری مبنی بر چک کردن ریجن بازی های خودش تایید کرده و مراحلی رو با ترتیب تصاویر زیر قرار داده که فک کنم باید دقت بشه...
    .
    .
    .

11. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

نمره های جدید:

GamingXP - 9.4/10
    VideoGamer - 9.0/10
    Metro GameCentral - 8.0/10

Meta : 87

اون سایت اسپانیایی با این Metro بیشتر به خاطر عدم نو آوری نمره کم دادن بازی!! آخه چه نو آوری باید این سبک داشته باشه؟
    این همه بازی تو سبک دیابلو ساخته شده (دیابلو کلون)، همه، تک تکشون مو نمیزنن با خود دیابلو! یعنی هیچ نو آوری به وجود نیاوردن. حتی HUD بازیشون هم از روی همین دیابلو برداشتن!
    در حالی که باز تو این نسخه دیابلو اومده یه سری تغییرات داده، چه تو سیستم بیلد و چه تغییرات جزئی دیگه.
    به نظرم این سبک پایه و اساسش برمیگرده به گیم پلی جذابی که داره! که اونم تو اوج خودش به سر میبره و نمیشه تغییر آنچنانی تو اون اعمال کرد.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    ویرایش:

RPGamer - 10/10
    Edge Magazine - 9/10
    Eurogamer Italy - 9/10
    CVG - 9/10
    Gamekult - 8/10

3 تای اولی تو متا ثبت میشن.

نمرات یوزرها هم همین طور داره میره بالاتر، از 3.6 به 3.9 رسیده...

Meta : 88
    GameRanking : 89.33
    Last edited by marmolak kocholo; 18-05-2012 at 21:10.

13. 11 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

شایان ایول یه بار حرف درست حسابی زدی تو عمرت

همیشه همینجوری بوده یعنی یه سریا که فکرشو نمیکردم هم این اخلاقو داشتن . یه جاهایی که به صرف باشه متا چیز خوبیه یه جاهایی که ببینن میلنگه , متا چیه بابا فنی نقد کن بازیومنظورم فرد خاصی نیستا کلی میگم شاید خودمم اینجوری باشم .توی امتیاز سایت ها هم همیشه اینجوری بوده

طرف مثلا gamespot رو خیلی قبول داره اونوقت یه نمره کم به یه بازی میده میشه سایته مزخرف حالا Ign رو قبول نداره یه امتیاز خوب به بازی مورد علاقش میده میشه بهشت ! اما با یه جای حرفت مخالفم البته دلیلی ندارم نظر شخصیمه در واقع همون حس ششممتای این بازی به 95 یا 94 نمیرسه !کلا همیشه یه سری سایتا هستن گند میزنن به متای بازیها

یه بارم گفتم هر چی نقد بیشتر باشه امتحان پس دادنش سخت تره چون سایتای آشغال هم وارد متا میشن و گند میزنن تو امتیازا . معمولا هم برای انحصاریا اینجوریه چه ایکس باکس چه پی سی چه پلی 3 به نظر من همیشه توی متا به دلیل نقد زیاد و بیخودی بعضی سایتا اونی که حقشونه نمیگیرن نمونش بازیه U3 که Gameshark بهش داد 4.5 !

==========================

آرین همینو بگوووو حالا به نظر من توی هر سبکی نوآوریه شدید اصلا خوب نیست حالا هر چی میخواد باشه حتی همون فایتینگش ! اگه MK بیاد تو سری بعدی مثلا نوآوری به خرج بده خونریزیش بشه مثل Tekken خوب دیگه مفت نمی ارزه !

اینا معلوم نیست دنبال چه نوآوری هستن میخوان کلا سبک بازی عوض شه 10 بدن؟خوب فردا میشه یه بازی مثل AC که ما نفهمیدیم چه جوری توی قسمت 3در جنگل های آمازون به سر میبره حتما سری بعدی هم میرن تو فضا ! اینم میشه نو آوری همه هم راضی هستن بحمدالله احتمالا به نوآوریه اون بازی 10 بدن چون کلا بازی عوض شده !
    خلاصه که این نوآوریه خیلی مزخرفه . ببین Pes و Fifa چی بکشن حالا . از نظر این سایت فکر کنم نوآوریش 0 باشه آخه همش 11 نفر تو زمینن میرن گل میزنن یا گل میخورناحتمالا باید برای سال بعد بزنن تو کار بسکتبال و والیبال نوآوریش 10 بگیره!
    Last edited by MohammadT15; 18-05-2012 at 22:10.

15. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

واسه عوض شدن فضا :

Jay Wilson , Bashiok و عده ديگري از تيم توليد ديابلو توي بازي ديده شدن و هر کدوم یک نقش یکی از کاراکترهای مهاجم را داشتن و به جای هوش مصنوعی اون شخصیت ها را کنترل می کردن :

Bashiok در نقش يک Shaman خيلي خاص هست که کشتنش يک اچيومنت ميده ولي اولين گيمري که Bashiok را پيدا کرده و باهاش رو به رو شده سر به نيست شده و بعد از اون Bashiok از اين پيروزيش يه عکس گرفته : دي

ماشالا چه Health ـی هم واسه خودش گذاشته : دی

اینم از Jay Wilson که گیمرها ردشو زدن ...

اعضای دیگه ای از تیم تولید هم بودن که هر کدوم یه نقش برداشتن , حقیقاتا نقش آفرینی واقعی به این میگن , هرکس یه نقش !!

17. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

19. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •