کینه ؟؟
آخه عددی نیستینکه بخوایم کینه بگیریم
میگفتین نارنگی , که ترکوندیمتون
بعدش گفتین هلند , روسا ترکوندن
بعدش از ترکیه بالا رفتین , اونم ترکوندیم
![]()
ایشالا جام بعدی![]()
کینه ؟؟
آخه عددی نیستینکه بخوایم کینه بگیریم
میگفتین نارنگی , که ترکوندیمتون
بعدش گفتین هلند , روسا ترکوندن
بعدش از ترکیه بالا رفتین , اونم ترکوندیم
![]()
ایشالا جام بعدی![]()
هه هه هه
بازم که المانیها دارن حرف میزنن!!!!!
جمعش کنین بابا!!!!نمیدونستم باختن توی فینال چقدر ادم را زیاد میسوزونه!!!!!!
50 سال بعد المانیها ما میتونیم باز هم به شکوه گذشتمون برگردیم!!!!اره اره میتونیم!!!
خداییش پرتغال هم در بازی فینال دوره ی قبلی باخت این همه گریه نکردند که طرفداران المانی دارن این دوره میکنن!!!!!!!
از الان شعار المانی ها برای جام جهانی 2010 میشه پیش بینی کرد!!!
زرافه ها با تمام وجود شانس بیاورید!!!!!!
یا این هم میشه
زرافه ها خوش شانس یا ارتش نازیها!!!!!
بنده خداها هنوز دارن میسوزن که تو یک چهارم حذف شدن و طی 2تا بازی 2بار 3تا از آلمان خوردن.
کلا افتخار تاریختون اینه که یه اوزه بیو داشتید که بردتون نیمه نهایی جام،یه بارم تو خونه خودتون رفتید فینال که 2بار از یونان باختید.خیلی باحاله ها(حالا جدا ازونکه با وحشی گری تو 2006 هلندو حذف کردید و با خرشانسی محض انگلیسیو بردید)
اصلا در حدی نیستید که بخواید در باره آلمان اظهار نظر بکنید.باز اگر ایتالیایی ها بیان یه چیزی بگن میشه قبول کرد ولی طرفدارای پرتغال این طرفا نیان.هر وقت یه قهرمانی گرفتید اون وقت بیاید کل کل
خدا بــودهر وقت یه قهرمانی گرفتید اون وقت بیاید کل کل![]()
![]()
سلام
ما میسوزیم یا شما که بعد از مدت زیاد که بازیها تمام شده میاید هی مینویسد ما میتوانیم و ما خیلی خوب هستیم!!!به این میگن از اعماق سوختن!!!
شما هم زیاد خودشو ناراحت نکن!!!!
هی بشینید حسرت گذشته را بخورید!!!هی تاریخ بخوانید!!هی بخوانید که ما مثلا فلان سال چه کار کردیم داشتیم کولاک میکردیم!!!باشه تا خوش باشین با خاطرات شیرین گذشته!!!
ایران هم یه زمان بهترین کشور بود حالا چی ما باید مثلا به امریکا بگیم بشین بینیم بابا ما گذشتمون از شما برتر یود!!اینم شد جواب حال کردی چه مثالی زدم!!!
پس دیگه اینقدر گذشته را به رخ نکش که باعث میشه تیم فعلی شما مزخرف بودنش خیلی زیادتر معلوم میشه!!!!
مت هم داریم به آینده نگاه میکنیم یعنی همین 2 سال دیگه!
با تو کل کل کردن بیفایدست . چون اگه همین فردا بیاین و 6 تا از آلمان بخورین بازم روت کم نمیشه .
داداشی ! دو تا سه تا یادت نره![]()
اینا رو نیگا کن تو رو خدا.سلام
ما میسوزیم یا شما که بعد از مدت زیاد که بازیها تمام شده میاید هی مینویسد ما میتوانیم و ما خیلی خوب هستیم!!!به این میگن از اعماق سوختن!!!
شما هم زیاد خودشو ناراحت نکن!!!!
هی بشینید حسرت گذشته را بخورید!!!هی تاریخ بخوانید!!هی بخوانید که ما مثلا فلان سال چه کار کردیم داشتیم کولاک میکردیم!!!باشه تا خوش باشین با خاطرات شیرین گذشته!!!
ایران هم یه زمان بهترین کشور بود حالا چی ما باید مثلا به امریکا بگیم بشین بینیم بابا ما گذشتمون از شما برتر یود!!اینم شد جواب حال کردی چه مثالی زدم!!!
پس دیگه اینقدر گذشته را به رخ نکش که باعث میشه تیم فعلی شما مزخرف بودنش خیلی زیادتر معلوم میشه!!!!
میان اینجا پست میزنن بعد میگن چرا جواب میدید؟
عجب مغالطه کاری هستی.
آلمان بزرگتر از پرتغاله از همه نظر.
برید به ستاره های کاغذیتون بنازید که وقتی پای عمل میاد هیچی نیستن.
2010 میبینمتون البته اگر تونستید از گروهتون بیاید بالا و به جام صعود بکنید
هه هه هه هه
نمیدونم بعد از بازی آخر تو و بردیا کجا قایم شده بودید!
البته تقصیری ندارید چون دچار توهم فانتزی شدید
پسر خوب چی میگی تو. من از همون اول گفتم که آلمان تیمی نیست که قهرمان بشه چون بالاخره شانس هم یه جایی ته می کشه.
حالا هم خدا کنه تا جام بعدی عمرjتون قط بده تا بازم ضایع شدن تیمتون رو ببینید.
تیمی که در مقابل اسپانیا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت.
جالب اینجاست که همه جور شانس واسه قهرمانی داشت. حتی یه روز هم بیشتر از اسپانیا استراحت کرد. هه هه.
قبل از این که چیزی بنویسی برو همه پست ها رو قشنگ بخون داداش!
همین هلند که میگی و هیچ ربطی هم به آلمان نداره هم اگه با آلمان همگروه بود مطمئن باش به اندازه کل گلهایی که به فرانسه و ایتالیا زد دروازتون باز می شد.
واسه همین خاطر هم آلمان چیزی در مقابل اسپانیا نداشت. چون اسپانیا روسیه رو زد که اونم هلند رو حالا با یکم شانس برد.
ترکیه رو هم که زوری برد!
در وصف زرافه ها هرچی بگم بیهوده است. چون شما ها منطق ندارید!
عزیزم این مثالی که زدی خیلی باحاله . فقط واسه کسی که معنیشو بفهمه نه واسه این بی منطقانایران هم یه زمان بهترین کشور بود حالا چی ما باید مثلا به امریکا بگیم بشین بینیم بابا ما گذشتمون از شما برتر یود!!اینم شد جواب حال کردی چه مثالی زدم!!!
عین اینه که به غضنفر بگی جواد یساری رو ولکن .دیگه فاز نمیده. به نظرت چی جواب میده؟
شما هم این بنده خدا ها رو ولکن .
من خودم فکر کردم دیدم از جهاتی حق دارن.
خوب غضنفر که نمیتونه بیاد آهنگهای یانی رو گوش کنه!
هه ههنمیدونم بعد از بازی آخر تو و بردیا کجا قایم شده بودید!
کلی خندیدم
برو پستای بعد از بازیو ببین من عصر همون روز اومدم شروع کردم به جواب دادن پستای همه.پستای جناب عالی رو هم جواب دادم ولی هیشکی جرات نکرد جوابشو بده.
ببین جناب،اگر به قول تو افتخارات سالهای گذشته هستش که ما داریم بهش مینازیم که شما همینم ندارید آخه.پس چرا بازم میاید کل کل میکنید؟توی بازی های روبرو هم حرفی برای گفتن ندارید که بگید تیم ما از شما برتره.هر وقت تونستید یه بار ببرید آلمانو(حالا جام بردن پیشکشتون)اونوقت بیاید اینجا به خودتون بنازید.زیزم این مثالی که زدی خیلی باحاله . فقط واسه کسی که معنیشو بفهمه نه واسه این بی منطقان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)