محل سيو اينجاست:نوشته شده توسط mehdiney navaz
اين پوشه مخفي هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
محل سيو اينجاست:نوشته شده توسط mehdiney navaz
اين پوشه مخفي هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
اينطور كه از اسكرين شات هاي بازي مشخصه مثل اينكه اين بازي گرافيكش به اندازه ورژن قبلي اون نيست ( منظورم ورژن Warrior Within)
مي خواستم يكي از دوستاني كه اين بازي را بازي كرده بگه واقعا اينجوريه
مرسي
سلامنوشته شده توسط mas3510
بازي از موتور نسخه دوم استفاده مي كنه به همين خاطر گرافيك همون هست. اما در كل بازي نسخه دوم بهتر از اين بود و جالبتر هم بود. اما اين بازي هم ارزش بازي كردن رو داره و بهتره براي اين كه ببينين داستان 3 قسمت چطوري باهم مربوط ميشن اين بازي رو هم امتحان كنين.
ممنون آقا مهدي
فقط يه سوال ديگه
تعداد مرحله هاش چه جوريه. مثل اينكه با توجه به حرف هايي كه بچه هاي همين اتاق زدن خيلي كوتاهه
مرسي از زحمتتون
بله نسبت به شماره هاي اول و دوم مخصوصا شماره اول كوتاهه.نوشته شده توسط mas3510
![]()
ا سلام
حالا که CD بازی prince of persia3 رو با هزار دردسر نصب کردم بازی اجرا شد .ولی حالا شانس منو می بینین دوستان!!!
پارسال که کارت گرافیک خودم رو عوض کردم یه کارت گرافیک 128 G-force گرفتم.
این کارت گرافیک خیلی خوب بود و حتی بازی DOOM3 رو به راحتی می کشید و من باری می کردم.
ولی بعضی از بازی های قدیمی مثلriver3- Generals- X_Men 2 تو دموی اول که پخش می کرد (یعنی تو اون دموی که آرم شرکت سازنده بازی و ... ) گیر می کرد. یعنی این قدر آروم آروم آروم
می خوندش تا مجبور می شدم سیستم رو Restart بدی و قید اون بازی رو بزنم .
و حالا از شانس بد من دموی اول بازی POP3 که تو کشتی هستن و می خوان بهشون حمله کنند و اتفاقات شروع میشه آروم آروم می خونش و مجبور هستم که خارجش کنم.
دوستان اگه می خواین بگین ویندوز رو عوض کنین از پارسال تا حالا اندازه موهای سرم ویندوز عوض کردم. اگه می خواین بگین درایور جدید کارت گرافیک G-force که تازه اومدن اونو دانلود کنین و نصب کنین اونو هم دانلود و هم نصب کردم ولی درست نشد که نشد. ویندوز من هم SP2 هست.
جون من هر طوری هست کمکم کنید این مشکل رو حل کنم .آخه من عشق به این بازی POP دارم.
با تشکر
سلام
من بازي رو با كارت Geforce 4 - 128 MB اجرا كردم هچ مشكلي نداشت
دموهاش هم خوب و روون پخش ميشد
نوشته شده توسط Amin
سلام امین جان
حالا من که این مشکل رو دارم یه فکری برام کن.
سلام من در مرحله اي كه پرنس 3 كه با يك زن ميجنگه گير كردم نمي دونم چطور از بين ميره تمام خط قرمز هم خالي ميشه ولي نميدونم چرا نمي ميره لطفا" منو راهنمائي كنيد. مرسي
دوست عزيز مشخصات ديگه سيتم شما چيه؟ مثلا cpuيا motherboardشما agp4يا agp8يا pciexpress در ضمن رم سيستم چقدره؟نوشته شده توسط Marmoulak
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)