فکر کنم دوباره باید خود ایرانی ها دست به کار شن و توی نسخه ی جدید بازیکن هارو بسازن !
کونامی که نمیسازه ؟
فکر کنم دوباره باید خود ایرانی ها دست به کار شن و توی نسخه ی جدید بازیکن هارو بسازن !
کونامی که نمیسازه ؟
دمش گرم همیشه نسخه Pc این بازی Next Gen بوده و مثل FifA مسخره Ps2 پورت نیست
سلام دوست عزیز
این که هیچی نداشت!:
بازی کی عرضه میشه؟در پاییز 2008 ما تاریخ دقیق تر رو به زودی مشخص می کنیم
آیا فقط برای PS3-Xbox360-و PC میاد؟نه.برای Xbox 360 -PS3-PS2-PC-Nintendo Wii-PSP و Mobile میاد!!
آیا مستر لیگ بهتر شده یادقیقا مثل نسخه قبلیه؟بله.بهتر شده منو ها به طور محسوسی بهتر شدن و شکلی گرفتن که می تونید لمسشون کنید!(حسی و شهودی)!!؟؟
انتقال و مذاکره با بازیکنان خیلی بهتر شده و از دو لایه و ردیف مختلف تشکیل شده.مذاکره شما با یه تیم به خود تیم و میل شخصی بازیکن بستگی داره و اینه که کارو آسونتر می کنه همچنین وفاداری(وظیفه شناسی) یه بازیکن خیلی مهم و تاثیر گذار شده به طوری که وقتی یه بازیکنی از شرایط ناراضی باشه خوب بازی نمی کنه!و یه بازیکن شاد ! و راضی بهتر بازی می کنه(پس برای قهرمانی باید حسابی سر کیسه رو شل کنید!این تو متن اصلی نبود!)
خداکنه لیسانس ایران درست بشه!(عمرا!!)
اگه مشکل دروازبان حل بشه خیلی خوبه
دروازبان خیلی خیلی میاد جلو همیشه رو خطه 6
A®gentina 3 ... Brazil
جلو اومدنش به کنار خیلی گافای بدی میدن اعصاب آدمو داغون میکنه کلا بازی رو یه دفه کاملا عوضش کردن
خیلی باگای زیادی داشت ولی من بازم ازکونامیجون حمایت میکنم چون میدونم مرد عمله اصلا اهل خالی بندی نیست میدونم امسال باگهاشو برطرف که میکنه هیچ کلیم پیشرفت می کنه مطمئنم امسال سورپرایز میشیم...
جدیدترین عکسها از pes 2009
![]()
X_fashist_x جان عکس ها رو یه جا دیگه آپ کن برا من چیزی نمیاد!
12 Screenshot از بازی:
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)