nw-013fاقا من یه سونی دارم که وقتی اهنگ میریزم توش میزنه نو دیتا!
باید چیکار کنم؟
nw-013fاقا من یه سونی دارم که وقتی اهنگ میریزم توش میزنه نو دیتا!
باید چیکار کنم؟
سلام
من یه mp3 player marshal از دوستم گرفنم
میخواستم براش با sigma tel آپدیت کنم
آخرین ورژنشو دانلود کردم و روش نصب کردم و فکر کنم باهاش سازگار نبود
حالا دیگه نه روشن میشه نه usb میشناسدش
تو رو خدا کمکم کنید وگرنه بدبخت میشم
ازتون خواهش میکنم به من کمک کنید
خیلی کارم گیره
با این روش یه mp3player دیگه را هم خراب کردم
از اینکه کمک کردین ممنون
خیلی سایت فعالیه![]()
با وجودی که می دونم کسی جواب نمیده ولی میپرسم
من یکzen neeon 2 داشتم که الکی الکی وقتی شارژش تموم شد دیگه روشن نشد pc هم اونو نمی شناخت فرستادم نمایندگی گفتن غیرقابل تعمیر
حالا می خواستم بدونم یعنی چی شده بوده؟ و دیگه اینکه بیرون بدم میتونن یه جوری درستش کنن یا نه؟ ممکنه ارزشش رو نداشته که برام تعمیرش نکردن؟
به چه شرکتی دادی؟ رایان بدر یا شاب؟
نه این تور نیست من یک creative zen stone plus داشتم همون موقع که گرفته بودم ارزش مالی نداشت ولی 3 بار خراب شد هر دفعه برام درست کردند یک نگاهی هم به سر و روم کردند و یه نگا به پلیر هزار تومنی دیدن چیزی نیست که از این بدبخت بکنیم حتی وقتی ضمانت تموم شد پول نگرفتند.
سلام من یک پلیر سونی مدل nw-a805 بهم رسیده ولی نمیدونم چه طوری باید mp3 توش بريزم نرم افزار همراهش فرمت رو تغییر میده و کپی می کنه من میخواهم به راحتی حتی بدون نرم افزار این کار رو بکنم فایل های تصویریش این مشکل رو ندارند و من به راحتی فرمت mp4 را بدون نیاز به برنامه انتقال میدهم
راستی می خواستم بدونم این پلیر فولدر بندی هم سرش میشه یا نه
هرچی گشتم رهنمای فارسی براش پیدا نکردم اگر کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون می شوم
ممنون peaceful1جان
مال من نمایندگیش شاب هست ظاهرا مینبوردش سوخته من توسط یکی از فروشگاهها فرستادم نمایندگی
بهم گفت اگر بردش رو پیدا کنی میشه درست کرد ولی بیست سی تومن برات آب میخوره نمی ارزه
حالا نمیدونم چکار کنم اصلانفهمیدم چرا اینطوری شد؟
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
صادق 280
باید ببینی پلیرت چه فرمتهایی رو پشتیبانی می کنه
فرمتهای دیگه رو باید تبدیل کنی تا قابل خوندن باشه
البته ظاهرا بعضی پلیرها حتما باید با نرم افزار خودشون توش آهنگ بریزی حتی با اینکه فرمتش رو پشتیبانی میکنه
ممنون ولی روی جعبش نوشته mp3 ساپورت میکنه من هم هر وقت می خواهم با نرم افزارش کپی کنم فرمت فایل رو تغییر میده و میریزه بدون نرم افزار هم هرجا که کپی میکنم نمی تواند بخواند
اون سری از پلیر های سونی فقط با نرم افزار کار میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)