drift توی این نسخه نیست
حذفش کردن.....ولی دراگ فکر کنم بشاه
drift توی این نسخه نیست
حذفش کردن.....ولی دراگ فکر کنم بشاه
اتفاقا تنها مرحله اي كه ركورد رو ميشكستم همون دريفت بود حيف شد. من با اون دراگ مشكل داشتم كه البته بعدش حل شد مشكلم ولي در كل حال نميكردم باهاش
خبری از شخصیت های توی بازی درج نشده؟؟؟
منظورم شخصیت های اصلی مثل دشمنان و دوستان
من خودم شخصا یه nfs carbon بازی کردم.خیلی هم قشنگ و زیبا بود.خدا کنه اینم مث اون زیبا باشه.
امير اين يكه مشابه MW هست پس مطمئن باش از Carbon هم بالاتره. خيالت راحت
پس خیلی باحاله که
چه سیستمی میخواد ؟![]()
چند صفحه قبل نوشته شده بود
OS:Windows XP and VISTA with latest service pack installedCPU:Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)RAM:1GB RAMGraphics:Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only)DirectX:DirectX Nov 2007 edition (included)HDD:5.5 GB free disk space or moreDVD-Drive:8xMultiplayer:
To play online a network card is required for broadband connectivity
همانطور كه قبلا گفته بوديم يك نوع مسابقه جديد با نام Cops and Robbers به بازي آنلاين Need For Speed Undercover اضافه شده...
اين مسابقه را 8 نفر ميتوانند انجام دهند كه به 2 گروه 4 نفره تقسيم مي شوند..گروه اول به عنوان دزد ها كه سعي مي كنند تا مقداري پول را بدزدند و به محل امني ببرند و گروه دوم پليس ها هستند كه بايد مانع اين كار شوند. هر بازي شامل 2 راند مي شود كه در نتيجه هر گروه هم پليس مي شود و هم دزد!!
برای مشاهده ویدئویی از این نوع مسابقه به لینک زیر بروید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آسف خان اين مود فقط توي آنلاين پلي هست؟ توي افلاين پلي نميشه اين مود رو بازي كرد؟
با سلام
اين بازي در قسمت گرافيك مثل كربن هست(بالاتر از كربن اما شبيه)
از نظر داستان و محيط كي بازي شبيه موست وانتد
از نظر اسپرت كردن هم مثل آندرگرند(مجهزتر)
در ضمن موست وانتد در واقعيت بهتر از كربن نيست بلكه موست وانتد فروشش بالا بود
چندتا عكس باهال
نظرتون رو بگيد
يكي از مسابقه هاي اين بازي
اينم يكي از شخصيتهاي بازي به نام مگي(maggie)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)