تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 73 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

داره خودمونی میشه creeep's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

11

ویومن جان اگه لطف کنی کارت صدارو فعلا تخصصی تر روش بحث کنی مدلای کم پرت تر اصلا میکروفن هم مستقیم نخوره عیب نداره چون با توجه به تعداد میکروفن هایی که نیاز دارم باید یه میکسر خوبم بگیرم ...یا اگه راه بهتریم هست ممنونت میشم راهنمایی کنی ;p
    Last edited by creeep; 11-08-2009 at 18:02.

داره خودمونی میشه creeep's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

12

ویومن جان 4:30 ه صبح شد نیومدی هنوز

داره خودمونی میشه reza_hichi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان

میاد اقا نگران نباش

حتما مشکلی واسش پیش امده
    {داریم کمکم خودمونی میشیم}

خودت کنترل کن

Last edited by reza_hichi; 12-08-2009 at 02:18.

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون استاد
    یک سوال . چرا فقط یک سر کابل میکروفن باید xlr باشه
    مگر نه باید از میکروفن به میکسر XLR TO XLR باشه؟؟؟
    یک سوال دیگه. خوب با یک سیم استریو با فیش ۱.۴
    یکی میخوره تو لاین این

اون سر فیش چی کجای میکسرمیخوره؟؟؟
    مگر معمولا نباید دو تا فیش مونو به میکسر بخوره?
    ممنون
    دوست من سلام

درسته
    من در مورد اتصال میکروفون اشتباه کردم
    حواسم به این نبود که قصد اتصال میکروفن به میکسر رو دارید.

برای میکروفون باید XLR to XLR تهیه کنید و برای میکسر و کارت TRS to TRS

اگر از 2 تا جک مونو استفاده کنید باید هر دو رو به ورودی های کارت صوت متصل کنید.

اکا اگر از جک استریو استفاده کنید باید جک های طرف میکسر رو ترکیب کنید (با تبدیل های مخصوص) که خیلی جالب از کار در نمیاد.

بهتره از همون کابل های دوگانه ی مونو استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

Vioman جان خیلی خوشحال شدم که دوباره دیدم،

میکروفونهایی که گفتین قیمت بالاتری داره می شه بگین اسماش رو!؟ البته نه زیاد بالا. نهایتا تا 300 تومن. اگر فکر می کنین از این مدلهایی که گفتین بهترن و بیشتر به کارم میان.
    در مورد کارت صوت من تا 650 تومن می تونم هزینه کنم. گفتین اگه کار من با کارتهای اکسترنال راه بیفته؟؟؟!!! من کارم رو خدمتتون گفتم. برای ضبط صدا و ریکورد کردن وکال بیشتر می خوام، شاید در آینده یعنی این احتمال هست که بخوام از ساز هم استفاده کنم در کارام. نوع صدام رو هم گفتم حالا با این تفاسیر شما چه نو کارت صوتی رو پیشنهاد می دین؟؟؟
    نظرتون در مورد هدفونهای AKG K-270 و AKG-240 چیه!؟!؟ این هدفونها مانیتور هستند؟ یا با وجود این هدفونها شما عقیده دارین بازم که یک هدفون In Ear باید در کنار AKG-66 بگیرم؟؟؟ AKG20-270 چطورن؟؟؟

یه پستی براتون گذاشته بودم که مثل اینکه هنوز مطالعش نکردین، الان این پایین نوشتم لطفا بخونین و راهنماییم کنین. خیلی خیلی ممنون:
    یکی از کسانی که 8 ساله استادیو داره این مارک کارت صوت رو بهم پیشنهاد کرد و تاکید زیادی هم روش داشت. خواستم نظر شما و یا بقیه دوستانی که اطلاعاتی دارند رو بدونم، کارت صوت: Presonus Fire Box

اینم اطلاعاتی در موردش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما فکر می کنین این کارت برام مناسبه؟ یا اون مدلهایی رو که خودتون پیشنهاد کردین رو بهتر از این می دونین!؟!؟

و گفتن این میکروفون بیشتر از Rode NT2-A به کارم میاد. ==> Rode NT1-A
    فرق این 2 میکروفون در چیه!؟!؟

دوست عزیز سلام

در مورد کارت صوت

کارت های صوت کامپکت مثل همین مدل از پرسونوس یا مدل هایی از اکو ، تپکو یا تسکم بیشتر برای کارهای سرصحنه و پرتابل مناسب هستند.
    کوچک بودن و جمع جور بودنشون باعث این میشه که گزینه ی مناسبی برای استفاده با لپتاپ باشند.
    یکی دیگه از استفاده های این کارتها به عنوان کارت مکمل هستش (همونظوری که دوستمون گفتند)

بطور کلی نمیشه اونها رو رد کرد ، چون کیفیت مطلوبی دارند و پرفورمنس مناسبی هم دارند.
    اما اگر قیمتشون از یه حدی بالاتر بره ، کفه ی ترازو به سمت دیگر کارت های معمول سنگینی میکنه.

اگر قرار باشه 400 هزار تومان بابت یک دستگاه کامپکت هزینه بشه ، صرف با اینه که کارتی مثل 410 بخرید.
    یا برای قیمت های بالاتر مدل 610 از M-Audio یا Konnekt 6 یا 8 از TC-Electronic رو توصیه میکنم.

این موضوع ورودی ساز و وکال رو هم نباید با هم قاطی کنید.

کلیه ورودی های میکروفون قابلیت رکورد همه فرکانس های در حد توان کارت رو دارند.
    فقط بعضی از کارت ها ورودی هایی مثل Hi-Z دارند که مخصوص گیتاره ، یا بعضی کارت های ورودی مخصوص ساز های کوبه ای یا وکال دارند .
    این ورودی ها مجزا و مشخص هستند
    این که بگیم مثلا کارت X برای وکال خوبه یا کارت Y برای ساز از لحاظ علمی صحیح نیست.
    این موضوع بیشتر مربوط به میکروفون ها میشه

در مورد تفاوت 2 میکروفون Rode باید براتون بگم که تفاوت NT1 با NT2 از زمین تا زیرزمینه

NT2A یک میکروفون مولتی پترن (دوال دیافراگم) هستش که قابلیت رکورد روی همه ی حالت ها رو داره ، در حالی که NT1 یک میکروفون تک دیافراگم هستش و فقط روی حالت کاردیوید کار میکنه.

NT1 کار شما رو راه میندازه و قمیت پایین تری داره ، اما NT2 کاملتره و مقدار زیادی هم گرونتر

اما هدفون

راستش استفاده از In Ear ها برای من یک تجربه ی شخصی و کاملا مجربه

من از هر 2 گوشی هدفون استفاده نمیکنم تا بتونم صدای سازم رو بشنوم ، در عوض در گوشی متر رو نگه میدارم و با گوش آزادم به ساز گوش میدم تا خدایی نکرده فالش بازی نکنم

مدل های 240 و 242 که جدیدتر و HD هستش هر دو Open هستند.
    اما مدل های 270 و 272 کلوز طراحی شدن .

مدل های 44 و 55 هدفون های استاندارد و خوبی هستند اما آنچنان کلوز نیستند و صدا از بدنه ی اونها خارج میشه (البته در ولوم های بالا)
    و به همین شکل از بیرون هم کلوز نیستند ، یعنی شما براحتی صدای اطراف رو میتونید بشنوید.

من فکر میکنم در یک استدیوی خانگی بهتره که صدا از چند جا شنیده بشه.

شما میتونید یک هدفون خوب مثل 272 AKG تهیه کنید ، یا اینکه یک In Ear خوب + مدل هایی مثل 44 یا 55 تهیه کنید (در آینده هم یک مانیوتر دسکتاپ بگیرید).
    در استدیوی خانگی همیشه این موضوع رو به یاد داشته باشید که قراره هزینه ها رو پایین بیاریم ، نه اینکه در حد یک استدیوی چند میلیونی خرج کنیم

در مورد هدفون هم این پیشنهاد رو میکنم که اول صدای چند مدل رو با یک آهنگ خاص با کیفیت بشنوید بعد یک مدل رو انتخاب کنید.
    من هرچقدر که بگم فلان هدفون چجوره و چه شکله ، فقط تئوری گفتم
    توصیه ی من 180 درجه با وقتی شما خودتون صدا رو بشنوید تفاوت داره.

صدا رو باید حس کرد

موفق باشید
    یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام خدمت دوست گلم ویومن جان
    آقا شرمنده بازی یه چند تا سوال داشتم ازت...
    ویومن جان من با تحقیقاتی که کردم کلا حرفها بحث هایی که با هم داشتیم الان بین چند تا قطعه برای انتخاب موندم اگه میشه و وقتشو داری با توجه به ایمانی که از نظر انتخاب سخت افزارای صوتی بهت دارم هم نظر شخص خودتو میخوام که اگه لطف کنی مشخصات فنی این دستگاهارو برام یه جوری تفهیم کنی یه جور که بفهمم (مثلا نکات خوبو بدشونو)
    قطعات اینان:
    MIC: M-Audio Nova VA B1 OR B2 با توجه به خاطره ی بدی که از سی3 دارم خیلی به بهرینگر بد بینم از طرفیم تجهیزات واسم مهم نیست واسم خود دمیکروفن مهمه نه این که مثلا باهاش پرت گیرو اینا باشه(تجهیزات خوبی دارم خودم واسه ی میکروفن)
    SOUNDCART:Tapco USBLink VA FAST TRACK PRO VA FIREWIRE SOLO guitarbax va tc 6 ت کارت صدا رو این مدل های نزدیک هم خیلی خیلی مشکل دارم همشون هم هم قیمتا تا حدودی هم مشخصاتشون خیلی شبیه همه من البته بیشتر نظرم رو فایروایر سلو و tcه چون میدونم تبکو این مدلش مال 2 3 سال پیشه بعد تو این درگیری بین این 2 تا بودم که یه مدل MBOX2 هم بهم پیشنهاد شد که بیشتریا میگفتا از امادیو بهتره... واقعا گیج شدم...black box عاله واسه من ولی میگن وکالش بده تازه usb هم هست....tc 6 فکر میکنم خیلی خوبه که اونم فکر کنم گرون شده رفته رو 450 باز .... نمی دونممممممم.... خدت پیشنهادی نداریی؟؟؟ ببین فقت لاین 6 7 تا مشکل نداشته باشه زیاد...وکال خوب باشه ...گیتارم که تو همشون خوبه دیگه ... همین و همین
    ویومن جان این نکترم بگم که من این 2تا سیستم رو بیشتر واسه گیتار الکتریک و مخصوصا 3تار میخوام و وکال متالاز C3 بهرینگر رو ریلاینینگ وکال اصلان خاطره ی خوبی ندارم چون صدا رو خراب میکرد ....
    بعد این کارت صداها کدومشون لاین های بیشتری رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟
    حداقل 5 6 لاین نیاز دارم...
    اینم بگم ضرر نداره که با پرتولز زیاد کار نکردم خیلی سخت وپیچیدست ...ولی بقریبا 4 ساله که با نیون2 و بیسیک کار کردم واسه همین نیازی فکر نکنم به پرتولز داشته باشم و هزینه ی بیخود بکنم... چون تو یه ماشین که بنزین سوپر ساپورت میکنه بنزین معمولیم میتونی بریزی ولی کل قابلیتاش با بنزین سوپره معلوم میشه...
    یه جوراییم میخوام سیستم ها یعنی همین کارت صدا و میکروفن با هم مچ باشن تا حد اکسر بازده رو بهم بدن یه جرایی اورکلاک بشه ولی نه به اون معنی سخت افزاری...چون خودم تو استودیو هایی که کار میکردم وقتی سیستمی با یه سیستم دیگه مچ نمی شد درد سر میشد آخرم باید اوز میشد
    راجبه خرید نوع کاری کمپرسور و اکلایزرینگ هم اگه اطلاعاتی بدی ممنون میشم... (کمپرسور منزورم همون وسیله ای که یدایی که پایین رکرد شده رو برای گوش دادن به حد نورمال میرسونه و حتی صدای اروده ی خیلی بلندم نمیزاره دیسورت شه و نرمالش میکنه کلا خوراک استدیو خونگیه...) میخوام ببینم کدوم یکی از 3 مدلش بدردم میخوره چون تا حالا فقط تجربه ی کار با یک نوعشو داشتم ...
    و این که آخرین مطلبم بگم یدونه ای
    ببخشید واسه ی این همههههه سوالم ولی ویومن جان اگه لطف کنی فعلا برای این که زیاد مزحمت نشم راجع به کارت صدا بهم جوتب بدی چون شنبه میخوام برم بخرمش ....
    ویومن جان اینم بگم از صفحه ی 25 که نبودم تا این جارو همشو خوندم ولی چیز زیادی دست گیرم نشد...

خیییییلیی گلییی

آهان داشت یادم میرفت یه سوال مسخره هم داشتم این بیلبیلکایی که زیر میکروفن میزارن چه کار مفیدی انچام میده من هرچی با اون و بدون اون تست کردم نفهمیدم واقعا همون کشی مثلثیا که هر میکرو فونی فقط باید مخصوص خودشو بهش بزنی همون سیاها که بالای پایه و زیر میکروفن ببخشید اسمش و یاد نمیگیرم تا حالا چند بار از چند نفر پرسیدم اسمشو ولییییییی

بازم میگگگم عاشقتم یه دونه ای دردونه ای اصل خود امادیوییییی
    به دادممممم برس ویومن کجایی
    دوست من سلام

من واقعا باید از شما معذرت خواهی کنم بابت بدقولی هام
    راستش این چند وقته خیلی کار سرم ریخته ، قرار هم هستش از 2 ساعت دیگه برم تا جایی (به مدت چند روز) برای همین خیلی کارام فشرده شد.
    دیدم دیگه وجدان دردم داره سر فلک میزاره که قول دادمو نیومدن
    الوعده وفا

فقط این اجازه رو بهم بده که خیلی بحث رو در بعضی موارد تکراری باز نکنم

خاطره ی بد شما از سری C نباید شما رو نسبت به بهرینگر بدبین کنه.
    امکان داره ناهماهنگی بین صدای شما با میکروفون یا محیط با میکروفون نتیجه رو زیر سوال برده باشه.

اگر بتونی برای میکروفون هزینه کنی و یک میکروفون قوی تر مثل AKG ، Rode یا Shure بگیری تا یه عمر راحت هستی.
    البته خیلی از استدویو ها از B2 و امثال اون سالهاست که استفاده میکنند ، حتی مکمل میکروفون های گرون قیمتی مثل نیومن میگذارند و خیلی هم خوب جواب میده.

سری B اخیرا به صورت تک هم عرضه شده که قیمت پایین تری داره و خرید رو راحت تر میکنه.

اما کارت صوت

از کارت هایی که نام بردی تپکو رو حذف کن.

اگر ورودی های مورد نیازت بیش از 2 تا باشه Fast Track و Fire Solo و TC6 هم باید برند کنار.

اگر هم قرار باشه به همین منوال کارت هارو از لیست خرید حذف کنیم چیزی باقی نمیمونه

پس راهکار دیگه ای مثل استفاده از میکسر رو میون بیاریم.
    من فکر میکنم برای کار شما استفاده از PCI های حرفه ای و رک مانتی مثل ESP 1010 یا Delta 1010 خیلی مناسب تر باشه.
    چون با توجه به ورودی نسبتا بالا مشکلی پیش نمیاد و هم اینکه پهنای باند بیشتری در اختیار شما قرار میگیره.

البته این کارتها وقتی مناسبه که با میکسر استفاده بشه (با توجه به ورودی شما)

Mbox هم اگر اشتباه نکنم برای کمپانی دیجی دیزاین هستش.
    این برند هم مثل M-Audio چند سال پیش توسط Avid خریده شد و قرار بود فقط روی نرم افزار کار کنه و سخت افزارش رو M-Audio قرار بده اما جدیدا دوباره داره کارت بیرون میده.
    کارتاش بد نیست ، به پر رونقی M-Audio نیست اما بد هم نیست ، کارت کم حاشیه ایه

از USB بودن گیتار باکس هم نباید نگران باشید ، این کارت وظیفه ی اصلیش اینسترومنت هستش و این وظیفه از USB بر میاد.
    بعید هم میدونم که وکال خیلی ضعیفی داشته باشه ، میکروفون خوب میتونه این نقیصه رو جبران کنه.
    این کارت برای کسی خوبه که همه چیز رو یکجا و جمع و جور بخواد.
    اگر نیازی به افکت ها و قابلیت های خاص این کارت ندارید از خریدش صرف نظر کنید و تجهیزات فراگیر تر رو بخرید.

ویومن جان بابت غلطا شرمنده این کیبرد فارسی نداره از حروف مشابه استفاده میکردم ::
    اگه خودتم کلا" پیشنهاد دیگه ای داری خوشحال میشم بهم بگی ...
    بوجه ای که کنار گزاشتم
    300 برای کارت صدا // البته اگه اینا جابمو نده میتونم از خیر افکت بگزرم و اونو نگیرم که در این صورت 60 تا 70 تومن به این قسمت اضافه میشه ... که اگه این طور بشه فکر کنم ESI esp1010 یا 410 فایروایر واسم بهترین گذینه ها باشه .... وای که چقدر سخته انتخاب ااوففف فقط میگم اگه 100 * 100 جواب نمیده این کار بکنم چون منظورم از لاین اینه که مثلا 4 بار 1 نتو جدا جدا بزنی بعد با افکت های مختلف بزاری زیر هم دیگه با هم سینک کنی تو برنامه منظورم لاینای ایجوری بود حالا دیگه نمی دونم..... میخام کارت صدا تو اکترود آخر کم نیاره مثلا 6 تا لاین صداهاشون قاتی پاتی بشههه...................اینم بگم من 3 تا یا حد اقل 2تا وردی میک میخام چون واسه ضبط 3 تار و دفمم باید 2 با میک کچیک بزارم ... می تونم میکسر وصل کنم بعدا سر راهش مهم نیست ولی خب کیفیت میاد پایین این خیلی خیلی واسم مهمه که اگه قراره یه 4 کاناله سر راهش باشه چه مارکی از همه بهتره که باعث افت صدا نشه میخوام max کیفیت رو بگیرم از دستگاه....
    250 برای میکروفن
    40 برای کابل
    130 هدفون
    50 60 یه باکس بعدا راجع به مهندسیش طراحیش باهات صحبت میکنم چون میخوام مثل آکوستیک معمولی ولی با وسایل دیگه باشه چون قیافش واسم مهم نیست
    I MISS U :d:dd:d:d:d:d:d:dd::d:dd: :*:*:*:*:*
    با توجه به سطح کار ، حس میکنم بودجه ای که برای کارت صوت در نظر گرفتید یک کمی پایین باشه.
    کارت صوت زیر 300 میشه امثال Fast Track که از لحاظ I/O پاسخ گوی کار شما نیست و همون قصه قاطی کردن در تراک های بالا پیش میاد
    یه حساب سر انگشتی بکن ، قطعاتی که عدم خرید اونها نقیصه ای در کار وارد نمیکنه رو حذف کن و به جاش روی کارت هزینه کن تا بیس کار محکم باشه.(خشت اول رو محکن بگذار)

یه سوال آخر یادم رفت بخوام همشو ببرسم این که... ای نووا از امادیو دوال دیافراگمه یا تک؟؟؟؟؟ بعد این بهرینگر تو سری سی تک دافراگمش خیلی با دابلش فرق داشت سری بی هم همینه؟؟؟؟؟بعد نووا از امادیو دیافراگمش از طلاس فکر کنم چن طلا رسانایی بیشتری داره یه مزیت باشه؟؟؟ بعد یه مدلم دیدم میکروفن اسم برندش تا حالا نشنیده بودم قیمتش 200 و خورده ای بود بعد یه میکروفن حرفه ای داشت 2تام اسمال استریو مثل c2 برای ساز چیزی راجع به این نشنیدیییی؟یه مدلم از akg بود PERCEPTION 100 قیمتشم 220 بود ... (گیر کردم) :( از مدلای دیگه چی؟ رو 200 تومن چیزی نیست؟؟؟ حالا یزره کمتر بیشتر
    مدل Nova برداشت کاردیوید داره ، یعنی اینکه تک دیافراگمه
    روکش طلای بکار رفته در این میکروفون انحصاری نیست ، در سری B بهرینگر هم طلا بکار گرفته شده

AKG های ارزون در استدیو ها میکروفن مکمل هستند (حتی میکروفن های 500 ، 600 هزار تومانی!)
    اما مدل هایی که برای استدیو های خانگی توصیه شده نتنها میتونند مکمل باشند بلکه میتونند میکروفون اصلی باشند و با یک قیمت معقول کیفیت قابل قبولی رو بدن.

مکمل بودن میکروفن های ارزون قیمت AKG به علت رنج فرکانسی خاص اونهاست.

ببخشید بابت پست ها یکی یکی داره یادم میاد آخه....
    نظرت راجع به InfraSonic Quartet چیه؟؟؟؟ من پاور سیستمم ضعیفه با این مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ کلا" اونایی که گفتم بهره یا InfraSonic Quartet ؟؟؟؟ فکر کنم اکه اینو بگیرم واسه میکروفن و اینییسترومنتالم (گیتار الکتریک) باید یه میکسرم بگیرم نه؟؟؟؟یا کلا از کارتای pci تو این قیمت چی پیشنهاد میدی آخه کیفیت حرف اول و میزنه واسم...192 ایی که حداقا 69 باشه خیلی از 96 ای که 48 یا 44 هم نباشه بهتره نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این که میدونیم دیجیتال نیست ولی کیفیت؟؟؟؟یه جورایی ام usb نمیخام چون لاینام به 10 تام میرسه :(( این که کارتای اکسترنال اینترنال اونا تو 300 چیزی ندارن؟؟؟؟
    دمت گرم ویومن یه راهنمایی توپ بکن که سرم داره گیج میره
    کوارتت کارت خوبیه ، یا بهتر بگم بود!

چند وقت پیش زنگ زدم شرکتش گفتند که تموم کردیم ، و از این بابت خوشحال بودند.
    فکر خرابیش بالا بوده ، البته این به این علته که متاسفانه وارد کننده های گرید های C و پایین تر رو وارد میکنند و این باعث میشه که خرابی محصول بره بالا.

اگر بتونید یک کارت سالم کوارتت رو پیدا کنید و با یک میکسر خوب کنار هم بگذارید ، مجموعه ی خوبی پدید میاد

باز هم تاکید میکنم که میزان ورودی شما و سطح کارتون با بودجه ای که برای کارت صوت در نظر گرفتید هماهنگی نداره.
    یا باید هزینه رو حداقل 2 برار کنید یا اینکه یک میکسر خوب رو انتخاب کنید +یک کارت PCI

ویومن جان اگه لطف کنی کارت صدارو فعلا تخصصی تر روش بحث کنی مدلای کم پرت تر اصلا میکروفن هم مستقیم نخوره عیب نداره چون با توجه به تعداد میکروفن هایی که نیاز دارم باید یه میکسر خوبم بگیرم ...یا اگه راه بهتریم هست ممنونت میشم راهنمایی کنی ;p
    ویومن جان 4:30 ه صبح شد نیومدی هنوز
    من ایشالا خیلی زود میام (اول هفته ی آینده)
    اگر تا اون زمان دستگاه تهیه نکردید من 6 دنگ در خدمت شما هستم .
    فقط لطف کنید ورودی ها رو لیست کنید ، کل نیاز هاتون رو هم ذکر کنید ، لوازم غیر ضروری رو هم حدالمقدور حذف کنید تا به یک انتخاب خوب برسید.

فکر میکنم از الان باید روی یک میکسر + کارت PCI فکر کنید

موفق و پیروز باشید
    یا علی

7. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه djgr8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خروجی Mixer

پيش فرض

ویو من جان جواب همه رو دادی ....
    جواب ما رو هم بدی ثواب داره به خدا !

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب دوست من بزار اول به بحث هدفون بپردازیم...
    ببین هدفون برای ریک با هدفون برای میکس فرق داره اگه کار شما فقط رپ باشه برای میکس بیشتر باید بتونین خلاقیت داشته باشید و با پلاگین ها و افکت ها کار کنین اما برای سبک های دیگه توسیه میکنم میکسرو بدید بیرون براتون انجام بدن ....
    و اما هدفونها ببین دوست من هدفون برای استتودیو ارجعیت با آ کا جس چون تغریبا بی رقیبه ...
    مدل 270 رو باهاش کار نکردم
    اما مدل 240 باید بگم عالیه ولی کلوز یا همون کلوس نیست ... به دلایلی که الان رو عکس برات توضیح میدم...

خوب فکر کنم متوجه شده باشی چون صدا از این فیلتر های کنترل بیس خارج میشه تا صدا تو هدفون نپیچه و کیفیتش بره بالا تر

و این هم k66

خوب این هم به همین ترتیب... ببین شما وقتی رکورد می کنی صدای صاف خودت فقط رکورد میشه جدا از آهنگ یعنی اگه آهنگو میوت کنی صدای خودت رو خالی میشنوی... حالا اگه هدفون قرار باشه صداش بیاد بیرون و با صدای خودت مخلوط شه هم کیفیت صدای خودت میاد پایین هم بیت خراب میشه هم کیفیت کلی کار در نتیجه خو بیت و صدا رو هم کمپرس نمیشه و بیت صدای تیز بخودش میگره ...

و اما یک هدفون کلوز :

ببین تو 80% استودیو های نیمه حرفه ای تو ددروم یا اتاق اکوستیک از هدفون های k44 استفاده میکنن که خیلی خوبه و تغریبا میشه گفت کلوزه و هیچ مشکلی نداره...قیمتش هم مناسبه

ولی خوب این هدفون درسته خیلی خوبه ولی خوب در هد مانیتورینگ نیست(هدفئن مانیتورینگ فقط برای میکس و صدا برداری و زدن ساز لایو و آهنگ سازی استفاده میشه و واسه خود رکورد خواننده زیاد حیاتی نیست...

من پیشنهادم اینه شما به جای 240 و 270 شما یه k44 برای ریک بگیر در حدود 40 تا 50 تومان و تقریبا نزدیک 180 برات میمونه که میتونی یه هدفون خوب مانیتورینگ بگیری (مدلش خاطرم نیست ولی از akg هستش و در حد مانیتورینگ واقعیه)...

البته از برندبهرینگر یه مدل 35 تومانی هست که اونم کلوزه ولی ضعیف تر...

--------------------------------------------------------

در مورد کارت صدا من به ویومن ایمان کامل دارم سعی کن نظر اونو ارجعیت قرار بدی ...

ببین دوست من کارت فایرباکس یه کارت همه کارس با توجه به این که شما نیاز آنچنانی به ورودی و خوروجی ساز نداری و تجربه ی حرفه ای هم روی صدا برداری نداری فکر نمی کنم بتونی خوب تنظیم نرم افزاری (از تو خود برنامه ی کاربردیت) کنیش و از 100% توانش استفاده کنی نظر شخصی من میگه این کارت زیاد مناسب نیست ولی باز هم شما اید که نظرتون مهمه ولی با توجه به این که این کارت خودش cd اورجینال کیوبیس رو داره و از نیوندو پشتیبانی کامل میکنه که این خودش یه امتیاز بزرگ برای صدابردار چرا ک کاربی که از نرم افزار نیوندو پشتیبانی کال کنه تو این برنامهه مشکلات کمتری داره و قابلتای پنهان نیوندو رو به تور اتوماتیک به کار میگیره که فکر میکنم دوست شما برای همین این کارتو پیشنهاد کرده...

کارتای 1usb برای کارای سنگین خوب عمل نمیکنن بله... ولی این دلیل نمی شه که کارتای فایروایر بی نقص باشن

این تفاوت سرعت پرتا که از خود سایت امادیو برداشتم

Connection Maximum Speed USB 1.1 12Mbps USB 2.0 480Mbps FireWire 400 400Mbps
    همون طور که دیدید usb2 بیشتره.....

ولی خوب اگر پافشاری شما روی فایر وایره...

بنظر من این سیستم برای شما بهترین بازده رو داره و بهترین کیفیت...

شما به کارت Firewire solo برای کار شما بنظر من اگه با یک میکسر خوب که کیفیت رو پایین نیاره مثل پی وی مچ بشه (چون پی وی ها میکسر های دیجیتال هستند و تنظیماتشون سخت افزاریه و اگه شما اصلا بلد نباشید با برنامه کار کنید هم به راحتی بهترین تنظیمات رو روی صدا میتونید به وسیله ی این میکسر انجام بدید... یا میتونید یه 410 بگیرید یا 610 که در این صورت فکر نمیکنم دیگه به میکسر هم نیاز باشه ...

-------------------------------------------------------

در مورد هدفون تو گوشیم ببین خلاصه بگم صدایی که خودت از خودت میشنوی حاصل پیچیدن و انعکاس صدا توی بدن و صدایی که رکورد میشه شامل صدایی میشه که توی معده و بینی و دهان مییچه بدون انعکاس و برگشت یعنی صدات اصلا اونی که فکر میکنی نیست بعدم شما مصلا گوشاتو محکم بگیر اون وقت موقع حرف زدم با کسی چون دیگه با گوشات نمیشنوی و فقط انعکاس درونیتو میشنوی صدات رو بالا تر میبری ...حالا فکر کن آهنگ که پخش باشه اونم مستقیم تو گوشت بدون همن صدای درونی ببین هدفون تو گوشی با هدفون معمولی فرقی که داره تو گ.شیا کل صدا رو به تور مستقیم میفرستا تو گوشت که هدفونای خلبانی این کارو نمی کنن و عملا بیرون گوش هستن پس شما صدای درونیه خودتو داری....در صورتی که تو گوشی ها دیگه هیچ صدای درونی در کار نیست و فقط صدای مادرت هست ... مثل این میمونه مه قبلا رکورک کردی و الان داری گوش میکنی یه جور شوک از صدای خودت بهت دست میده بعد اگه موقع خوندن صدای درونیتو نشنوی حس خوندنت از بین میره و طبعا کارت بی حس و بی رگ می شیه و بقیشم که خودت میدونی

امید وارم اطلاعات ناقصم کمکی کرده باشه

خیلی خیلی ممنون از توضیحات و راهنماییهای خوب شما.
    موفق باشین.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

creeep جان، Vioman عزیز که گرفتار تا 4-5 روز دیگه نیست مزاحم شما شدم.
    شما قیمت ProFire 610 رو داری الان تو بازار؟
    و همچنین قیمت هدفون AKG-270 و AKG-272؟
    میکروفون Rode NT2-A و Rode NT1-A چی؟!؟!

یا کسه دیگه ایی از دوستان قیمت اینها رو داره الان؟؟؟؟
    ممنون
    Last edited by Street.Boy; 12-08-2009 at 13:44.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز سلام

در مورد کارت صوت

کارت های صوت کامپکت مثل همین مدل از پرسونوس یا مدل هایی از اکو ، تپکو یا تسکم بیشتر برای کارهای سرصحنه و پرتابل مناسب هستند.
    کوچک بودن و جمع جور بودنشون باعث این میشه که گزینه ی مناسبی برای استفاده با لپتاپ باشند.
    یکی دیگه از استفاده های این کارتها به عنوان کارت مکمل هستش (همونظوری که دوستمون گفتند)

بطور کلی نمیشه اونها رو رد کرد ، چون کیفیت مطلوبی دارند و پرفورمنس مناسبی هم دارند.
    اما اگر قیمتشون از یه حدی بالاتر بره ، کفه ی ترازو به سمت دیگر کارت های معمول سنگینی میکنه.

اگر قرار باشه 400 هزار تومان بابت یک دستگاه کامپکت هزینه بشه ، صرف با اینه که کارتی مثل 410 بخرید.
    یا برای قیمت های بالاتر مدل 610 از M-Audio یا Konnekt 6 یا 8 از TC-Electronic رو توصیه میکنم.

این موضوع ورودی ساز و وکال رو هم نباید با هم قاطی کنید.

کلیه ورودی های میکروفون قابلیت رکورد همه فرکانس های در حد توان کارت رو دارند.
    فقط بعضی از کارت ها ورودی هایی مثل Hi-Z دارند که مخصوص گیتاره ، یا بعضی کارت های ورودی مخصوص ساز های کوبه ای یا وکال دارند .
    این ورودی ها مجزا و مشخص هستند
    این که بگیم مثلا کارت X برای وکال خوبه یا کارت Y برای ساز از لحاظ علمی صحیح نیست.
    این موضوع بیشتر مربوط به میکروفون ها میشه

در مورد تفاوت 2 میکروفون Rode باید براتون بگم که تفاوت NT1 با NT2 از زمین تا زیرزمینه

NT2A یک میکروفون مولتی پترن (دوال دیافراگم) هستش که قابلیت رکورد روی همه ی حالت ها رو داره ، در حالی که NT1 یک میکروفون تک دیافراگم هستش و فقط روی حالت کاردیوید کار میکنه.

NT1 کار شما رو راه میندازه و قمیت پایین تری داره ، اما NT2 کاملتره و مقدار زیادی هم گرونتر

اما هدفون

راستش استفاده از In Ear ها برای من یک تجربه ی شخصی و کاملا مجربه

من از هر 2 گوشی هدفون استفاده نمیکنم تا بتونم صدای سازم رو بشنوم ، در عوض در گوشی متر رو نگه میدارم و با گوش آزادم به ساز گوش میدم تا خدایی نکرده فالش بازی نکنم

مدل های 240 و 242 که جدیدتر و HD هستش هر دو Open هستند.
    اما مدل های 270 و 272 کلوز طراحی شدن .

مدل های 44 و 55 هدفون های استاندارد و خوبی هستند اما آنچنان کلوز نیستند و صدا از بدنه ی اونها خارج میشه (البته در ولوم های بالا)
    و به همین شکل از بیرون هم کلوز نیستند ، یعنی شما براحتی صدای اطراف رو میتونید بشنوید.

من فکر میکنم در یک استدیوی خانگی بهتره که صدا از چند جا شنیده بشه.

شما میتونید یک هدفون خوب مثل 272 AKG تهیه کنید ، یا اینکه یک In Ear خوب + مدل هایی مثل 44 یا 55 تهیه کنید (در آینده هم یک مانیوتر دسکتاپ بگیرید).
    در استدیوی خانگی همیشه این موضوع رو به یاد داشته باشید که قراره هزینه ها رو پایین بیاریم ، نه اینکه در حد یک استدیوی چند میلیونی خرج کنیم

در مورد هدفون هم این پیشنهاد رو میکنم که اول صدای چند مدل رو با یک آهنگ خاص با کیفیت بشنوید بعد یک مدل رو انتخاب کنید.
    من هرچقدر که بگم فلان هدفون چجوره و چه شکله ، فقط تئوری گفتم
    توصیه ی من 180 درجه با وقتی شما خودتون صدا رو بشنوید تفاوت داره.

صدا رو باید حس کرد

موفق باشید
    یا علی

ویومن جان ایندفعه هم مثل همیشه راهنماییات خیلی کمکم کرد.

پس شما می گین Presonus خوبه ولی آنچنان مناسب کار من نیست بیشتر تکیت رو M-Audio هست.
    یعنی فکر می کنی من M-Audio Profire 610 بگیرم برای کارم مناسبه؟؟؟ کاملا نیازهام رو از لحاظ کیفیت بر آورده می کنه؟؟؟؟
    در مورد NT1 و NT2 به نظرت NT1 کاملا نیازهام رو بر آورده می کنه؟؟؟ یا فکر می کنی بهتره یه مقدار بیشتر بدم و NT2 رو بگیرم (با توجه به چیزی که می خوام) بهتره واسم؟؟؟؟

در مورد هدفون که گفتین. AKG K-270 رو تا سایتش ندیدم ولی AKG K-272 بود. فکر کنم AKG K-272 جدید هست. این دو از نظر کیفیت و قدرت مثل هم هستن یا تفاوت دارن!؟!؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •