تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 80 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 793

نام تاپيک: تمام مشکلات ویندوز سرویس پک 3 را در این تاپیک مطرح کنید

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    راستش من اصلا مشکل پسورد ندارم و از اول هم واسش پسورد ندادم!
    مشکل من اینه که به طور اتوماتیک Repair نمی کنه . منتظر می مونه که من دستور وارد کنم و با دستور exit هم از محیط Recovery Console خارج می شه؛
    آیا به منظور Repair اتوماتیک، تنظیمات خاصی وجود داره؟

با تشکر
    سلام

معمولا در محیط Recovery Console بعد از انتخاب کردن ویندوز بور اتوماتیک عملیات Repair انجام میشه.

برای رفع مشکلت به این تاپیک مراجعه کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض مشکل با فعال کردن Task Manager

دوستان من به یه مشکل جدی برخوردم مشکلام اینه که فک کنم یه تروجان رو سیستمم بوده که Regedit و Task Manager رو قفل کرده و حتی آموزشهای تو سایت ها رو هم خوندم برای فعال کردنش ولی این حتی نمیزاره که فایلهای Reg باز بشن این ارور رو میده:Registry Editing has Been Disabled By your administator
    دوستان خواهشا یه راهی برام پیدا کنین.البته شاید بگین نصب ویندوز جدید ولی من میخوام ویندوز جدید نصب نکنم چون........خیلی ممنون میشم!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!

من چند وقت پیش شاید 4-5 ماه پیش و شایدم بیشتر از طریق اینترنت ماهوارهایی آفلاین یک ویندوز XP SP3 دانلود کردم!

این ویندوز بعد از نصب درست بود و در مشخصات هم SP3 می نوشت!

اما بر روی این ویندوز بصورت پیش فرض Windows Media Player 9 نصب بود!(به خاطر همین قضیه هم دوباره ویندوز قبلیم که سرویس پک 2 بود و این سرویس پک 2 رو هم از اینترنت ماهواره ایی دانلود کرده بودم نصب کردم که به صورت پیش فرض مدیا پلیر 11 روی آن نصب بود)...

یک بار این مطلب رو در یکی از فروم ها پرسیدم و اونها هم گفتند به صورت اصلی بر روی ویندوزها مدیا پلیر 9 هستش و اونهایی که ورژن بالتر رو بر روی خود دارند دستکاری شده اند!

اگر امکان دارد شما راهنمایی کنید که ویندوز XP SP3 خوب هستش یا خیر!؟ این ورژنی که چند ماه پیش من دریافت کرده ام آیا بعد از آن ورژن دیگه ایی از SP3 اومده یا اینکه اینهایی که هم اکنون هستند همان است!؟ بازی ها بر روی این ویندوز خوب اجرا می شوند!؟دایرکت ایکس 10 را پشتیبانی می کند!؟آیا درایور های XP SP2 را می توان بر روی این ویندوز نصب کرد؟!

-----------------------------

آیا ویندوز سنگینیه و یا اینکه ویندوز خوب و سرپایی هستش؟!

راهنمایی کنید نصب کنم یا نه؟!

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این رو هم امتحان کن : به مسیر زیر برو :

Control Panel > Administrative Tools > Local Security Settings > Local Policies > Security Options

بعد دنبال گزینه ی Shutdown : Clear virtual memory pagefile بگرد و بعد از اینکه پیداش کردی روش دبل کلیک کن و گزینه ی Enable رو انتخاب کن . ok کن و سیستم رو ری استارت کن.

موفق باشید
    سلام دوست من ولی بازم جواب نداد تورو خدا کمکم کن مرسی

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    ویندوز من سی روزه هست میشه کرکش رو بزارید.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من به یه مشکل جدی برخوردم مشکلام اینه که فک کنم یه تروجان رو سیستمم بوده که Regedit و Task Manager رو قفل کرده و حتی آموزشهای تو سایت ها رو هم خوندم برای فعال کردنش ولی این حتی نمیزاره که فایلهای Reg باز بشن این ارور رو میده:Registry Editing has Been Disabled By your administator
    دوستان خواهشا یه راهی برام پیدا کنین.البته شاید بگین نصب ویندوز جدید ولی من میخوام ویندوز جدید نصب نکنم چون........خیلی ممنون میشم!!!!!
    سلام

شما باید با نرم افزار های مثل Registry Repair Wizard 2009 رجیستری رو تعمیر کنید و تمام داده های خراب شده رو به حالت اول برگردونید.

با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!

من چند وقت پیش شاید 4-5 ماه پیش و شایدم بیشتر از طریق اینترنت ماهوارهایی آفلاین یک ویندوز XP SP3 دانلود کردم!

این ویندوز بعد از نصب درست بود و در مشخصات هم SP3 می نوشت!

اما بر روی این ویندوز بصورت پیش فرض Windows Media Player 9 نصب بود!(به خاطر همین قضیه هم دوباره ویندوز قبلیم که سرویس پک 2 بود و این سرویس پک 2 رو هم از اینترنت ماهواره ایی دانلود کرده بودم نصب کردم که به صورت پیش فرض مدیا پلیر 11 روی آن نصب بود)...

یک بار این مطلب رو در یکی از فروم ها پرسیدم و اونها هم گفتند به صورت اصلی بر روی ویندوزها مدیا پلیر 9 هستش و اونهایی که ورژن بالتر رو بر روی خود دارند دستکاری شده اند!

اگر امکان دارد شما راهنمایی کنید که ویندوز XP SP3 خوب هستش یا خیر!؟ این ورژنی که چند ماه پیش من دریافت کرده ام آیا بعد از آن ورژن دیگه ایی از SP3 اومده یا اینکه اینهایی که هم اکنون هستند همان است!؟ بازی ها بر روی این ویندوز خوب اجرا می شوند!؟دایرکت ایکس 10 را پشتیبانی می کند!؟آیا درایور های XP SP2 را می توان بر روی این ویندوز نصب کرد؟!

-----------------------------

آیا ویندوز سنگینیه و یا اینکه ویندوز خوب و سرپایی هستش؟!

راهنمایی کنید نصب کنم یا نه؟!
    با توجه به اینکه Update های جدیدتری روش نصب شده می تونه از نظر امنیتی قابل اطمینان تر باشه

خیر ورژن دیگه ای نیومده اما هر ماه Update های جدیدی برای این ویندوز میاد.

بازی ها روی SP3 تفاوتی با بازیهای SP2 ندارند .

خیر . DirectX 10 فقط روی Vista و Windows 7 قابل نصب است.

بله اکثر درایورهای Sp2 بدون مشکل روی SP3 نصب می شوند و میشه ار آنها استفاده کرد.

بله در کل ویندوز خوبی میتونه باشه.

سلام دوست من ولی بازم جواب نداد تورو خدا کمکم کن مرسی
    حتما سیستمتون رو Defragment کنید شاید مشکل حل بشه و نرم افزار های زیادی رو به یکباره نصب نکنید و از نصب کردن آنها در درایو ویندوز خودداری نمایید.
    سلام
    ویندوز من سی روزه هست میشه کرکش رو بزارید.
    درخواستتون رو اینجا مطرح کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز نگفتید که این قضیه که ویندوزهای اصلی مدیا پلیر 9 دارند و ویندوزهای ادیت شده مدیاپلیر 11 و ... دارند درسته یا نه؟!

یعنی این ویندوزی که من دارم مشکلی ندارد و ادیت شده نیست؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز نگفتید که این قضیه که ویندوزهای اصلی مدیا پلیر 9 دارند و ویندوزهای ادیت شده مدیاپلیر 11 و ... دارند درسته یا نه؟!

یعنی این ویندوزی که من دارم مشکلی ندارد و ادیت شده نیست؟!
    سلام

در SP2 بطور پیشفرض Windows Media Player 9.0 نصبه.

ولی با آمدن SP3 ، مایکروسافت در بسته های Update این ویندوز Windows Media Player 11.0 را گنجاند.

ویندوز شما هیچ مشکلی نداره و می تونید بدون هیچ نگرانی ازش استفاده کنید.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این سوال رو برای افزایش اطلاعاتم می پرسم!

ویندوز اکس پی سرویس پک 3 ورژن اصلی ویندوز مدیا پلیر 9 دارد و با نصب کردن پک های آپدیت ویندوز مدیا پلیر 11 نصب می شود درسته؟! بله ؟ یا خیر؟

راستی آیا سرعت آن نیز نسبت به سرویس پک 2 افزایش پیدا کرده یا خیر؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این سوال رو برای افزایش اطلاعاتم می پرسم!

ویندوز اکس پی سرویس پک 3 ورژن اصلی ویندوز مدیا پلیر 9 دارد و با نصب کردن پک های آپدیت ویندوز مدیا پلیر 11 نصب می شود درسته؟! بله ؟ یا خیر؟

راستی آیا سرعت آن نیز نسبت به سرویس پک 2 افزایش پیدا کرده یا خیر؟!
    سلام

بله درسته.

سرعت فرق چندانی نداره با SP2.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •