داداش شرمنده من فكر كردم نديديشون بازم معذرت ميخوام
داداش شرمنده من فكر كردم نديديشون بازم معذرت ميخوام
با سلام به گيمرهاي عزيزهمونطور كه ميدونيد در فيفا 08 ورزشگاه "سانتياگو برنابئو رئال مادريد" وجود نداشت و خيلي ضد حال خورديمحالا ميخواستم بدونم توي اين فيفا يعني 09 اين ورزشگاه وجود داره يا نه؟من فقط در صورتي اين بازي رو ميخرم كه ورزشگاه برنابئو رو داشته باشه
با سلام
نگاه کردم
خیلی جالب بود
واقعآ پیشرفت کرده
فقط اگه علاقه مند هستی چیه من عشق فیفام
نه ولی تقریبا یکسومشو رو نت دیدم ارزش دانلود نداره یکم کیفیتش پایینه ولی اگه یکمشو ببینی بد نیس تغییراتش مشخصه بازی بدک نشده گرافیکش خوب شده گیم پلیشم به نظر رونتر میاد توپشم واقعی تر شده ...
ولی اونقدری که تبلیغ کردن آش دهنسوزی نیس...البته نسبت به اون مصاحبهه وگرنه پیشرفتش خوبه...
عیب نداره بازیشو بگیر اگه نداشت با یه پچ سه سوته حل میشه...
ميدونيد در واقع اون يه باگ بود ديتابيس مربوط به سانتياگو برنابئو تو 08 وجود داشت فقط Add نشده بود مثلا اگه كريشن مستر داشته باشيد با اون ميتونيد ادش كنيد نيازي به پچ هم ندارههمون از تو ديتا بيس اصلي و اورژينال فيفا ميتونيد اد كنيد اينكه نبود فقط يه باگ ساده بود مثل باگهاي ديگه موجود در فيفا
پس چرا بازي من داشت فقط اسمش سانتياگو برنابئو نبود شما خوب گشتيد؟
فیفا اومد با ایرادهای گرافیکی....مثل این که مشکلات گرافیکی فیفا تمومی نداره
به عکس دقت کنید....شورت رونالدینیو یا کلا لباس بازیکنا رو دقت کنید می فهمید منظورم چیه
![]()
دقیقا کلا فیفا چند ساله که لباساش همینجوریه چرو کاش خیلی بده اصلا واقعی نیست اگه تو همین عکس دقت کنین میبینین که استیل بازی کناشم عوض نشده یه جورای مثل منگولاست حرکتاشون...
اون قسمت شرتشم قسمت رونش انگار شکسته زده بیرون...
Last edited by maximiliyanus; 25-08-2008 at 06:04.
بابا شما ديگه كي هستين عجب به چيزايي گير ميدينا بابا گيم هست ديگه يه جوري انتقاد ميكنيد انگار خودتون بهتر بلدين گيم فوتبال بسازد
تازه اگه هم بخواييد با Pes مقايسه كنيد بازم لباس فيفا بهتره حداقل چروك داره لباساش مال ساكر لباساشون شبيه روكش پلاستيكي هست تا لباس مخصوصا شورتشوشون كه شبيه پوشك بچه اس
شما فكر كردين قراره به رونالدينيو بگن بيا فوتبال بازي كن ازت فيلم ببگيريم بدش فرت بزنيم تو بازي
بابا اين گيم هست گيم اگه يكيتون با نرم افزار كريشن مستر كار كنيد ميفهميد چه فايل هاي 3 بعدي و عجيبي تو بازي به كار گرفته شما گيم سازي غرب رو با ژاپن يكي نكنيد تو غرب بيشتر از شبيه سازي گرافيكي به فكر رئاليسم هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)