ممنون میشم اگه جواب بقیشو هم بدید
قیمت اون کریتیو رو اگه دارید
یا کلا یه جیزی تو این رنج قیمت
ممنون میشم اگه جواب بقیشو هم بدید
قیمت اون کریتیو رو اگه دارید
یا کلا یه جیزی تو این رنج قیمت
برای یه موارد معمولی موسیقی یه هدفون مناسب .چی معرفی میکنید که توی حرکت و دویدن هم از گوش در نیاد و شفافیت مهم ترین چیزه برام.حجم صداش رو نمیخوام .چون زیاد موزیک رو بلند گوش نمیکنم.
اگر از اینایی باشه که پشت سر میوفته یا زیاد گنده مونده هم نیستن باشه که دیگه بهتر.
رنج قیمت هم تا 70
سلام دوستان عزیز من پلیرم j3 دارم میخوام ، براش یه in ear phone با باس و قدرت تفکیک بالا بخرم، همه جور موسیقی گوش میدم(آخه برام مفهوم مهمه تا...) فقط تو صدای بالا قاطی نکنه تا 100 تومن+-15 بودجه دارم از راهنمائیتون ممنون میشم کمکم کنید
روی گوشی یا تو گوشی؟
فکر کنم تو گوشی می خواد
سلام دوستان عزیز من پلیرم j3 دارم میخوام ، براش یه in ear phone با باس و قدرت تفکیک بالا بخرم، همه جور موسیقی گوش میدم(آخه برام مفهوم مهمه تا...) فقط تو صدای بالا قاطی نکنه تا 100 تومن+-15 بودجه دارم از راهنمائیتون ممنون میشم کمکم کنید
cresyn c750e انتخاب خوبي هست SoundStage خوب شفافيت صدا
من چيزي حدود 5 ماه از اين استفاده كردم خوب اما مي تونم بگم Sub Bass پر قدرت نيست البته وجو داره مقدار كمي Reverb كه اين زيبا مي كنه صدا Sub Bass و Midd Bass
Lead رو مي شنويد به صورت تميز و Smooth قيمت مناسب
يه نكته بسيار بسيار مهم كه متاسفانه اكثرا بهش توجه نمي كنند اينكه شما وقتي بهترين هدفون دنيا رو داشته باشين اهنگ بي كيفيت گوش كنيد ( تقريبا 90% اهنگ هاي ايراني) هيچ نتيجه اي رو نخواهيد گرفت
Last edited by ali_gamer; 10-12-2010 at 23:38.
اخ ببخشید ... چند روزه مشغله ذهنی دارم ... داغونم
اقا من به شمام توصیه میکنم از برند سونی انتخاب کنی ... چون تفکیک سونی رو قبول دارم
تو گوشی باشه و اگه ممکنه جند مدل رو برام بگید در مورد آهنگهای داخلی ایرانی همشون بی کیفیتن درمورد اون وریها اغلب بی مفهوم
lمنم همین سوال رو دارم
دوستان لطفا نظرشون رو بگن
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)