اضافه ها رو نصب نکردماز دوستان كسي تم افكت رو رو گوشي تست كرده؟
..
مال خودش رو چجور میشه فعال و غیر فعال کرد؟
اضافه ها رو نصب نکردماز دوستان كسي تم افكت رو رو گوشي تست كرده؟
..
مال خودش رو چجور میشه فعال و غیر فعال کرد؟
setting/themes/general/option/theme effectes/on
داداش بی خیال شو اینا که توی بازاره 99% شون پک اصلی نیست مخصوصا شارژرش که باید دو شاخه باشه ولی الان اکثرا سه شاخن که نیاز به تبدیل داره!!!من خودم از آشنا فول پک با لوازم اصلی مشکی خریدم 212 خواستی بگو بهت آدرس بدم بری بگیری البته به دیگران 218 میده ولی بازم میارزه چون من با پک اصلی رو 230 قیمت داشتم!!!
بلندی صدا در هدفون کریتیو دقیقا" مثل هنسفری خود گوشی هست ولی کریتیو تو گوشیه و نوکیا رو گوشی !!!!
این یعنی کل صدا به داخل گوش هدایت میشه که خیلی بهتره ....
درضمن یک نکته ی دیگه هم بگم ...
کریتیو در ساخت هدفون هاش از یک سری استاندارد ها استفاده میکنه که آسیبی که به گوش میرسه رو به حد اقل برسونه ...
که میتونید تو سایت خود شرکت مشاهده کنید
به یاد یکی از دوستان قبلا میگفت : شاد باشین !!!!! ( یادش بخیر ... دیگه اینجا خبری ازش نیست !! )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به یاد یکی از دوستان قبلا میگفت : شاد باشین !!!!! ( یادش بخیر ... دیگه اینجا خبری ازش نیست !! )
وقتي مشكلاتتون رو خودتون حل ميكنيد، ديگه نيازي به من نيست...
شاد باشي![]()
بفرما عزیزم اینم سر وکی شما
ولی از سری دیگه کسی اینجا در خواست نده اینم مرامی بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی خیال؟داداش بی خیال شو اینا که توی بازاره 99% شون پک اصلی نیست مخصوصا شارژرش که باید دو شاخه باشه ولی الان اکثرا سه شاخن که نیاز به تبدیل داره!!!من خودم از آشنا فول پک با لوازم اصلی مشکی خریدم 212 خواستی بگو بهت آدرس بدم بری بگیری البته به دیگران 218 میده ولی بازم میارزه چون من با پک اصلی رو 230 قیمت داشتم!!!
متوجه نمیشم...!
-----------------
Teza تو که ما رو کباب کردی...این IMEI ما دستت رو می بوسه:
356398021873813
فقط خیلی فوریه ها!
--------------
دستت درد نکنه ... خیلی دنبالش گشته بودم!setting/themes/general/option/theme effectes/on
------------------
یه نکته کلی: من خیلی از کیفیت دوربین گوشی راضی هستم و همینطور کیفیت صداش! انشاالله چند تا عکس هم آپلود می کنم!
عزیزم من که گفتم اینجا درخواست ندید توی تاپیک خودش در ضمن مال شما در خواست داده شده و احتمالا تا امشب اماده میشه جواب هم تو تاپیک خودش در ضمن اسم من اسماعیل هست
بابا با مرام!!!!خیلی ممنووووووووووووووووونم اسماعیل جان!!!خیلی لطف کردی!!!
یه دونه ای!!!دور دونه ای!!!![]()
[quote=P A R S A;3547131]بی خیال؟
متوجه نمیشم...!
منظورم از بی خیال اینکه قیمت بالاست!!!پارسا جان گوشیت مبارکت باشه عزیزم اما یه خورده گرون گرفتی!!!
کاشکی یه خبر میدادی که میخوای گوشیو بخری من آدرس اینجایی که ازش خریدمو بهت میدادم!!!
ایشالا چرخ گوشیت برات بچرخه!!!
یا حق!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)