دوسته من، میتونید از outpost یا commodo استفاده کنی.
من خودم outpost رو ترجیح میدم چون سبکتره و راحتتر میتونید باهاش کار کنید.![]()
دوسته من، میتونید از outpost یا commodo استفاده کنی.
من خودم outpost رو ترجیح میدم چون سبکتره و راحتتر میتونید باهاش کار کنید.![]()
outpost گیرش کمتر از comodo هست .البته comodo یه خورده قویتره اما قر فرش زیاده
درکل دو تاش مناسب و قوی هستند
.![]()
به نظر من اگر Kaspersky داشته باشید دیگه نیازی به فایروال نیست چون خودش یک فایروال قوی داره !
حالا هرجور نظر بقیه دوستانم هست.
سلام. من از فایروال Zone Alarm Free استفاده میکنم ولی خیلی صفحهات هنگ میکنه مثل فایرفاکس. یعنی دارم میبینم که پیجم کامل باز شده ولی اصلا نمیشه روش کلیک کرد. اینطوری کلی وقتم گرفته میشه!!
هربرنامه ای هم که باز میکنم میگه اینطوری اونطوری! مشکلی نیست؟
من که نباید بگم چیکار کنه خودش باید کاراشو بکنه!!
یه فایروال درست حساب معرفی کنین. سبک و قوی
دوست عزيز برو تو تنظيمات و كاري كن كه به برنامه هايي كه روزي چند بار باز مي كني و استفاده ميشه گير نده و پيغام نده كار مشكلي نيست و فايروال خوبيه
گزینه خوب outpost 7
لينك دانلود نسخه 64 بيتي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسريال نامبر
0v0CuEyR8wXlixfbACVtoyeQyHoRQ7t61BQa
v5kN8ePUUyU1LdDMfv83ZHtWPDfpfwwQ4yts
nnHmInb79jfkwXKDsKo4x8vW1bUg1HNLWaMy
5UygD4yrx4YDUoI5GxdvEZwRkFJvN1+x7nXg
mzs0EcO5exeQ7LsdUMB2XrlEyI9w=
سلام
من فايروال Outpost Firewall Pro 7.0.3 رو تازه دانلود و نصب كردم . ولي از اونجايي كه هيچ تجربه اي از فاير وال ندارم
نميدونم رفتار هايي كه نشون ميده طبيعي هست يا نه . پنجره زير قبل از باز كردن بعضي از نرم افزار ها نمايان ميشه :
ميشه لطفا" راهنمايي كنيد چطور ميشه كاري كرد ديگه نمايان نشه و به راحتي هر برنامه اي رو مثل قبل باز كرد .
ضمنا" من نميدونم OK رو بزنم يا Allow Once يا ..... رو بزنم . داخل Allow Once يه گزينه ديگه هم هست .
من فقط تونستم گزينه Web Control رو براي سريع تر باز كردن صفحات اينترنتي ، غير فعال كنم . بقيه رو نميدونم چيه .
اين هم عكس خود برنامه :
با تشكر .
Last edited by FAR_FA; 31-08-2010 at 19:56.
درود:
اين عكس اولي موقع باز كردن برنامه ها يا برنامه هاي در حال اجرا از كاربر سئوال مي كنه كه اجازه باز شدن داره يا خير كه بعد از خواندن متن بستگي به خودت داره.و عكس دومي كه خود برنامه اصلي و صفحه اصلي برنامه است كه مي توني كاري باهاش نداشته باشي و يا برنامه را در تنظيمات به دلخواه خود تنظيم كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)