تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 196 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

نورتون تو آپدیت کردن تعطیلات
    مک آفی هم همینطور
    چطور نورتون تو آپدیت تعطیله؟
    اگه کسی دیگه هم با آپدیت نورتون مشکل داره بیاد اعلام کنه.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

نورتون من مشکل نصب دارم وگرنه به همه ترجیح میدم

داره خودمونی میشه javad khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من رو سیستمم NOD 32 رو ریختم و با توجه به فضای کمی که از رم اشغال میکنه خیلی ازش راضیم ولی در کنار اون Spyware Doctor 5.0 رو هم ریختم ولی بصورت غیر فعال و هفته ای یکبار اون رو اجرا میکنم تا اگه چیزی از دست NOD در رفته بگیره
    این بهترین شکل ممکنه!!

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

من هم تقریبا کار شما رو با Nod32 و Spyware Terminator انجام می دم

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و با عرض تشکر خدمت دوست عزیزم Persian.Boy که امروز انتشار نتایج مربوط

به این تست را یادآور شدند نتایج مربوط به آن را با اجازه Persian.Boy عزیز خدمتتان تقدیم می کنم. این تست که مانند

سالهای گذشته توسط Av.org که یکی از چند سازمان معتبر و مستقل تست کننده آنتی ویروسها است انجام شده

است بر روی حدود 874.822 نمونه انواع بدافزارها انجام شده است ( هرچند متاسفانه نوع و تعداد نمونه های تست

شده به تفکیک ارایه نشده است ) .به گفته سازمان مزبور تمامی نونه های فوق در طول 6 ماه گذشته در اینترنت پخش

شده اند و جزو نمونه های جدید محسوب می شوند و ظاهرا از آخرین نسخه هر انتی ویروس استفاده شده است ( هر

چند شماره ورژن هیچکدام ذکر نشده است ) شما می توانید نتایج مربوط به تستهای قبلی را که توسط همین سازمان انجام

شده است ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما نتایج :

نتایج امسال چند شگفتی با خود دارد که بزرگترین آنها مربوط به صعود غیر منتظره و چند پله ای چند آنتی ویروس می باشد :

1.بیت دفندر با چند پله صعود به رتبه اول آنتی ویروسها صعود کرده و آنتی ویر و کاسپرسکی را پشت سر گذاشته است .

2.آنتی ویروس مایکروسافت هم که تا همین چند ماه قبل در ته جدول قرار داشت حالا با جهشی بلند خود را تا رتبه هشتم بالا

کشیده و بالاتر از آنتی ویروسی مانند Nod32 ایستاده است !

3.آنتی ویروس سوفوس هم پس از انتشار یک انجین جدید در جهشی بلند خود را از ته جدول به رده های بالا رسانده است .

البته نتایج عجیب دیگری را هم می بینیم مثلا آنتی ویروس Avast بالاتر از AVG و هر دوی آنها بالاتر از نورتون و نود32 ایستاده اند !

( هر چند نسخه پولی کلیه آنتی ویروسها تست شده است نه نسخه رایگان ) . آنتی ویروس نورمن با یک سقوط شدید به ته جدول

نزدیک شده است . مک آفی و پی سی سیلین و پاندا و دکتر وب هم طبق روال سالهای اخیر کارکرد مناسبی از خود نشان نداده اند .

نتایج تست جدید کمی عجیب است ولی با توجه به اینکه Av.org سازمان بسیار معتبری است احتمالا علت این مسایل نمونه های

به کار رفته در این تست می باشد .هر چند امسال نوع نمونه ها به تفکیک بیان نشده است ولی اگر تستهای قبلی این سازمان را

بررسی کنیم می بینیم که مثلا در سالهای گذشته نمونه های به کار رفته شامل ویروسها نمی شد که این می تواند تفاوتهای ایجاد شده

در این تست را با تستهای مشابه توجیه کند مثلا آنتی ویروسهایی مانند AVG که دیتابیس قوی از نظر انواع Adware و Trojan

و... دارند در مقایسه با آنتی ویروسهایی مانند نود 32 که توانایی اصلی آنها در مقابله با ویروسها است رتبه بهتری کسب کرده

است از طرف دیگر چون ظاهرا نمونه ها همگی نسبتا جدید می باشند ظاهرا آنتی ویروسهایی که آپدیتهای مناسب تری دارند

نسبت به بقیه رتبه بهتری کسب کرده اند ولی با همه این تفاصیل بهترین راه برای قضاوت در مورد نتایج این تست مقایسه آن با

رقیب اصلیش یعنی AV-Comparative است که نتایج آن چند روز بعد منتشر خواهد شد .

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

یعنی AntiVir و Bitdefender از کسپر قوی ترن؟

AVK 2007 دیگه چیه؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

AVK 2007 دیگه چیه؟
    AVK همون AntiVirus Kit هست كه از دو انجين كاسپر و بيت استفاده ميكنه و ظاهرا كسي هم تا الان موفق به كرك كردن آن نشده.

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

AVK 2007 دیگه چیه؟
    بله دوست من antivir از کس÷ر قوی تره ولی در مورد بیت دفندر باید منتظر تست های avcomp...
    باشیم.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج مقدماتی آخرین تست آنتی ویروسها توسط سایت معتبر AV-Comparative از نظر میزان شناسایی انواع ویروسها ,

تروجانها , کرمها و سایر انواع Malvare که البته گزارش کامل آن به محض منتشر شدن خدمتتان تقدیم خواهد شد شما در

این جدول می توانید خلاصه ای از تستهای به عمل آمده توسط این موسسه در سال 2007 را ببینید ستون اول که با رنگ

آبی مشخص شده است مربوط به شش ماه قبل و ستونی که با رنگ قرمز مشخص شده است مربوط به زمان حال

می باشد .همانطور که می بینید اکثریت آنتی ویروس توانسته اند قدرت شناسایی خود را بیشتر کنند فقط آنتی ویروس

نورمن پسرفت کرده است :

نحوه طبقه بندی آنتی ویروسها توسط این سایت را به صورت زیر است: آنتی ویروسهایی که 93-87 درصد از نمونه های

تست شده را شناسایی کنند در سطح Standard قرار می گیرند که سطح بالای متوسط بوده و استفاده از آنها امنیت سیستم را

تامین می کند .آنتی ویروسهایی که 97-93 در صد را شناسایی می کنند در سطح Advanced قرار می گیرند که معادل خوب بوده و

استفاده از آنها اطمینان بیشتری از نظر امنیتی ایجاد می کند و بالاخره آنتی ویروسهایی که بیشتر از 97 درصد نمونه ها را شناسایی

می کنند در سطح Advanced+ یا Advanced Plus قرار می گیرند که سطح عالی بوده و نهایت امنیت را برای سیستم ایجاد می کنند.

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

vtn عزیز خسته نباشی.

ممنون که بطور آپدیت شده آخرین نتیجه تست آنتی ویروسها رو همراه با توضیحات خوبتون اینجا قرار میدید. بهر حال من

کمبود شدیدی رو در بین جوانان ایرانی از لحاظ آشنایی با مسائل امنیتی احساس میکنم و میبینم. و امیدوارم که این بحث

ها و نکته هایی که اینجا گفته میشه بتونه منبع خوبی برای کسب اطلاعات و بالابردن آگاهی مردم در این زمینه بشه.

البته اینم بگم که نسبت به چند سال پیش واقعا ایرانی ها هم سطح اطلاعاتشون بیشتر رفته بالا . منظورم به طور

عمومی است وگرنه همه ما بخوبی میدونیم که افراد سرشناس و حرفه ای در ایران وجود دارند که فعالیت هاشون

رو هم شاهد هستیم.

طبق گفته IBK یعنی کسی که مسئول تست آنتی ویروسها در سایت av-comparative است نتیجه تست جدید که

قراره فردا 1 سپتامبر 2007 ارائه بشه یک شک جدی رو به طرفداران آنتی ویروسها وارد میکنه. البته شک از نظر

خوبش. حالا نمیدونم اکثرا Advanced+ گرفتن و یا نتیجه دیگری ممکنه باشه.

من بی صبرانه منتظر نتیجه هستم تا ببینم چی میشه.

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •