پسورد فایل: Legend
درضمن اينجا محل درخواست cer نيست.
يا تو تاپيكش درخواست بديد يا از سايت زير بگيريد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد فایل: Legend
درضمن اينجا محل درخواست cer نيست.
يا تو تاپيكش درخواست بديد يا از سايت زير بگيريد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه اعصابمو خورد کرد این هم دیگه جواب نمیدهبا 1.3 هم امتحان کردم نشد یعنی دوباره مثل همون قبلی بود
ولی وقتی helloox رو نصب کردم یه پوشه با این نام تو مموری کارت ایجاد شد که داخلش این برنامه ها بود
dummy - rompatcher- mobo- updaer (البته دو تا فایلzip هم بود که محتویاتش قابل نصب نبود) منم این ها رو دونه دونه نصب کرم البته به جز mobo چون میدونستم که یه فایل منیجر هست بعد هم پچ installserver مخصوص fp2 که از قبل داشتم رو ریختم تو rompatcher حالا چند تا پوشه تو پوشه sys بوجود اومده الان یعنی گوشیم هک شده یا نه؟
یکی ککککککککککککککممممممممممم مممکککککککککک کنه
سلام
من از تمام روش های توی پست اول استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد.
secman هم نصب می کنم ولی بعد که بازش می کنم ریست نمی تونه بکه و اجرا نمی شه.
از روش دوم هم استفاده کردم ولی پوشه sys\bin رو نمایش نمی ده که فایل های داخل crack.rar رو توش بریزم من دقیقا کارای فیلم اموزشی رو انجام دادم ولی نشد.
گوشی من 6220 classic هستش.
imei : 352921028028984
من می خوام برنامه Wild-Mobile SmartComGPS v1.55 رو ساین کنم.
اگه می شه یکی اینو با سریال من ساین کنه فایلش رو واسم بفرسته یا فایل cer و... رو بهم بده.
پیشا پیش ممنون
مشكل چيه؟
روش heloOX 1.03 روي همه گوشي ها جواب ميده.
ورژن چنده گوشيتون؟
سلام دوستان من نمیتونم helloox 1.4 رو روی گوشیم نصب کنم اول unpake exe رو انجام میده بعد maping driver رو انجام میده بعد هم instalrootcert رو ولی یا این rootcert تموم نمیشه یا دوباره برمیگره از unpack شروع میکنه و تموم شدنی نیست
مشکل از کجاست؟
گوشیم n78 هست و فایل رو هم ساین کردم
با 1.3 هم امتحان کردم نشد یعنی دوباره مثل همون قبلی بود
مشکل اینه
سلام
من اصلا فایل cer ندارم که بتونم ساین بکنم، تو روش helloOX 1.03 اول باید خود فایل helloOX ساین بشه.
ورژن گوشی رو نمی دونم درواقع این گوشی که گفتم مال من نیست برای رفیقمه اونم الان نیست بگم، گوشیشم یه تفاوتی داشت این بود که موقع بالا اومدن Swisscom می نوشت.
لطفا اگه میشه کمک کنید.
با تشکر
سلام به همه دوستان
من یه گوشیه 5800 دارم.فایل cer و key را از سایت opda دریافت کردم ولی موقع ساین کردن با نرم افزار opda یه اروری میده به شرح زیر:
certifcate file signing failed
make sure your certificate file is correct.
make suer the password is cooect.
if everything is valid ,check the directory it could have been created
برای همه برنامه ها همین ارور و میده
ممنون میشم کمکم کنید
خب درخواست فايل سر بديد و ساين و نصبش كنيد.
شما يه بار با كد 7370 گوشي را فرمت كنيد.
درست ميشه.
خوب تو چند تا پست بالاتر درخواست دادم ، اگه منظورتون اینکه تو تاپیک " برای دریافت فایل cer درخواست بدهید " درخواست بدم ، متاسفانه تاپیک بسته شده.
اگه میشه شما زحمتشو بکشید.
6220 classic
imei : 352921028028984
مرسی
آقا چرا از HelloOx 1.03 استفاده نمی کنی ؟ خیلی کار باهاش راحته ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)