سلام.
Battlefield 2
Battlefield 2142
واقعاً عالی بودن و حالا هم که اسفندماه قراره Battlefield bad companyبیاد که بیصبرانه منتظرم.
سلام.
Battlefield 2
Battlefield 2142
واقعاً عالی بودن و حالا هم که اسفندماه قراره Battlefield bad companyبیاد که بیصبرانه منتظرم.
assassins creed 1
call of duty 4
pes 2009
god of war 1.2
تاپیک بس خفنیه
بسار ممنون (ایکون گل تازه و خوشبو...)
کلی از دیدنش مشعوف شدم
20 صفحشو هم نشستم یه جا خوندم
من کلا استراتژی بازی نمیکنم...زیادم داستان برام مهم نیست(مگه خلافش ثابت شه!) بیشتر اکشن از نوع عشق گرافیک میباشم!
بخوام از قدیمو ندیم بگم میشه return to castle wolfenestein و clive barker's undying
بخوام از بازی با محوریت داستان بگم میشه سری max payne و باز هم undyingو Mafia هم البته بد نبود
از لحاظ گرافیک خفن، میشه گفت crysis
از لحاظ گیم پلی میشه به rainbowsix vegas 1&2 و باز هم crysis اشاره کرد...
بازی خیلی محبوب خودم با موسیقی منحصر به فردش: painkiller:heaven has got a batman
در ژانر رانندگی: Grid ( از این بازی خفنتر فکر نکنم با این کیم پلی و گرافیک بیاد... کلاس dirt با گرید فرق داره و به نظرم اصلا به پاش نمیرسه حالا ببینیم dirt2 چه میکنه...)
و در نهایت بخوام از دید جزئیات بگه میشه GTA IV که آدم میخواد تو شهر همش چرخ بزته و از این همه جزئیاتش لذت ببره...
البته GtaIII:Liberty City هم در لیست بهترین بازی های من هست
ضمنا هیچ کدوم از سری مجموعه call of duty هم نیست!!! (چقدر بد سلیقه ام، مگه نه؟!)
زودتر جوابو ارسال کنم تا اسم همه بازیهایی که کردمو اینجا ننوشتم!!!
من کلا بازی زیاد میخرم( با تخفیف فراوون!) ولی نصب میکنمو زودی دلمو میزنه...کسی که کرایسیس بازی کنه، یه کم بعضی بازیا براش در پیت و بعضا خجالت آور (از نظر گرافیکی مخصوصا) میشن دیگه...
تاپیک بس خفنیه
کلی از دیدنش مشعوف شدم
من کلا استراتژی بازی نمیکنم...زیادم داستان برام مهم نیست(مگه خلافش ثابت شه!) بیشتر اکشن از نوع عشق گرافیک میباشم!
بخوام از قدیمو ندیم بگم میشه return to castle wolfenestein و clive barker's undying
بخوام از بازی با محوریت داستان بگم میشه سری max payne و باز هم undyingو Mafia هم البته بد نبود
بازی خیلی محبوب خودم با موسیقی منحصر به فردش: painkiller:heaven has got a batman
در ژانر رانندگی: Grid ( از این بازی خفنتر فکر نکنم با این کیم پلی و گرافیک بیاد... کلاس dirt با گرید فرق داره و به نظرم اصلا به پاش نمیرسه حالا ببینیم dirt2 چه میکنه...)
و در نهایت بخوام از دید جزئیات بگه میشه GTA IV که آدم میخواد تو شهر همش چرخ بزته و از این همه جزئیاتش لذت ببره...
ضمنا هیچ کدوم از سری مجموعه call of duty هم نیست!!! (چقدر بد سلیقه ام، مگه نه؟!)
من کلا بازی زیاد میخرم( با تخفیف فراوون!) ولی نصب میکنمو زودی دلمو میزنه...کسی که کرایسیس بازی کنه، یه کم بعضی بازیا براش در پیت و بعضا خجالت آور (از نظر گرافیکی مخصوصا) میشن دیگه...
تاپیک بس خفنیه
کلی از دیدنش مشعوف شدم
بهترین بازی که تا به حال کردم:اینم بهشون اضافه میکنم:
NEED FOR SPEED : MOST WANTED
بهترین ماشین بازی.بهترییینه.
بهترین بازی های من
اونی که از داستانش خوشم اومد:Silent Hill-Home Coming
از گرافیک خوشم اومد:Call of Duty 4,5
از گیم پلی اش خوشم اومد: نمیدونم!!!
و کلا بازیهای محبوب من: Call Of Duty,Assasin's Creed,GTA IV,Civilization IV و خیلی از بازیها هم یادم نیست!!!
و بهترین بازی ساده ولی جذابتر از بازیهای امروزی:World of Goo
به خدا قصد نداشتم 3 بار جواب بدم
دیشب که جوابو ارسال کردم، سایت problem loading میداد و من واسه اینکه نوشته هام به باد نره! refresh میکردم...
حالا هم اگه راهی هست بگید تا پستای اضافی رو حذف کنم...
--------------
راستی تو بهترین بازی از دید داستان تجدید نظر کردم( این بازی رو یادم رفته بود) : به نظرم FAHRENHEIT:INDIGO PROPHECY جذابترین داستانو داره
از بازیهای خوب دیگه ، pop2 یادم رفته بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)