خوب معلومه که تو مهاباد سرعت کم میشه چون 1 مگ سرعت رو فقط تو تبریز و اورمیه میده نه شهرستان های دیگه سرعت شما فکر کنم 256 بسته شده یا یه خورده بیشتر
خوب معلومه که تو مهاباد سرعت کم میشه چون 1 مگ سرعت رو فقط تو تبریز و اورمیه میده نه شهرستان های دیگه سرعت شما فکر کنم 256 بسته شده یا یه خورده بیشتر
من از ترکانت سرویس میگیرم. یکی از دوستان از ماکس نت همین 128 محدود داره و ارومیه هم هست.گفتم تمامی برنامه ها رو غیرفعال کنه و درواقع هیچ استفاده از اینترنت نباشه.عکسش:
اون دوستی که مهاباد هست هم توجه کنن!
کی همچین حرفی زده؟ ماکسنت در همه شهر ها یک سرعت رو میده!خوب معلومه که تو مهاباد سرعت کم میشه چون 1 مگ سرعت رو فقط تو تبریز و اورمیه میده نه شهرستان های دیگه سرعت شما فکر کنم 256 بسته شده یا یه خورده بیشتر
مخابرات ارومیه پوکیده و ماکسنت در ارومیه دچار مشکل شده! برای همین خیلی نوسان داره!
این تست الانم:
![]()
ای بابا ، اینکه ماکس نت افت کرده بازم تموم حساب کتابامو بهم ریخت !!!
بابا ترخدا بگید من از ماکسنت بگیرم یا پارس آنلاین !؟؟؟
من واسه ماکس نت تصمیمم قطعی هست! تو هم برو از پارس بگیر هر کدوم بهتر بود ماه آینده به اون یکی اطلاع بدیم تا اونم بیاد.![]()
مخابرات شما شلوغ نيست حتما!
و الا اصلا وضعش رو به راه نيست
دليلشم اينه مخابرات بهش اجازه افزايش باند رو نميده! نميدونم...
---------- Post added at 04:16 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------
مخابرات شما شلوغ نيست حتما!
و الا اصلا وضعش رو به راه نيست
دليلشم اينه مخابرات بهش اجازه افزايش باند رو نميده! نميدونم...
کدوم منطقه یا خیابون هستی؟
مخابرات وحدت
پس این نشون میده که منطقه مشکل داره نه شرکت
سلام خدمت دوستان.
جناب آقای naser-2006 پیغامی که بهم فرستاده بودی رو خوندم.شرمنده.عکس رو پاک کردم.توی گوشیم بود.
ولی توصیه من اینه که خودتون حضوری به مخابرات توی فلکه مخابرات برید و قیمت ها رو ببینید چون من هفته پیش رفتم شارژ کنم دیدم کلی سرویس جدید راه انداختن و حتی سرعت 2 مگ رو هم میدن !!! (البته برای سرعت های بالای 128 مخابرات یا کارت دانشجویی می خواد یا هم فقط واسه شرکت ها میده)
من 2 ماه پیش که گرفتم سرعت تا 512 بود ولی انگار 1 مگ و 2 مگ رو هم اضافه کردن .
منم فقط قیمت 3 ماهه ( با محدودیت 3 گیگ در 3 ماه و البته شبانه رایگان(12 تا 8 صبح)) رو میدونم :
256 سه ماهه = 24800 تومن
512 سه ماه = 40000 تومن
1 مگ سه ماهه = 100000 تومن
و 2 مگ سه ماهه = 198000 تومن
موفق باشین . اگه امری بود در خدمتم.فعلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)