EXE است ابزیت یا سورس گیم میکر؟ در هرصورت من هکش می کنم؟ کیان هکر رو همه میشناسن.![]()
EXE است ابزیت یا سورس گیم میکر؟ در هرصورت من هکش می کنم؟ کیان هکر رو همه میشناسن.![]()
بازی که با گیم میکر ساخته میشه چون کامپیل میشه نمیشه -- کرد البته مثلا دی کامپیلر گیم میکر رو دیدم جایی البته مطممن نیستم ولی بهتره هم -- نشه .بهترین جا برای آپلود persiangig هست چرا که هم فارسی هست و برای دنلود resume داره!
البته من خیلی راحت بازی های گیم میکر رو هَک می کنم
یک مساله ی دیگه این بازی نسخه ی دوم از بازی jumper است چون هنوز روش دارم کار میکنم تقریبا کامل نیست (به طور مثال هلپش مال jumper1 است. تازه دارم براش setting میذارم (اونم ناقصه؛ یعنی فقط general volume داره)
ان شاء الله فردا آپلودش می کنم
شما به بزرگی خودتون ببخشید.![]()
exe است
فقط می شه بگی که از چی واسه هکش استفاده میکنی؟
من خودم معمولا با cheat engin هَک می کنم.
چیت انجین بلدم. ریسورس هکرم بلدم. یه روش دستی هم ببلدم که نمی تونم بگمبا ...
اینم لینک دانلودش
پدرم در اومد. سه بار وسط آپلود اینترنتم قطع شد(دایل اپه دیگه)
لینک دانلود:لینک دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دو تا رو دانلود کن و تو یه درایو کناار هم بذارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومی مال قسمت setting است.
اینم بگم این قسمت هلپش مال jumper1 است.
موارد اضافه شده در jumper2: اگر 20 سکه یا بیشتر داشته باشی میتوانی حرکات جالبی با دشمنانت انجام بدی:به وسیله ی کلید w یک نشانه بغل شما ساخته می شود که اگر دشمن در آن قرار بگیرد کامپیوتر راندم یه کلید از شما می خواهد که باید زود کلید را بزنید(مثلGod of war)(البته نباید وقتی w را زدید تکان بخورید چون در این صورت نشانه از بین می رود . اگر از این حرکات استفاده کنید می توانید Health bar تون رو پر کنید.
یه چیز دیگه هم بگم این بازی تمام قسمت ها و اسپرایت ها و ... رو خودم ساختم(با فوتوشاپ و پینت و...)![]()
با cheat engine فقط شما متونی مقدار دورن حافظه رم عوض کنی .یعنی میشه با این نرم افزار من عکس خودم بزارم تو بازی شمااگه اینطوره گیم میکری ها بدبخت شدند
![]()
نه اونجوری که نه آقا پرویز ولی با هگز ادیتورش میشه یه خورده کثافت کاری کرد رو بازیا![]()
لطفا نظرات و انتقادات و پیشنهاداتتون رو درباره ی بازیم بگین
(بازی که تو صفحه ی قبل گذاشتمش)
فقط خواهشا بازی رو تا مرحله ی آخر برین چون بعدش (بعد از مرحله ی 10) به قسمت رئیس میرسین که از همه ی قسمت هاش باحال تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)