خیر چون چیپست های به کار رفته متنوع هستند
توی بازار یک دیسک اینطوری sp2 ساختند اما من دیدم بسیار بیخوده !
خودتان باید دست به کار بشید یا بدید بیرون 20 تومن هزینه کنید براتون نصب کنند ! تازه سی دی هم نمی دهند![]()
خیر چون چیپست های به کار رفته متنوع هستند
توی بازار یک دیسک اینطوری sp2 ساختند اما من دیدم بسیار بیخوده !
خودتان باید دست به کار بشید یا بدید بیرون 20 تومن هزینه کنید براتون نصب کنند ! تازه سی دی هم نمی دهند![]()
سلام
من بالاخره موفق شدم ويندوز رو نصب كنم حالا كه نصب كردم موقع بالا امدن ويندوز فوري ريست مي كنه سيستم به نظر شما ماله چيه ؟
ویروس که نداری ریست می کنی؟؟
اینو تو notepad کپی کن پسوندشم bat بذار سیستم که میاد بالا سریع اجراش کن
reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 1
reg copy HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 1 /f
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run /va /f
(من خودم جواب گرفتم )
So Nice
یه مشکل !
من از یه سی دی ویندوز خوب استفاده کردن ، روی خیلی از سیستمها مشکلی نداشته ، با nlite ویندوز رو هم درست کردم ، هارد شناخت و تونستم پارتیشن نصب رو مشخص کنم ولی
(( هنگام نصب ویندوز ، قبل از اولین ری استارت ارر میده که یک سری فایلهای ویندوز روی سی دی نیست ))
و بعد از ری استارت سیستم همینطور ری استارت میشه در صودتی که باید ادامه ی نصب انجام بشه .
بزرگواری میکنید اگر جواب بدید SOS , SOS , SOS , SOS
سلام دوستان
من به یک مشکل برخوردم...
موقع نصب ویستا همون پیغامی رو که موقع نصب ویندوذ اکس/پی(بدون اضافه کردن درایورها) نشون میده ، نمایش میده...
باید چیکار کنم؟
موقع ریکاور کردن هم همین پیغام رو میده...
قاعدتا اگر سیستم عامل خودش باشه نباید مشکلی باشه ... اگر داری از یک نسخه دیگر استفاده میکنی و هارد رو نمیشناسه ، یک دکمه load drivers داره موقع انتخاب هارد دیسک و پارتیشن ها ، میزنی و بحای این که فایل های چیپست رو به سی دی اضافه کنی ، از روی سی دی یا دی وی دی اونها رو انتخاب میکنی
یعنی نیازی به دانگرید نیست ... موقع نصب اگر هارد شماسایی نشد ، دکمه رو میزنی و خود درایورهایی که برای چیپست گرفتی رو اونجا انتخاب میکنی و می ایستی تا هاردت نمایش داده بشه
![]()
اقا ممنون...ولی یه log از کارهایی رو کردم اینجا میزارم شاید شما بهتر فهمیدین مشکل از کجاست...قاعدتا اگر سیستم عامل خودش باشه نباید مشکلی باشه ... اگر داری از یک نسخه دیگر استفاده میکنی و هارد رو نمیشناسه ، یک دکمه load drivers داره موقع انتخاب هارد دیسک و پارتیشن ها ، میزنی و بحای این که فایل های چیپست رو به سی دی اضافه کنی ، از روی سی دی یا دی وی دی اونها رو انتخاب میکنی
یعنی نیازی به دانگرید نیست ... موقع نصب اگر هارد شماسایی نشد ، دکمه رو میزنی و خود درایورهایی که برای چیپست گرفتی رو اونجا انتخاب میکنی و می ایستی تا هاردت نمایش داده بشه
ببیند همون اول که ویستا کارخونه ای روش نصب بود 2تا درایو داشت:
اولی که ویستا و برنامه ها روش بودن...
دومی هم که همون ریکاوری
بعد من از طریق پاراگون درایو سی رو به دوتا درایو 100گیگی و 123گیگی تبدیل کردم...و بعد از اون ظاهرا چندتا فایل سیستمی رو پاک کرده بود و ویستا بوت نمی شد...منم از طریق ریکاوری ویستا رو برگردوندم..
بعد خواستم 7 رو نصب کنیم ولی به جای اینکه از رو خود ویستا نصب کنم ، از طریق بوت نصب کردم...
ویندوذ خوبی بود ولی درایور 9600 رو نصب نکرده بود من سعی کردم از طریق درایورهای موجود برای ویستااین کار رو کنم ولی نشد...در نتیجه اومدم که ریکاور کنم ولی قبل از اون از طریق پاراگون حدود 40 گیگ از درایو سی رو به درایو دی دادم!...از همینجا بود که مشکلات شروع شد...بعد خواستم ریکاور کنم نشد ، خواستم دوباره ویندوذ7 رو نصب کنم نشد خواستم ویستا دیگه ای رو نصب کن نشد،
تو نصب ویندوذ 7 موقعی که درایو رو انتخاب می کنی بعد پیغام میده...
ولی واسه ریکاوری بعد اذ اینکه ویندوذ لود تموم میشه یا ریست میشه یا همون پیغام صحفه ابی معروفه رو میده...
به نذر من این پاراگون یه کاری کرده که اون پارتیشنهای ویرایش شده رو غیر قابل دسترس کنه واسه ویندوذ
باتشکر نیما
راستی لپتاپ من hp dv5 1135ee هست و دیسک همراه اون نبود...
متاسفانه من اذ هارد ریکاوری نگرفتم..
--------------
این کار رو که شما فرمودید از طریق ویستا و ریکاور اصلا قبل اذ اینکه به اونجا برسیم یا ریست می کنه یا همون پیغام رو میده ولی روی 7 الان دارم تست می کنم..
-----
روی 7 هم هارد رو میشناسه و درایوها رو نمایش میده ولی موقعی که درایو رو انتخاب می کنم بعد یه مدت یه پیغام میده که برنامه ستاپ نمیده فایل مورد نیاذ رو پیدا کنه/یا فایله مشکل داره ...در صورتی که دیسک ویندوذ7 کاملا تمییذه ....
Last edited by Capcom; 14-02-2009 at 13:54.
یک سوال دیگه هم داشتم :
ایا امکان داره پارتیشن ریکاوری ویروس گرفته باشه؟!!
سلام و خسته نباشید . نمیدوم چطوری ازتون تشکر کنم مرسی خیلی ممنون کار من راه افتاد بدون هیچ مشکلی شاید بهتر تشکر و بهتر پاداش زمانی واسه شما ها نوشته میشه که یکی مثل من ها بعد از نصب ویندوز یه لبخند رو لبامو میشینه . دستتون درد نکنه .
من یه دونه سونی مدل fw170j داشتم که با برنامه که دوست عزیزام توی پست 263 گذاشت بود کارم راه افتاد .دمتون گرممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)