داریوش باید رفته باشه.
داریوش باید رفته باشه.
بابا بیخیال!!!جدی نگیر
من که اصلا هیچ مدرکی واسه نظام وظیفه ندارم ولی نگران هم نیستم.نه دفترچه اعزام دارم نه اشتغال به تحصیل.
چون خود دانشگاه واسه تعیین وضعیت اقدام می کنه.به من که رفتم آموزش پیام نور اینطوری گفتن.طرف بخشنامه رو برداشت و از روی بخشنامه گفت که اینطوریه.تو هم اگه برگه معافیت نداری به دانشگاه بگو خودشون با دانشگاه قبلیت مکاتبه می کنن یا یه نامه می دن که دانشگاه قبلی مجبور باشه حداقل یه کپی بهت بده.ولی من اصلا هیچ موقع نشنیدم اصلا این برگه معافیت تحصیلی که الان دست دانشگاهته لازم باشه.دوستای خودم کاردانی به کارشناسی می خونن فقط از دانشگاه قبلی مدرک کاردانی گرفتن و ثبت نام کردن.اگر هم نیازی به این قضیه باشه که تو واقعا تا فلان تاریخ توی دانشگاه قبلیت درس می خوندی یه نامه اشتغال به تحصیل بگیری که تا تاریخ x توی این دانشگاه مشغول به تحصیل بوده بسه.2 روز پیش هم دانشگاه آزاد رفته بودیم ثبت نام دوستم ازشون پرسیدم اگه کسی بیاد و مدرک واسه نظام وظیفه نداشته باشه تکلیف چیه؟!بخشنامه رو بهم داد از رو بخشنامه خودم خوندم فارغ التحصیل های 30/11 به بعد مشکلی برای ثبت نام ندارن.فقط یه تاییدیه از دانشگاهت باشه که نشون بده 30/11 درستو تموم کردی.تو هم اگه هنوز اونطرف درس می خونی یا بعد از این تاریخ در اومدی جزو همین بخشنامه ای.
البته چیزهایی که گفتم زمانی تایید می شه که موقع کنکور (25 مرداد) حالا هر طوری که حساب کنی (4 ماه بعد از انصراف،6 ماه فرجه بعد از کاردانی،اشتغال به تحصیل،داشتن اعزام به خدمت بدون غیبت) غیبت نداشته باشی.اگه داری که اصلا ثبت نام هم نرو!می گیرن اعزامت می کنن!!!!!![]()
نه من هنوز آزاد دانشجو هستم. برگه اشتغال به تحصیل هم گرفتم.روش نوشته تا 78/11/30 اعتبار داره.
حالا نمیدونم دیگه چه جوریاس
از کمکتون ممنونم
دوست من مگه شما در دانشگاه ازاد درس نمیخونی پس نتیجتا شما معاف از سربازی هستی
و با گواهی اشتغال به تحصیل نباید به دردسر بیافتی
همون مدرک رو ببر انشالله که مشکل بر نمیخوری
من هم گرفتم دارم برای بهمن میخونم ببینم میتونم بهمن ماه وارد دانشگاه فراگیر پیام نور بشم یا نه البته نمیدونم ایا تا اون زمان بتونم معافیت بگیرم یا نه!!!!!!!!!!!1
من که امروز رفتم ولی هیچ کس واسه ثبت نام اونجا نبود و مثل قبرستون خلوت بود ازشون پرسیدم گفتن 25 ام ثبت نام می کنیم و لیستتون نیومده فقط همین برید 5 روز دیگه بیایید !!!!!!!!
ما که 100 کیلومتر راه رفتیم 100کیلومترم برگشتیم ؛ شما چطور ؟
ثبت نام که 23 مهر هست امروز 20 ام هست
واسه فامیلی الف از 20 ام بود دیگه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Maxis; 11-10-2008 at 20:06.
آآآآآآآآآآآی!!!
برید کنار طرفم نیاید که کار دسته خودم و خودتون میدم بد!!!
ای لعنت به کسی که اسمه این داشنگاه رو آموزش از راهه دور گزاشت
اینا تو همین نزدیکش هم موندن!
واقعا شوته دانشگاه!
نه پوشه دارن نه فتوکپی نه حتی منگنه!!!
واقعا اگه پول نداده بیودم واسش نمیرفتم اصلا
اینقد اونجا هم فحش دادم و داد زدم سرشون خودمم ترکیدم!
بابا اینا دانشجو ندیدن! مدارک رو دادم دسته یکیشون داره دوره اتاق ماراتن میدویه!!!
اینقد هم اینور اونور فرستادنم ( چون تو دانشگاهشون بوق هم پیدا نمیشه) ترکیدم
بی خانمان جان کارت در اومده!
اینا تو سایت هیچی نگفتن! گندش در نیاد وگرنه کلی چیز میخوان که تازه اونجا میگن
علاوه بر اونها:
باید برید پست تاییدیه تحصیلی بگیرید
باید زورکی!!! 160.000 تومن پوله دو واحده کشککی ICDL رو بدید (البته تا 4 ترمه اول)
همین طوری را به راه پوله الکی میگیرن برای کارها
دیگه ماشالله تویله هم از اینجا بیشتر نظم داره!
کامپیوتر رو گزاشتن جای ویترین تو ورق ها باید 1 ساعت بگردن تازه اسمتون رو پیدا کنن یا نه
دوباره 3 ساعته دیگه هم سره چک کردنه مدارک طول میدن
سره هیچی من از ساعت 11 تا 15:30 اونجا معطل بودم
آخرم یکی گفت برو دادگستری!!! مهر کن اشتغال به تحصیل نظام وظیفه رو
یکی دیگه گفت نمیتونی
یکی دیگه گفت برو فردا بیا!!!
یکی دیگه هم هی گیر داده بود اصله مدارک رو باید بیاری (حالا من هی به این زبون نفهم میگم بابا من 4 سال پیش دانشگاه آزاد قبول شدم نمیتونم از اونا بگیرم بیام بدم به شما که)
آخر با هزار داد و بیداد به زور رفتم پیشه مثلا رییسشون و بعد از 2 ساعت تعریفه داشتان لیلی و مجنون و هپه ی انگول و ... گفت مدارک مشکلی نداره!!! و فقط تا 24 ام با اشتغال به تحصیل مدارک رو بیار
واقعا که هیچ حساب کتابی ندارن و خودشون هم تو شیش و پنجن بد!
خلاصه به حرف های هیچ کدوم حتی رییس دانشگاه اعتماد نکنید!
تازه از اینا بگزریم!
میدونید برای چی مشروط شدم؟
سره اشتباهه دستگاه یا این نوابغ study skills که جزوه درس های تخصصیم هست رو زده سفید! در حالی که حداقل 16 تا از 20 تا رو زدم
یعنی ممکن بوده حتی با این ترازم نه تنها مشروط نشم هم این درس رو پاس کنم حتی تهران هم قبول شم!
اینا هم که هی گفتن برو دانشگاه اصلی
فردا که کلاس دارم نمیرسم
پس فردا میرم خرشون رو میچسبم
واقعا که به هیچ چیزی اعتقاد ندارن اینا
Amorphis\1994 - Tales From A Thousand Lakes\09___TO_FATHERS_CABIN.MP3
Cradle Of Filth\2000 - Midian\07-Creatures That Kissed In Cold.mp3
Last edited by DaRiOuShJh; 11-10-2008 at 22:32.
بالاخره شما 24 ام میری واسه ثبت نام ؟ این که می گی نمره تخصصی ت رو سفید زدن - مگه کارنامه میدن موقع ثبت نام !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)