رفقا فلش من مشکل پیدا کرده
مرتب هربار که وصلش میکنم به سیستم ازم میخواد فرمتش کنم،بعد فرمت،باز که به سیستم وصلش میکنم میگه فرمت میخواد!
چیکارش کنم؟
رفقا فلش من مشکل پیدا کرده
مرتب هربار که وصلش میکنم به سیستم ازم میخواد فرمتش کنم،بعد فرمت،باز که به سیستم وصلش میکنم میگه فرمت میخواد!
چیکارش کنم؟
فلش رو اسکن ویروس بکنید درست نشد فلش رو به سیستم وصل کردین یک عکس از disk managment سیستم بدین
سلام خدمت دوستان
من مموری گوشیم 4 گیگابایت حجمش هست اما از دیروز تا حالا حجمش شده 3 مگابایت ینی بیشتر از فایل 3 مگابایتی نمیشه بریزی روش حتی چند بار هم فورمت کردم باز هم مشکل پابرجاست لطفا راهنمایی کنید![]()
ﺳﻼﻡ ﻣﺸﮑﻞ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ یه فﻠﺶ 4 ﮔﯿﮓ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﻣﺎﺭﮐﺶ ﻫﻢ ﮐﯿﻨﮕﺴﺘﻮﻧﻪ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﻢ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﻭ ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﮐﻤﯽ ﻧﯿﻢ ﺳﻮﺯ ﻫﺴﺘﺶ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻡ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﭼﻪ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭی برﺍﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﺷﺪﻧﺶ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ یعنی در درجه ی اول می خوام اطلاعاتم برگرده و در درجه ی دوم می خوام نیم سوز بودنش درست بشه
سلام من فلش ترنسند دارم که اول پیم میده فرمت کنید یعد نمیشه اونو فرمت کرد پیام زیر میاد.
windows was unable to complete the format.
با نرم افزار paragon partion پارتیشن فلش رو پاک کنید بعد از تو disk managment پارتیشن فلش رو ایجاد کنید و فرمت سریع کنید
نشد با نرم افزار hdd low level format tools فلش رو فرمت سطح پایین بکنید درست نشد با نرم افزار مخصوص خود فلش فلش رو فرمت کنید و با نرم افزار online recovery هم یک تست برای تعمیر فلش انجام بدین
با نرم افزارهای مختاف برای فرمت فلش مثل hp usb dik یا ... هم تست کنید
امتحان کردم نشد. یه کم باهاش ور رفتم حالا دیگه اون پیام نمیده . بجاش میگه Please insert a disk into Removable Disk فک کنم بدتر تو بدتر شد.
بعد از استفاده از online recovery اینطوری شد ؟
نه.بعد از اینکه با یه دوجین نرم افزار رو فلش کار کردم اینطوری شد.
Paragon Partition Manager™ 12 Home Special Edition
Hard Drive Inspector
Hard Disk Low Level Format Tool
MiniTool Partition Wizard Professional Edition
EASEUS Partition Master 9.1.1 Professional Edition
Acronis Disk Director 11 Home
و ...
قبل از اون با HP USB Disk Storage Format Tool خواستم فرمت کنم که باز هم نشد. قبلا حجم فلش رو مینوشت اما الان نه (عکس زیر)
عکس از قسمت Disk Management
Last edited by mohsen0000000000; 16-08-2013 at 23:31.
طبق این عکس فریم ویر فلش پریده ببینید با نرم افزار online recovery میتونید فلش رو درست کنید یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)