سلام Gilopa جاننوشته شده توسط Gilopa
بابا ميدوني اين تاپيك از كي تا حالا برقراره![]()
بالاي چندين ماه هستش عزيز
يخورده بيشتر به ما سر بزن![]()
موفق باشيد
يا حق
سلام Gilopa جاننوشته شده توسط Gilopa
بابا ميدوني اين تاپيك از كي تا حالا برقراره![]()
بالاي چندين ماه هستش عزيز
يخورده بيشتر به ما سر بزن![]()
موفق باشيد
يا حق
آرش جان من شرمندتم بخدا میدونم کم لطفی کردم ولی باور کن من همینطوریش خیلی دیر به دیر میام.اصلا موضوع میدونی چیه از شانس گندم تازگیها همش موقهایی که نیستم تاپیکهای قشنگ باز میشند
راستی دوست دارم نظرت رو در مورد طرح امضام که همین امروز درست کردم بدونم.
بخشيد امين جان خيلي دير شد شرمندتم بدقولي شد
![]()
در ضمن نينيش جان كار شما هم اخراشهچند تا ديگه از بروبچ هم منتظر باشن
ببخشيد ممكنه يك كم طول بكشه
![]()
زحمتش زياده ولي تا باشه از اين طور زحمتا![]()
![]()
![]()
سلام دوست مننوشته شده توسط Gilopa
راستش نميدونم اينو كه دارم مينويسم اينقدر وقت داشته باشي كه بياي بخوني يا نه![]()
گرچه كوچيكترا معمولا نظر ندن بهتره ولي خب چون نظرم رو خواسته بودي چشم![]()
1- بك گراند كه عاليه ( كه فكر كنم يه تصوير مجزا و از قبل ساخته شده باشه )
2- تصاوير هفت سين هم خوبه ولي يه خورده بد چيده شدند يا اگر ميتونستي يه سفره درست كني خيلي خوب بود و يه تصوير آينه هم ميذاشتي و اسم سايت پي 30 ورد رو تو اون آينه مينداختي يا اصلا كف سفره مينوشتي كه اين نكته رو برسونه كه سفره هفت سين امسال ( من يكي حداقلش خودم رو ميگم ) سايت پي سي ورد هستش![]()
و بعد يه نوشته مثلا يا مقلب القللوب والبصار.... رو با نرم افزارهاي نستعليق نويسي مينوشتي
3-استفاده از نام مبارك حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) هم در جايي از تصوير به منظور مصادف بودن اربعين و عيد باستاني نوروز و گرامي داشتن ياد و خاطره آن بزرگوار بد نبود و اتفافا معني خاصي هم به تصوير ميداد
البته اگر بخواي اون كارا رو انجام بدي تصويرت بايد بزرگتر باشه
اگر هم نخواي كاراي بالا را انجام بدي حداقل كادر سفيد رنگ دور تنگ ماهي رو هم حذف كن تابلو شده
يه چيز ديگه اسم سايت رو همينجور خشك و خالي نذار چون يكم غير طبيعي به نظر ميرسه اگر بتوني مثل استامپ باشه ( مهر ) و به صورت مورب روي يه گوشه قرار بده
ببخشيد دوست من بي ادبي كردم ( شرمنده كوچيكترا همينن ديگه نميشه كاريش كرد )![]()
موفق باشيد
يا حق
Last edited by arash_irani; 17-03-2006 at 10:16.
Saer جان خیلی ممنو خیلی عالی شده بابا ایول
راستی Suse جان من این عکس رو آپلود کردم دیده میشه ولی مشکل از ISP ها هست که Tinypic.com رو فیلتر کردن
سلام آرش جون من خيلي وقت پيش يه حالي به آواتورشما داده بودمنوشته شده توسط Arashi
به آواتور من هم گير بدين......حال ميده.
آرش جان ممنون از اینکه ایرادات رو گفتی ما کوچیکتر از این حرفا هستیم نه شمانوشته شده توسط arash_irani
![]()
در مورد سفره من میخواستم این کار رو بکنم ولی گفتم اگه هم سفره بذارم هم با اربعین ادغام کنم یکم بزرگ در میاد که زیاد جالب نیست چون حجم صفحه رو پر میکنه بیش از اندازه.
خلاصه ممنون از حرفات.یه طرح دیگه اگه بشه میذارم فقط به خاطر روی ماه تو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)