سلام.
تو سایت HTC فکر میکنم بصورت رسمی اومده و در کنار هر رامی که معرفی میشه یک داکیومنت برای راهنمایی هم داره میتونید بگیرید و انجام بدید اگر نتونستید بگید براتون پیدا کنم لینک بزارم.![]()
سلام.
تو سایت HTC فکر میکنم بصورت رسمی اومده و در کنار هر رامی که معرفی میشه یک داکیومنت برای راهنمایی هم داره میتونید بگیرید و انجام بدید اگر نتونستید بگید براتون پیدا کنم لینک بزارم.![]()
اقا من چیزی پیدا نکردم
اگه ممکنه خودت به فارسی توضیح بده!
با تشکر
سلام.
از اینجا میتونید بگیرید.انواع رام 6,5 واسه دایموند.ضمن اینکه من یک مقداری که وقت شد و ریویو ها رو خوندم زیاد استیبل بنظر نمیرسن این رامها و هر کدوم مزایا و معایبی دارن.
اگر بخوای من بخونم و پیشنهاد بدم یکم وقت میبره چون اینروزا یکم سرم شلوغه ضمن اینکه من دایموند رو ندارم که خودم تست کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.
کلیه راهنمایی ها و مسایل مربوط و رامهای 6,5 موجود:
ضمنا" رام رسمی از طرف HTC معرفی نشده بود.(یا لااقل من پیدا نکردم.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با تسکر
این Radio چیه؟ من یکیشو نصب کردم شبکم پرید مجبور شدم گوشی رو فرمت کنم!
اگه یه راهنمایی بکنین ک کدومشو نصب کنم (برای دیاموند)؟
اگه یه رام درست حسابی توپ که سرعت نگیره و روان با باشه معرفی کنین متشکر میشم
سلام . لطفا یکی برنامه activesynce برای ویندوز 7 بهم بده . کارم خیلی گیره . هرچی لینک بود امتحان کردم ولی بازم نشد . . . .
برنامه های مایکروسافت رو از سایت اصلی میتونید بگیرید![]()
به این ادرس مراجعه کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستا
یه برنامه بلک لیست میخام که هم شماره رو تکی بلک کنه و هم گروهی
ممنون![]()
inesoft phone این کار رو میتونه واستون انجام بده.. تو همین فروم هم چند بار معرفی شده.
یا علی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)