تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 79 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 782

نام تاپيک: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    پلتفرم بهتر و قویتریه نسبت به ترکیب HTML و JS برای همین من این حرف رو که SL فقط بدرد بنر و کلیپ تصویری می‌خوره اصلاً قبول ندارم،
    بله، احتمالاً من هم با شما موافق هستم که SL پلتفرم قوی است و شاید ساده تر از HTML+JS بتواند کار یکپارچه تمیزی ارائه دهد.

ولی عرض کردم به دلایل مختلف ... (که آنجا ذکر نشد)
    از جمله این دلایل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
    - بخش های ساخته شده با SL یا Flash خارج از دید موتور سرچ ها قرار میگیرند.
    وقتی شما محتوایی HTML داشته باشید، موتور سرچ ها بسیار ساده میتوانند این محتوا را پویش و شاخص گذاری و ذخیره کنند و این بسیار بسیار مهم است.
    سایتی که محتویاتش از موتور سرچ ها قابل دستیابی نباشد، سایت موفقی نخواهد بود.
    این بحث آنقدر مهم است که حتماً میدانید شاخه مباحث طولانی SEO فقط مختص بهینه سازی سایت برای موتورسرچ ها است و...

- پشتیبانی SL خیلی محدود به ویندوز است.
    ما میتوانیم برنامه ای بسازیم و بگوییم فقط مختص فلان سیستم عامل است ولی نمیتوانیم سایتی بسازیم و بگویم فقط با فلان سیستم عامل یا مرورگر (IE,FF) وارد وب سایت ما بشوید! یک وب سایت باید بازدید کنندگان انواع مرورگرها و سیستم عامل ها را بپذیرد.
    شاید در ایران خودمان که همیشه اوج بهترین محصولات و ویرایش های نرم افزارها را استفاده میکنیم، کمتر از Win7 آنهم Ultimate قابل قبول نباشد(!!!) ولی در دنیا مشتغات سیستم عامل های رایگان یا ارزان تر خیلی رشد داشته اند و...

- در دنیای امروز وسائل و تجهیزات قابل حمل هم مدام دارند مهمتر میشوند.
    از ارگانایزرهای ساده تا تلفن های همراه، همراه ما هستند. (حتی کنسول های بازی هم به اینترنت وصل میشوند)
    شاید در ایران وضعیت بد اینترنت این مباحث خیلی مهم نباشد ولی چیزی است که در دنیا بشدت وجود دارد و در ایران هم اگر وضع اینترنت بهتر شود، حتماً جهشی خواهیم داشت.
    اغلب سایت های مهم وب سایتی مختصل رزولیشن پایین این وسائل دارند، (ضمن اینکه گوشی های یکم بالاتر به راحتی ابعاد 400*800 را پشتیبانی میکنند.)

در کل اگر شالوده یک سایت روی SL یا حتی Flash (که قدمت بیشتری دارد باشد) هیچ اعتبار و تضمینی برای اجرا در این وسائل هوشمند همراه ندارد.
    (لازم بذکر است که درصد کمی از بازار این وسائل در اختیار مایکروسافت است)
    ...

=====

حالا شاید برخی نخواهند از محصولات مایکروسافت مثل SL استفاده کنند ولی دقیقاً به همین دلایل است که قسمت های اصلی سایت های بزرگ از Flash قدیمی (قدیمی از بابت اینکه در سیستم های متنوع بسیار زیادی پشتیبانی میشود) هم استفاده نکرده اند.
    مثل ایمیل های یاهو و گوگل و هات میل و فیس بوک، فلیکر یا حتی یوتیوپ!
    یوتوپ هم فقط برای نمایش نهایی فیلم که فقدان توانایی مشابه ای در HTML بوده از Flash استفاده کرده و شما همچنان در جستجو و نمایش ویدئو های شبیه یک مورد و... HTML و JS و Ajax و... استفاده شده.

هات میل خود مایکروسافت هم فقط در صورت نصب بودن SL از ان برای آپلود پیشرفته فایلهای اتچ استفاده کرده! (که باز هم پشتیبانی ضعیف HTML بوده که باید برای آپلود پیشرفته و همزمان و درصد و... کدهای پیچیده JS و Ajax و... نوشت)

مایکروسافتی که در WP7 همه را مجبور کرده از SL برای برنامه نویسی استفاده کنند و خودش هم چنین کرده، (حتی پشتیبانی کدنویسی WM6 را از VS2010 حذف کرده تا بنظر شخصی من در حد نهایت برنامه نویسی ویندوز موبایل را به سمت SL ببرد.)
    اما در مباحث سایتی، خودش کمترین استفاده را از SL و Flash در سایت اصلی و سایت های وابسته اش کرده. (فقط در گوشه و کنار و در حد تبلیغ و بنر از SL و Flash استفاده کرده)
    =====

شالوده صفحات Web بر HTML است.
    در واقع اجبار پشتیبانی از SL و Flash و هرنوع ActiveX دیگر در پروتکل های سازمان W3C برای یک برنامه کلاینت وب ذکر نشده است!

مردم از برنامه دسکتاپی انتظار دارند که Setup ای شود و بعد راحت کار کند ولی یک وب سایت باید بتواند تا حد امکان و تا جایی که مقدور است، خدمات و سرویس های اصلی خود را فقط با وجود پشتیبانی HTML یک کلاینت متقاضی به آن ارائه دهد.

شب خوش.
    Last edited by _H2_; 20-09-2011 at 23:44.

2. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    نسخه پیش نمایش Win8 را دانلود کردم.
    به ان بدی ها (از نظر مشکلات برنامه نویسی) هم که شخصاً فکر میکردم نیست.
    مرز برنامه های Metro مشخص است و در محیط عادی اجرا نمیشوند و برنامه های عادی هم در Metro اجرا نمیشوند.

ولی بحرحال برنامه های قدیمی کما فی السابق میتواند در محیط آشنای عادی ویندوز اجرا شوند.
    موفق باشید.

4. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

منم خیلی وقته دانلود کردم منتهی الان یه هفته هست که گیر یه دی وی دی 8 گیگ هستم تا نصبش کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام یکی لطف کنه به من بگه چطور می تونم توی c# و sql مجموع داده های یک ستون رو از مجموع داده های یک ستون دیگر کم کنم

داره خودمونی میشه Mr Mohabat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    نمیدونم اما فکر نکنم sql عملیات جمو تفریق ر هم انجام بده
    فکرکنم باید داده هارو از sql بگیرید و با کدهای C# این کار رو بکنید

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون بله همین هدف رو دارم منتها می دونم که با کمک sql هم میشه
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select sum(bes - bed) as tah from javad ",objeconnection);
    من این دستور رو نوشتم حالا می خوام هم اجرا شه هم توی یه textbox نمایش داده بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون بله همین هدف رو دارم منتها می دونم که با کمک sql هم میشه
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select sum(bes - bed) as tah from javad ",objeconnection);
    من این دستور رو نوشتم حالا می خوام هم اجرا شه هم توی یه textbox نمایش داده بشه

داره خودمونی میشه shetmobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی پیدا کردم وقتی توی ++c بعد از ساختن پروژه روی build solution کلیک میکنم این ارور میاد:

general error c1010070: Failed to load and parse the manifest. The system cannot find the file specified.

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی پیدا کردم وقتی توی ++c بعد از ساختن پروژه روی build solution کلیک میکنم این ارور میاد:

general error c1010070: Failed to load and parse the manifest. The system cannot find the file specified.
    سلام خطای مورد نظر شما میگه که فایلی رو نمیتونه پیدا و لود کنه.
    لطفاً dll ها و refrence ها رو بررسی کنید.
    موفق باشید.

12. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shetmobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام خطای مورد نظر شما میگه که فایلی رو نمیتونه پیدا و لود کنه.
    لطفاً dll ها و refrence ها رو بررسی کنید.
    موفق باشید.
    خوب چه جوری بررسی کنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •