هر چه نسخه Nero بالاتر مي رود قويتر مي شود شايد خواسته يا ناخواسته مي شكند
من يادمه وقتي Nero 6 آمد خيلي قويتر از 5 بود و بعضي از CD ها را كه قفل داشت را شكست البته قفلهاي معمولي بودند فكر كنم
هر چه نسخه Nero بالاتر مي رود قويتر مي شود شايد خواسته يا ناخواسته مي شكند
من يادمه وقتي Nero 6 آمد خيلي قويتر از 5 بود و بعضي از CD ها را كه قفل داشت را شكست البته قفلهاي معمولي بودند فكر كنم
سلام من از nero 8 استفاده می کنم-می خواستم از nero vision 5 استفاده کنم برای ساخت دیویدی که در هنگام رایت پروژه این خطا رو داد
you can chooce to enhance your current nero applications now by purchasing the DVD-video multi channel plug in or by upgrading to the latest version of nero 8
1-اين پيغام چه ميگويد
راه حل چيست با تشکر.
من میخوام دی وی دی رایت کنم دیسک خالی چند تا هم تست کردم مینویسه در دیسک شما فقط 2900 مگ خالی هست مشکل از کجاست؟
سلام وقتی میخوام NERO VISION رو باز کنم یه ارور با این متن میده کسی میدونه دلیلش چیه؟
Unable to load licensing sub system.please re-install the application
یه بار uninstall کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد ممنون
به Nero يك سريال ديگه بده
1K22-1867-0795-66M4-5221-7487-K504
ببين درست مي شود
naeemtop] روي يك سيستمه ديگه DVD RW رايترت را چك كن
Last edited by Lord_theOne; 08-08-2008 at 13:56.
سلام من تازه دي وي دي رايتر خريدم و چند تا مشكل با رايت كردن دارم يكي يكي ميگم شما هم هر شماره اي رو كه بلديد بهم بگيد
پيشاپيش تشكر ميكنم
1.چجوري يه فايل ايميج رو روي دي وي دي رايت كنم جوري كه تهش باز باشه و بعدا بتونم چند تا فايل ديگه هم بهش اضافه كنم؟
2.چجوري يه فيلم دي وي دي رو روي يه دي وي دي رايت كنم من يه دي وي دي رايتر دارم و يه سي دي رام
3.چجوري با نرو ايميج بگيرم .من تنها از نرو6 و wizardرايت كردن خود ويندوزم براي رايت كردن استفاده ميكنم
4.ايا اگه براي رايت از خود ويزارد ويندوز استفاده كنم ته سي دي بسته ميشه؟چي كار كنم كه بسته نشه؟
5.ايا اگه يه فايل ايميج رو به صورت ديتا رايت كنيم اتفاقي ميافته و فرقي ميكنه
خيلي سواله! ! !
1- فايل ايميج رو ميتوني بريزي ( ايميج DVD رو مثل ايميج cd رايت ميكنن ديگه! ) ولي فكر نكنم بشه ته DVD رو مثل CD باز گذاشت! ( البته من زياد دنبالش رو نگرفتم )
2- ميتوني ايميج بگيري بعد از همون ايميج رايت بگيري! به همين راحتي!
3- توي يه شكل مونده به آخر ! برو ماوس رو بگير روش بعد از پايين ميتوني كپي CD رو انتخاب كني! اول منبع اصليت رو انتخاب ميكني بعد تيك گزينه Image Recorder رو ميزني بجاي CD-ROM! به همين راحتي!
4- خير - بطور معمول ويندوز ته سي دي رو باز ميزاره!
5- اگه بصورت ديتا رايت كني! باز هم بايد بريزيش روي هارد و از اون استفاده كني! با استفاده از نرم افزارهاي شبيه ساز! مثل Virtual Clone Drive ! پس عملاً كار درستي نيست! مگر اينكه چند ايميج رو بخواي بايگاني كني! و CDهات حروم نشن!
فكر كنم كافي باشه!
اگه امري بود در خدمتيم!
مرسی در باره سوال دو باید بگم هی ارورمیده .الان یادم نیست چه اروری میده
درباره سوال یک هم هنوز به جواب نرسیدم اگه میشه دوستان کمک کنن
سلام من از nero 8 استفاده می کنم-می خواستم از nero vision 5 استفاده کنم برای ساخت دیویدی که در هنگام رایت پروژه این خطا رو داد
you can chooce to enhance your current nero applications now by purchasing the DVD-video multi channel plug in or by upgrading to the latest version of nero 8
1-اين پيغام چه ميگويد
راه حل چيست با تشکر.
سلام خسته نباشید
چگونه می شه یک سی دی را به صورت وی سی دی رایت کرد که قابلیت پخش در وی سی دی داشته باشد و در کنارش حجمی از دیتا خودمان هم داخل سی دی باشد.
منظورم اینه که میخام یه سری عکس یا mp3 یا فایل ورد را داخل سی دی بریزم که وی سی دی شده است. چون نرو فاینالایز می کنه نمی دونم چی کارکنم. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)