سلام.
منم یه جایی گیر کردم همو نجا که با کارلینا مبارزه می کنه بعد دمو نشون میده و بعد دمو داهاکا دنبالم میکنه.الان داهاکا رو رد کردم ولی اونجا گیر کردم نمیدونم کجا برم.ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.
منم یه جایی گیر کردم همو نجا که با کارلینا مبارزه می کنه بعد دمو نشون میده و بعد دمو داهاکا دنبالم میکنه.الان داهاکا رو رد کردم ولی اونجا گیر کردم نمیدونم کجا برم.ممنون میشم راهنمایی کنید
من يه شمشير از اين دختره گرفتم ولي يه جا بايد ديوار خراب كني نميشهيكي كمك كنه
اگه منظورتون اینه که تو آرامگاه زیر زمینی گیر کردین ... باید باید 3 مسیر رو طی کنید تا به ترتیب به 3 قبر عمودی برسید و اونا رو به رو به سمت خاصی(ستون سنگی مانند) بکشید
تا مقبره وسط آرامگاه آروم آروم بالا بیاد... حین پیدا کردن مقبره ها داهاکا شما رو دنبال میکنه که باید از دستش فرار کنید... و آخر از مقبره وسط آرامگاه بالا برید.
باید بری روی تخت پادشاهی و دیوار رو خراب کنی.
ممنوم هوس جان اونجا رو رد کردم.حالا scorpion sword رو گرفتم اونجام نمی دونم راه کجاست
هیچ کدوم از درها باز نیستو باز نمیشه.من چیکار کنم؟
سلام بر همه
من در یه جای بازی گیر کردم: بعد از کشتن دشمنان از ستونها بالا میرم یه دشمن دیگه رو روی تراس میکشم وارد اتاقی میشم که تیغ های در حال کردش جلوی کودال در حال چرخش هستن و کودال پر تیغه هر کاری میکنم رد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
دوست من شما یه عکس از اون مرحله بزار .سلام بر همه
من در یه جای بازی گیر کردم: بعد از کشتن دشمنان از ستونها بالا میرم یه دشمن دیگه رو روی تراس میکشم وارد اتاقی میشم که تیغ های در حال کردش جلوی کودال در حال چرخش هستن و کودال پر تیغه هر کاری میکنم رد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اینطوری اصلا نمیشه راهنمایی کرد .
کلی از این مراحل داره !
اتفاقا اونجا یکی از درها باز میشه بعد از اینکه دشمنها حمله میکنند...
وقتی اون راه ادامه میدید به یک راه بسته میخورید که باید با شمشیر بازش کنید.
دوست عزیز! شما کجای بازی رو میگید؟ ... عکس از جایی که گیر کردین (و قبل از اون) بزارید.
سلام
در باز نمی شد بازی رو از اول نصب کردم درست شد
من با ps2 بازی میکنم به جایی رسیدم که باید زنه لباس قرمزه رو بکشم میکشمش بعد کاخ فرو میریزه و بعدش هم بر میگرده به ایسلند همون جایی که اول بازی میره چیکار باید بکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)