تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 122 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1215

نام تاپيک: »» كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزارهای بازيابي اطلاعات

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

3 خيلي زيادن...

[QUOTE=alaodin1;858523]ya30n جان
    فایل آموزش اول تاپیک را با دقت بخوان شما با دقت به صورت دستی دنبال فولدر مورد نظرت بگرد من الان getdata روی سیستمم نصب نیست ولی به نظر من شما اگر از وژن ابتدای تاپیک استفاده کنی بهتراست چون آموزش کامل آن را داده ام ورژن جدید تفاوت کمی با ورژنهای قدیمی دارد ولی من به شخصه ورژن قدیمی را ترجیح میدهم چون ورژنهای جدید خوب کرک نشده اند و بعضی از قابلیتهای ورژن قدیمی را ندارند.

سلام
    مرسي دوست عزيز
    ميدوني من وقتي سرچ كردم و تمام فايل ها رو پيدا كرد پوشه اصلي مثلا پوشه music يا game پيدا نشد و حدود
    1000 تا شايدم بيشتر پوشه در سمت چپ ظاهر شد كه اسم هاي عجيب غريبي داشتند مثل 2ac..... اين طور اسم هايي!!!
    وگرنه ميتونستم همون فايل ها رو تو پي سي كپي كنم.همونطور كه گفتم تعداد فايل هايي كه پيدا شد هم واقعا زياد بود و اگه بخوام يكي يكي بگردم خيلي وقت ميبره...
    راستي من برنامه اي كه خودت آپلود كرده بودي رو دانلود كردم براي سيستم ntfs

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ya30n جان
    اینطور که شما میگویید 1- روی اطلاعات قبلی اطلاعات جدید ریخته اید 2- یا اینکه فرمت هارد را عوض کرده اید3- یا هارد خود را fdisk کرده اید خیلی ساده بگم در مواقعی که در فولدرها ی بازیابی شده با نام اصلی خود متفاوت باشند درصد بازیابی کاهش پیدا میکند ولی باز هم می توان فایلهای زیادی را بازیابی کرد .
    در ضمن شما وقتی فایلی را بازیابی کردید و مطمئن شدی که فایل مورد نظر شما است آن را در هارد کپی کن
    هرگز تمامی فایلها را کپی نکن زیرا فقط باعث حجیم شدن اطلاعات درایو خود میشوی
    در زمان بازیابی هرگز فایلهای بازیابی شده را روی درایوی که در حال بازیابی آن هستی نریز.
    بد نیست گزینه سایز و حجم فایل در جستجو را هم امتحان کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

مرسي عزيز
    ديشب بصورت دستي سرچ كردم تونستم فايل هاي دلخواه رو برگردونم.
    كمي وقت گير بود ولي مي ارزيد
    دستت درد نكنه
    يا حق

داره خودمونی میشه ali_h_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز . الان که دارم این متن رو مینویسم از عصبانیت چاقو بهم بزنی خونم در نمیاد . دو بار این لینکی رو که داده بودی دانلود کردم یعنی فکرشو بکن با اینترنت دایال آپ حدود 68 مگ دانلود کردم دفعه اول گفتم شاید تو دانلود مشکلی پیش اومده دوباره دانلود کردم ولی باز هم وقتی دانلود تموم شد و روی فایل دانلود شده کلیک کردم مثل دفعه قبل فقط به مدت دو ثانیه یه صفحه مثل صفجه داس باز شد و بسته شد و هیچ اتفاق دیگه ای نیافتاد . هر چند تقصیر شما هم نیست چون نوشتی خودت چک نکردی ولی اگه ممکنه کمک کن تا از این عصبانیت در بیام . واقعا به این برنامه نیاز فوری فوری فوری دارم . کمکم کنید .

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز . الان که دارم این متن رو مینویسم از عصبانیت چاقو بهم بزنی خونم در نمیاد . دو بار این لینکی رو که داده بودی دانلود کردم یعنی فکرشو بکن با اینترنت دایال آپ حدود 68 مگ دانلود کردم دفعه اول گفتم شاید تو دانلود مشکلی پیش اومده دوباره دانلود کردم ولی باز هم وقتی دانلود تموم شد و روی فایل دانلود شده کلیک کردم مثل دفعه قبل فقط به مدت دو ثانیه یه صفحه مثل صفجه داس باز شد و بسته شد و هیچ اتفاق دیگه ای نیافتاد . هر چند تقصیر شما هم نیست چون نوشتی خودت چک نکردی ولی اگه ممکنه کمک کن تا از این عصبانیت در بیام . واقعا به این برنامه نیاز فوری فوری فوری دارم . کمکم کنید .
    دوست عزیز پسورد این فایل را چک میکنی شاید پسورد را اشتباه می زنی یا به احتمال قوی فایل ناقص دانلود شده شما سعی کن از دانلود منیجر استفاده کنی ولی برای اینکه خیالتو راحت کنی این سی دی نرم افزار Ontrack EasyRecovery Professional را تهیه کن گمان نکنم قیمتی داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض ورو خدا کمک ... هاردم پرید

دوستان سلام...
    اقا من اولین باره تو این سایت از شما کمک میخوام.... کمکم کنید ....
    آقا من به هزار زور یه لینوکس پارسیکس با حجم 700 مگابایت دانلود کردم .... طی یه اشتباه فاحش و بچه گانه یکی از درایو هام دلیت شد.... البته موقع نصب ویندوز دلیتش کردم .... حالا اطلاعاتی که تو اون درایو بوده واسم خیلی حیاتی مخصوصا لینوکسی که به هزار زور دانلود کرده بودم .... دوستان اگر راهی هست که خودشون استفاده کرده باشن و نتیجه داده باشه محبت کنید من رو هم راهنمایی کنید با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

خوب باید از برنامه های recovery استفاده کنی دیگه .همشون رو امتحان کن ببین کدوم جوا می ده .

آخر فروم باز mahdi bg's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    نرم افزار FinalData حتما کارت رو راه می ندازه
    یکی از قوی ترین Recover هاست
    برای یکی از دوستام این اتفاق افتاد (درایو رو Format کرده بود)
    و تقریبا 90 درصد اطلاعات رو برگردوند.
    انشاا... برای شا هم برمی گردونه.
    فقط حدود 1 ساعت برای15 گیگ زمان می بره تا Recover کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan2000volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مازندران، قائمشهر

پيش فرض

توصیه می کنم به یه نفری که چند بار فایل ها رو با این برنامه ها ریکاور کرده بسپری که احتمال یه اشتباه دیگه کم میشه

داره خودمونی میشه Explorer2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    گواشیر
    Last edited by Explorer2005; 28-03-2007 at 21:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •