از خونه منظورتون سیلندره دیگه ؟
شما اول با ecu همون مدل ( از ماششین آشنایی کسی استفاده کن ) آزمایش کن اگه مشکل رفع شد که ecu اگه رفع نشد خود انژکتور رو عوض کنببر به یک نمایندگی نشون بده
از خونه منظورتون سیلندره دیگه ؟
شما اول با ecu همون مدل ( از ماششین آشنایی کسی استفاده کن ) آزمایش کن اگه مشکل رفع شد که ecu اگه رفع نشد خود انژکتور رو عوض کنببر به یک نمایندگی نشون بده
خب ممکنه تایم بهم خورده و باعث بد سوزی و بقول شما دوده گرفتن شمع بشه و با پاک کردن کمی بهتر روشن بشه اما بازهم تاکید میکنم به مکانیک وارد مراجعه کنی
دوست عزیز اگه به نظرتون تایم به هم خورده هرچه سریع تر ببرید یک تعمیر گاهی تا درستش کنن چون باعث میشه سوپاپ زده بشه ( همون شکستن یا کج شدن خودمون )
سلام دود آبي ماشين نشونه ي چيه؟
روغن سوزی، تنظیم نبودن کاربرات ، به وجود اومدن مشکل در سیستم سوخت رسانی و انژکتور ماشین (سنسور های دود و هوا و .... )- مورد آخری کمتر پیش میاد.
ذکرمدل ماشین و بیان دقیق تمامی نشانه ها در دقیقتر بودن نظر دوستان کمکتون میکنه
سلام ماله من 405 هست همين مشكلو داشتم هر چه سزيعتر واشر سرسيلندر رو چك كن اگه بعد از تعويض واشار باز مشكل داشتي معمولا توي آب رادياتور زرد چوبه ميريزن تا سوراخ سومبه ها رو پر كنه ولي ماشين ديگه ماشين بشو نيست
سلام من يه 405 مدل 73 دارم كه كابراتيه
ولي كاربراتش به كلي مشكل داره
اصلا قابل تعمير نيست چون هم ترك داره و تمام سوزن هاش مشكل داره يا كورن مصرف بنزين بالايي دارم تا حدي كه معاينه فني رفتم دود از سرشون بلند شد به خاطر آلايندگي بيش از حد
الان دنبال يه كاربرات دست دوم خوب مي گردم چون نوش خيلي گرونه 600 هزار تومان
اگه ميشه كمكم كنيد
دست دوم کلا جالب نیست و میشه همان کارب خودت!!اگر خیلی اصرار داری به اوراقی سری بزن ببین چی گیر میاد؟یه تعمیرکار هم با خودت ببر ببینه خوبه یا نه؟خود تعمیر کارای کاربراتور هم احتمالا دست دوم سالم داشته باشن
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
نشونه روغن سوزی...زودتر موتور باید تعمیر بشه..اگر دود خیلی غلیظ و تغریبا مه مانند بود احتمالا لاستیکهای گاید سوپاپ خراب شده که باید عوض بشه
سلام
من یه 405 مدل 85 دارم که چند وقت پیش فیلتر روغنش مشکل پیدا کرد و چراغ Stop روشن شد ولی من یک کیلومتری باهاش رفتم. بعد بکسلش کردم تا تعمیرگاه. فیلتر رو عوض کرد و 2 لیتری هم روغن ریخت و گفت مشکلی نداره.
الان وقتی ماشین رو تو پارکینگ می برم بوی روغن موتور رو احساس می کنم! می خواستم ببینم طبیعیه یا مشکلی داره؟!
سلام
من يه پرايد 83 انژكتوري دارم
يه مقداري روغن ميده
يه بنده خدايي ديد گفت از اورينگ سنسور مرگ هست!
اينو چه جوري عوض كنم؟
ميتونم خودم عوض كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)