تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 607 اولاول ... 344041424344454647485494144544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

بنده هم موافقم بهتره تخمین علل صقوت 154 جداگانه انجام بشه.(البته این بررسی علل سقوط هواپیمای کشور های مخطلف نیست . بررسی علل سقوط یک هواپیمای ایرانیه )

نقل ((در مورد شكل ظاهري كابين هم بايد اضافه بكنم كه( اگر پنل حرفه اي باشه) هيچ فرقي با واقعيت نداره.))
    برای پرواز واقعی تر راهکارهای ساده ای وجود داره در درجه اول لطفا تا مجبور نشدید به تنضیمات مربوط به زمان دست نزنید (من همیشه مشکل املائی داشتم)
    دوم تنضیمات ریلیسم (واقعی گرائی) رو روی سخت ترین حالت قرار بدید تا مثلا بدونید که با فلپ های 30 درجه و با 737 نمیتونید 280 سرعت هوائی داشته باشید وگرنه فلپ ها به ابدیت میپیوندند و احتمالا دنیا واسه مسافرا یه وری میشه!!
    البته کار با fspassenger هم خوبه چون جدای از اذتش خطاها رو در پایان گوشزد میکنه.
    و اگر هم مایلید پنل واقعی تر رو تجربه کنید هواپیماهای pmdg یا just flight و یا flaght 1 رو از تورنت ها دانلود کنید گرچه همه مدعی هستن که واقعی ترین پنل رو دارن اما نظر شخصی من اینه که pmdg ها داینامیک و امکانات بهتری دارن (البته نه تو همه موارد)
    در مورد پرواز online هم بفرمائید تا کجا پیش رفتید ؟
    بنده هم هنوز تمام راه رو نرفتم ام شاید کمکی ازم بر بیاد.

در پایان بنده اسپانسر نیستم و تمام موارد بالا جنبه پیشنهادی داشت.

پاینده باشید.
    Last edited by bahram-choubine; 18-07-2009 at 20:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعد ببخشید خلبانی هلی کوپتر چی؟رشته خاصی رو باید بخونیم؟ ریاضی و زبان باید فول باشه یا فقط زبان اونم اسپیکینگ دیگه؟
    من الان میرم 2 دبیرستان رشته تجربی باید چه کنم برای خلبانی هلیکوپتر و کجاها میتونم کار کنم؟
    میتونم لینک بدم اما درست نیست و از طرفی زمان تایپ هم ندارم
    و خداوند سزچ را آفرید.

البته تا اونجا که من دیدم از نظر سلامت روحی جسمی و نیاز به زبان تفاوتی نداره. گو اینکه پرواز با هلی کوپتر به نسبت خطوط هوائی بومی تره. و وابستگی بیشتری هم به نیروهای نظامی داره .
    Last edited by bahram-choubine; 18-07-2009 at 20:33.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اونکه بله البته در شرکت های خصوصی هم میشه مشغول به کار شد یا در سازمان امداد و نجات و هلال احمر هم میشه !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

آقا حامد من سوال کردم و پرسیدم که اگر بخوایم با هزینه کمتر آموزش خلبانی ببینیم باید چه کار کنیم؟ گفتن باید بورسیه بشی. اگر بتونی پارتی توی ایران ایر یا ماهان گیر بیاری هزینه ها به صورت رایگان محاسبه می شه ضمن این که هواپیمایی ماهان توی کرمان هست و حتی هزینه رفت و برگشت به کرمان رو هم شرکت ماهان ایر پرداخت می کنه. به شرطی که بورسیه بشیم... شما می گید آزاد بله درسته شرکت های هواپیمایی مثل ایران ایر و ماهان و آسمان و ... به صورت آزاد هم پذیرش می کنند. من باز هم می گم که گرفتن بورسیه از این شرکت ها کار آسونی نیست و فقط با بند "پ" می شه وارد شد...
    دوست عزیز من هرچه جست و جو کردم در رابطه با بند (پ) چیزی پیدا نکردم .
    اگر امکان داره توضیح بدید و اگر هم قوانین دست و پا گیر دیگه ای وجود داره لطفا مارو از دریاب اطلاعاتتون بی دریغ نگذارید. ممنونم

پاینده باشید

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

راستی دوست من در دایرکت اکس9 که بدون مشکل بازی اجرا میشه دیگه ؟
    بعداینکه شبیه ساز هواپیماهای مسافربری هست فقط ؟ یا نه انواع هواپیماها رو داره ؟ بعد داستانش اینه که فقط باید هوایپما رو از جایی به جای دیگه ببریم اونوقت مثلا زمانش چقدر هست و ... چون من اصلا هیچ اطلاعاتی درباره این ندارم !!!
    ممنون میشم راهنمایی کنید پس چیز خیلی خوبی هست ظاهرا !!!
    یک کلام به شما بگم که اگر از هواپیما خوشت نمیاد و پرواز هم بلد نیستی باز هم بازی رو کاملشو بخر و نصب کن و از اینکه کل دنیا رو شبیه سازی کردند لذت ببر.
    کم کم علاقه مند میشی و میری دنبال یادگیری. مثل خودم.
    دوست عزيز من خيلي دنبال پرواز آنلاين بودم و هستم . ممنون ميشم من رو راهنمايي كنيد.
    خیلی راحته. تو بازی یه اکانت Game Spy میسازی و وارد میشی. حتی Dial up هم میشه وارد شد. من هم Dial up بازی میکنم. هیچ تاخیری هم ندارم. صحبت هم میکنیم.
    کارهای توپی هم میشه کرد. مثلا همونطور که قبلا گفتم با Hornet برید و روی باند سه راه Smoke بزنید تا هوایماهایی که میخوان بشینن چراغهای Glide رو نبینن و یه حال اساسی بکنید. البته موظب باشید Kick میکنند و دیگه نمیتونید تو اون گروه وارد بشید.
    ولی بعضی گروهها وش حرفه ای کار میکنند و تمام مقدمات فراهمه. مثلا دو نفری یک هواپیما رو کنترل میکنید. مثل واقعیت. البته اینجا هم میشه حال گیری کرد. مثلا من با هلیکوپتر یه بنده خدای ژاپنی شریک شدم. داشت کلی حرفه ای پرواز میکرد که من هلیکوپترشو خاموش کردم. حالا بیا و جمعش کن. کلی خندیدیم.
    ولی در کل اگر بلدی درست و حسابی برو تمرین کن که واقعا مفیده.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض فرود به روش ILS

روش دیگر فرود که مربوط به فرودگاههای مجهز است ILS نام دارد. به این وسیله هواپیما تا نزدیکی باند حرکات خود را اصلاح میکند و براحتی و بدون ذره ای خطا میتوانید در موقع مناسب در ارتفاع و هدینگ معین باشید.
    برای فرود در این روش من فرودگاه Hong Kong را انتخاب کردم. این فرودگاه کاملا پیشرفته است.
    یک پرواز عادی انجام دهید. آخرین دستور فرود که حدود سه خط نوشته میشود و آخرین هدینگ و ارتفاع را اعلام میکند را که شنیدید از گزینه های روی پنل شکل شبیه به ستاره را انتخاب کنید. با این کار وارد نقشه میشوید.
    حالا نقشه را مشاهده میکنید، مبدا و مقصد و موقعیت فعلی شما ر نقشه مشاهده میشود. بر روی مقصد کلیک کنید.
    پس از کلیک بر روی مقصد صفحه ای مانند شکل زیر باید باز شود. توجه کنید حتما مانند شکل 11 باشد. اگر غیر از این بود شما درست بر روی فرودگاه کلیک نکرده اید.علت تاکید من بر اینکه توضیحات مانند شکل باشد این است که اگر بر روی باند کنار کلیک کنید به شما در صفحه ای با شکل دیگر ILS اشتباه داده میشود که پرواز شما را با مشکل مواجه میکند.
    در صفحه ای که باز میشود شما هدینگ های باندهای مقصد و همچنین فرکانس های ILS آنها را مشاهده میکنید. طبق باندی که توسط ATC به شما اجازه ی فرود در آن صادر شده اطلاعات را یادداشت کنید. این اطلاعات شامل هدینگ و فرکانس میشود.
    در تمرین ما فرض باند 7L است که میبینید فرکانس 111.10 و هدینگ 73 را دارد.
    یک نکته: قسمت Length طول باند را اعلام میکند. در صورتیکه طول باند کم است باید Auto Brake را روی مقادیر بالاتری قرار دهید. فقط در صورتیکه باند خیلی کوتاه باشد از Auto Max استفاده کنید.
    خب حالا شرایط را بررسی میکنیم تا طبق آموزش پیش رفته باشیم. شما با یک هواپیمای Boeing 747 هستید. مقصد فرودگاه بین المللی هنگ کنگ و باند 7L با هدینگ 73 و فرکانس 111.100 است. هواپیمای شما در حالت Autopilot است و باند تقریبا در مقابل شماست.
    اکنون از گزینه های روی پنل علامت مانند دکل رادیویی را کلیک کنید.
    سپس تنظیمات رادیو مشاهده میشود.
    قسمت مورد نظر ما Nav1 و Nav2 است. فرکانس ILS را در Nav1 یعنی قسمت سمت راست آن وارد کنید. در اینجا باید 111.10 را وارد کنید. سپس فلش دو سویه وسط را کلیک کنید تا فرکانس با فرکانس فعلی عوض شود. حالا گزینه ی ID را بزنید و مطمئن شوید چراغ NV1 در زیر این قسمت روشن میشود.
    خب حالا قسمت تنظیمات رادیو را ببندید.
    بر روی پنل و کنار قسمت تنظیمات هدینگ یک کلید با نام NAV وجود دارد. این کلید را روشن کنید.
    حتما متوجه میشوید که گزینه ی هدینگ خاموش میشود. ممکن است هواپیما بوق های بریده بریده بزند و ممکن است تغییر هدینگ بدهد. تمام اینها طبیعی است.
    اما مهمترین نکته نشانگر Attitude است که حالا دو نقطه ی صورتی (دقیق تر دو لوزی صورتی) روی آن نمایش داده میشود. نقطه ی بالایی کنار ارتفاع سنج است و ارتفاع صحیح وقتی حاصل میشود که نقطه در وسط یعنی کنار مستطیل کادر ارتفاع باشد و نقطه ی پایینی وقتی صحیح است که وسط باشد. در کل این دو نقطه ارتفاع و هدینگ مناسب را نشان میدهند. توجه کنید که هواپیما هدینگ را کاملا با این نقطه اصلاح میکند.
    حتما متوجه شدید که در شکل بالا ارتفاع کمتر از حالت طبیعی است ولی هدینگ مناسب است.
    اکنون همه چیز محیا برای یک فرود زیبا است. یادآوری نکات زیر با اینکه اکنون حتما همه ی آنها را میدانید باز هم ضروری است. چرخها باز، فلپها فول، Autobrake در وضعیت مناسب، Spoiler در حالت Auto و سرعت در مناسبترین مقدار باید باشد.
    ادامه ی کار تا رسیدن شما به Gate بستگی به خودتان دارد. هواپیما در هدینگ کاملا دقیق و مناسب قرار دارد. براحتی فرود بیایید و حتما فراموش نکنید که Autopilot و تمام گزینه های آن را قبل از برخورد چرخها با باند خاموش کنید.

دوستان اگر مشکل و یا کمبودی در آموزش بالا هست حتما بگین تا اصلاح کنم.

7. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

اگر قرار باشه از تو خود برنامه كانكت بشم . هيچ مشكلي نيست و ممنون از راهنماييتون .

اگه همه اينجا يك اكانت داشته باشند ما ميتونيم يك پرواز گروهي و خصوصي رو با هم داشته باشيم.و كلي هم لذت داره.
    كسي با پيشنهاد من موافقه؟ (البته با اجازه از مدير)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان از بين حالتهاي easy و medium و hard كداميك به واقعيت نزديكتر است؟

داره خودمونی میشه DaneshD's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

اگر منظور شما Realism Settings هست، قطعا Hard به واقعیت نزدیکتر است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

دوست عزیز من هرچه جست و جو کردم در رابطه با بند (پ) چیزی پیدا نکردم .
    دوست عزیز آقای چوبینه . منظور از بند "پ" حتما این نیست که واقعا بندی به نام "پ" وجود داشته باشه. بند "پ" اصطلاحی عامیانه و معروفه. به معنای " پارتی ، پر رویی و ... " هست. (سومی رو یادم نیست). نه اینکه واقعا بند و ماده و تبصره ای وجود داشته باشه که برای ورود نیاز باشه. شما اگر این بند رو رعایت کنید انشاءالله چند سال دیگه یک خلبان حرفه ای می شید. متاسفانه بعضی ها این بند رو ندارند پس نمی تونن. مثل من. البته جهت شوخی گفتم. اگر کسی واقعا علاقه داشته باشه و پشتکارش برای اینکار زیاد باشه و خدا هم یاریش کنه به بند "پ" و "ج" و "د" و.... نیازی نخواهد داشت.
    امیدوارم که شما هم نیازی به این بند ها نداشته باشی.
    موفق و پیروز باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •