تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 44 از 3745 اولاول ... 3440414243444546474854941445441044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ملت کس دیگه ای قصد هجرت نداره؟
    من که برای ماه دوم هم 128 نامحدودمو تمدید کردم،البته دانلودم کمتر شده نسبت به دوره قبلی ولی حداقل هفته ای 2تا فیلمو دارم دان میکنم.دوباره میخوام برم تو تریپ روزی 700 مگ.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما برای من کاملا به صرفه هستش.

من 28 تومن دارم پول میدم.
    ماهی 15تا فیلم هم دانلود کنم(که بیشتر معمولا دان میکنم)به قیمت روز بازار بین 15تا 20هزار تومن هستش.13هزار تومن بقیه هم صرف به قول شما وبگردی میشه،شما 13تومن پول میدی تا یه اینترنت حجمی با 1گیگ بگیری تا بتونی وبگردی بکنی،من علاوه بر اون 15هزار تومن هم میدم تا به صرفه تر از قیمت بازار فیلم،موزیک،نرم افزارها،و بازیهایی که توی بازار به سختی میشه گیرآورد دانلود بکنم.
    من توی این 2ماه تقریبا 33فیلم تا حالا دانلود کردم به همراه یه سری بازی و موزیک و نرم افزارایی که مورد نیازم هستن.

3. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز زنگ زدم آسیاتک گفتم میخوام 512 حجمی بگیرم. ائل گفت اشکال نداره بعد گفتم 3 ماه +30گیگ میخوام.
    گفت چه خبر گفتم نیاز خوب. بعد گفت مرکز باهنر پهنای باند نداریم نمیتونم بهتون بدم. همون 256 نامحدود شارژ کنید

ما هم مجبور شدیم شارژ کنیم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بنده خداها ترسیدن مخابرات بخوابنیم. همه باهنری ها بریزن سرشون

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

خوب 30 گیگ رو یه کم کم می کردی 512 رو شارژ می کردی.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

گفت اصلا پهنای باند تو باهنر نداریم. بعدشم من در ماه کم کم 10گیگ مصرف دارم.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام
    بنده قصد گرفتن سرویس ADSL آسیا تک رو دارم که البته چون کرج هستم یه شرکت به نام آریاتک هست که در واقع نمایندگی همون آسیاتک تهران هست.
    زنگ زدم و پیگیر شدم یکی از سرویسهاش که چشمم رو گرفت سرویس زیر بود
    512/512 یکماهه با حجم 2 گیگ همراه با هزینه آبونمان و مالیات 13600 تومن+15000 هزینه راه اندازی که گفت حتما باید بدی و اصلا راه نداره که بپیچونیش!+50 تومن هزینه مودم Dlink 322t
    که مصرف شبانه هم از محدودیت حجمی کم میکنه.(یعنی شبانش رایگان نیست)
    منشی آسیاتک که خوش برخورد بود و خیلی از این سرویسهاشون تعریف کرد و تضمین کرد که سرویس 512 رسیوش زیر 60 کیلوبایت نمیاد .
    میخواستم ببینم مطمئن هست و میتونم برم این سرویس رو بگیرم چون هم خیلی سرعتش خوبه و هم خیلی تعریف میکنند و مشکل خاصی نداره ؟
    به فکر شرکتهای دیگه هم افتادم
    پارس آنلاین خیلی سرویسهاشون گرونه و منشی خیلی پررو بود وقتی زنگ زدم گفت ما سرویسهای 128 یکماهه رو فقط به کاربرهای قبلیمون میدیم آخه من یدستی زدم و گفتم قبلا از یه شرکت دیگه سرویس میگرفتم !
    شاتل 5 خط شماره تلفن از پشتیبانی شاتل داشتم که هر 5 خط دائما اشغاله و حتی نتونستم زنگ بزنم آمار سرویسهاشون رو بگیرم . پشتیبانیش که اینجوری دائما اشغاله ببین سرویسهاشوت دیگه چیه.
    پارسینت رو جدیدا میگن به دلیل افزایش کاربرهاش کیفیتش به شدت افت کرده
    اینه که فعلا نظرم روی آسیاتک هست با توجه به قیمتهایی که در بالا گفتم آسیاتک رو توصیه میکنید؟

داره خودمونی میشه H-Pianist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ..::Tehran::..

پيش فرض

با سلام
    بنده قصد گرفتن سرویس ADSL آسیا تک رو دارم که البته چون کرج هستم یه شرکت به نام آریاتک هست که در واقع نمایندگی همون آسیاتک تهران هست.
    512/512 یکماهه با حجم 2 گیگ همراه با هزینه آبونمان و مالیات 13600 تومن+15000 هزینه راه اندازی که گفت حتما باید بدی و اصلا راه نداره که بپیچونیش!+50 تومن هزینه مودم Dlink 322t
    منشی آسیاتک که خوش برخورد بود و خیلی از این سرویسهاشون تعریف کرد و تضمین کرد که سرویس 512 رسیوش زیر 60 کیلوبایت نمیاد .
    میخواستم ببینم مطمئن هست و میتونم برم این سرویس رو بگیرم چون هم خیلی سرعتش خوبه و هم خیلی تعریف میکنند و مشکل خاصی نداره ؟
    پارس آنلاین خیلی سرویسهاشون گرونه و منشی خیلی پررو بود وقتی زنگ زدم گفت ما سرویسهای 128 یکماهه رو فقط به کاربرهای قبلیمون میدیم آخه من یدستی زدم و گفتم قبلا از یه شرکت دیگه سرویس میگرفتم !
    شاتل 5 خط شماره تلفن از پشتیبانی شاتل داشتم که هر 5 خط دائما اشغاله و حتی نتونستم زنگ بزنم آمار سرویسهاشون رو بگیرم . پشتیبانیش که اینجوری دائما اشغاله ببین سرویسهاشوت دیگه چیه.
    اینه که فعلا نظرم روی آسیاتک هست با توجه به قیمتهایی که در بالا گفتم آسیاتک رو توصیه میکنید؟
    دوست عزیز یک بار چند صفحه آخر این تاپیک رو مطالعه کنید مطمئنا خیلی کمک میشه بهتون!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام

سرعت 512 آسیاتک دانلودش 52 بیشتر نمیشه. اینکه با idm بالا پایین میره رو نگاه نکن سرعت واقعی 52
    قسمت فروش آسیاتک خوش برخورد هستند اما پشتیبانیش بد نیست مثلا یکی داره به اسم عیوبی ارث باباش طلب داره

من الان 256 نامحدود دارم و حدود یک سال و نیم مشتری این شرکتم از کیفیتش راضی هستم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تخفیف آسیاتک برا 6ماهه نامحدود 10 درصد بیشتر نیست.
    یعنی به جای 168هزار تومن باید 150 تومن بدیم که اگر به ماه حساب کنیم به جای ماهی 28 تومن تقریبا میشه ماهی 25و خورده ای
    میخواستم 6ماهه تمدید کنم گفتم زیاد هم نمیصرفه چون تفاوت چندانی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •