جدا نمی دونم..........
جدا نمی دونم..........
یکیش برنامه pdf2word هست
ایران نه عزیزم.کویت
آره.یه بار تو 1 ساعت 3 تا فیلم 700mb رو دانلود کردم
نه عزیزم.سرعت ام حدود 13mb بود(چون وایرلس بود روزها کمتر میشد).یعنی سرعت دانلوم حدود 1.5mb در ثانیه
ولی خب.سرعت send سایت های فیلم هایی که دانلود میکردم زیاد نبود و بیشتر از اون نمیشد ازشون دانلود کرد
اینم عکس تست سرعتم
1.7 مگا بایت در ثانیه دانلود
1.8 مگا بایت آپلود
ببخشید دوستان که پستم ربطی به تاپیک نداشت![]()
Last edited by saman65; 22-07-2008 at 21:50.
ممنون از توضیحت دوست من ... منم معذرت می خوام اگه ربطی به تاپیک نداشت ... ولی خب کنجکاو بودم ..
(راستی مگابیت در ثانیه ؛ kbps هستش دیگه... بازم فوق العاده اس البته ... )
سلام به تمام دوستان عزیز. واقعا که تاپیک بسیار فعالی هست. وظیفه خودم می دونم که از تمام بچه های این تاپیک تشکر کنم ، مخصوصا علی جان.
من هم چند روزیه که P2 خریدم که البته این تاپیک یکی از عواملی بود که p2 را انتخاب کردم.
یه سوال داشتم :
وقتی با برنامه ی MediaCoder فیلم ها را تبدیل می کنم زیرنویس بهش اضافه نمی شه ... چیکار باید بکنم؟؟؟
من هم یه سوال داشتم..............................دیکشن ری رو باید کجا بریزیم؟؟؟؟؟
بابا ایول .... یه نفر نیست به من کمک کنه؟
هر کاری می کنم زیرنویس به فیلم اضافه نمی شه. هم با EmoDio امتحان کردم هم با MediaCoder ...... MediaCoder هم آخرین ورژنش هست.
نمی دونم چرا Emodio تنها به یه فیلم اضافه می کنه... در صورتی که با بقیه فیلم ها هیچ فرقی نمی کنه...
لطفا یکی راهنمایی کنه.......
افزودن زیرنویس به فیلم (با فرمت های فشرده) نیاز به نرم افزار خوب داره ... مثلا با virtualdub کار کن .. این هم یه راهنما واسه این کار :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداشم امروز یه ........روی p2 خورد که وقتی اهنگ mp3 رو میزنم میگه format not support
چه کنم.....frim ware دوباره بریزم یا اون ریست پشت دستگاه رو بزنم با کاری دیگه؟؟؟؟
دقيقا همين مشكل رو منم دارم
سعي كن به اينجور مشكلا عادت كني (اين يكي از مشكلاي من با ورژن جديد)
و اما با يگبار وصل كردن به pc وخوندن محتويات p2 (به هر نحوي) مشكلت حل ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)