موقع اکسترکت با winrar از منوی سمت چپ keep broken files رو تیک بزنید
موقع اکسترکت با winrar از منوی سمت چپ keep broken files رو تیک بزنید
میگم میشه مثلا یه فیلم 7 قسمتی رو 6 قسمتش رو دانلود کرده باشیم بعد قسمت هفتم رو از جای دیگه ای دانلود کنیم ؟
مثلا 7 پارت اول هر کدوم 100 مگ باشن. پارت مثلا 5 رو نداشته باشه.فایلش هم از نوعی باشه که پسورد میخاد و منم پسوردش رو داشته باشم.
بعد بیام اون قسمت پنجم رو از جای دیگه ای که پسورد هم نمیخاد دانلود کنم. win rar گیر نمیده ؟
اگه سورسشون یکی هست اونو دان کنید بعد همون پسورد رو بهش بدین و با بقیه همنام کنید بعد اکسترکتش کنید به احتمال زیاد جواب میده.
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم وقتی یک فیلم رو دانلود می کنیم بعد رمزش رو می زنیم بعدش چی کار کنیم که فیلم رو پخش کنه؟
فکر کنم این ارور رو می ده که سی دی اورجینال رو بزارین!!! (سه گزینه ی ok ,cancel وbrowse داره)
ممنون می شم اگه کمکم کنین.![]()
سلام
با توصیفات شما احتمالا یک پارت رو دانلود نکردید! که دنبال اون میگرده و پیداش نمیکنه در نتیجه Error میده. و خواستار پیدا کردن دستی اون میشه.
آقا قربونت
یعنی بعد از این درست می شه؟
من که هر کاری میکنم نمیتونم دانلودکنم
بعظی وقتها لود میتونم
اما همیشه گیج میشم
سردر نمییارم که کی فایل اسلی لود میشه
بیخیال بیخیالم
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک فیلم دانلود کردم حالا می خوام از حالت فشرده خارجش کنم
اگه می شه کمکم کنین.
من تا انجایی که میدونم این کار رو کن.فیلمهایت اگه چند قسمت هست،برو یک کپی از همشون بگیر،بعد یک فولدر ایجاد کن،بعد ان کپی ها رو(منضورم همون فایلهای فشرده هست)رو بریز تو فولدر که ایجاد کردی،بعد همشونو انتخاب کن و بعد راست کلیک کن روی اولین فایل(همشونو منظورم انتخاب کرده باشی)بعد در گزینه winrar این گزینه رو انتخاب کن Extract files.اصولا که باید بشه،اینجوری همشو برات باز میکنه.من که همیشه اینجوری استفاده میکنم.امیدوارم که توانسته باشم کمکت کنم.
سلام...
ببخشيد دوستان من از اينترنت يه فيلم كه در 4 تا پارت بود رو دانلود كردم....حجم هر فايل هم 200 مگ بود...
بعدش گفته شده بود كه با نرم افزار hjsplit به هم join كنم..منم كردم ولي فايل نهايي 400 مگ بود..تازه يه حالتي ام داره كه بايد لود بشه و نميشه فيلم رو جلو برد....
حالا بايد چيكار كنم؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)